Items filtered by date: Sunday, 16 November 2014 - Like - stiri Alba Iulia

Klaus Iohannis: "Am castigat! Ne-am luat tara inapoi"

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidențiale, a declarat, duminică seara, după primele EXIT-POLL-uri, că românii au fost niște eroi și că încă are emoții privind rezultatele finale.

Iohannis a postat, pe Facebook, duminică seara, o imagine cu mesajul:"Am castigat! Ne-am luat tara inapoi". Mesajul a fost postat imediat după ce Victor Ponta și-a recunoscut înfrangerea și a spus că la sunat pe liderul ACL, pentru a-l felicita.

Candidatul PSD-PC-UNPR la prezidențiale, Victor Ponta, le-a mulțumit românilor care au venit duminică la vot și a afirmat că poporul are întotdeauna dreptate."Vreau să le mulțumesc tuturor românilor care au venit în seara asta la vot. Vreau să spun că poporul are întotdeauna dreptate. L-am sunat pe dl Iohannis, l-am felicitat pentru victorie. Și eu și toți colegii mei, cât timp vom fi în poziții publice, ne vom face datoria față de țară. În rest, am spus poporul are totdeauna dreptate și e normal să fie așa și îmi doresc un singur lucru — ca să înțelegem că suntem o țară democratică. Așa cum eu îmi accept rezultatul, sper să îl accepte și cei care vor să protesteze și nu au de ce să protesteze", a declarat premierul Ponta.

Read more...

Grupuri organizate impiedica sa voteze romanii din diaspora

GRUPURI ORGANIZATE  IMPIEDICA ROMANII DIN DIASPORA SA VOTEZE

 
M-a sunat un prieten din Londra, fost coleg de breasla, care mi-a spus ca, la cozile de la sectiile de votare, exista grupuri de romani, sositi din vestul Romaniei cu autocarele, care impiedica oamenii sa voteze. Este vorba de o metoda ingenioasa, pusa bine la punct, prin care incearca sa-i enerveze pe cei care stau la cozi. ,,Sunt mai multe grupuri care se intercaleaza printre oamenii care stau la rand sa voteze. In momentul in care se apropie de sectia de votare, tot grupul din fata se lipeste de un alt grup, mai din spate, care pretexteaza ca le-a tinut loc si tot asa. Observati si pe imaginile video ca tot timpul acestia primesc cafele, sucuri ca sa nu iasa din coloana. Interesul lor este sa impiedice romanii din daspora si sa-i enerveze. Am stat de povesti cu unul dintre acestia si mi-a spus ca este din Arad. Sper ca autoritatile sa ia masuri"- mi-a transmis prietenul, care nu doreste sa-i fac numele public, deocamdata.
Adi Ghimpeanu
Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686