Klaus Iohannis: "Am castigat! Ne-am luat tara inapoi"

protv.ro protv.ro

Klaus Iohannis, candidatul ACL la alegerile prezidențiale, a declarat, duminică seara, după primele EXIT-POLL-uri, că românii au fost niște eroi și că încă are emoții privind rezultatele finale.

Iohannis a postat, pe Facebook, duminică seara, o imagine cu mesajul:"Am castigat! Ne-am luat tara inapoi". Mesajul a fost postat imediat după ce Victor Ponta și-a recunoscut înfrangerea și a spus că la sunat pe liderul ACL, pentru a-l felicita.

Candidatul PSD-PC-UNPR la prezidențiale, Victor Ponta, le-a mulțumit românilor care au venit duminică la vot și a afirmat că poporul are întotdeauna dreptate."Vreau să le mulțumesc tuturor românilor care au venit în seara asta la vot. Vreau să spun că poporul are întotdeauna dreptate. L-am sunat pe dl Iohannis, l-am felicitat pentru victorie. Și eu și toți colegii mei, cât timp vom fi în poziții publice, ne vom face datoria față de țară. În rest, am spus poporul are totdeauna dreptate și e normal să fie așa și îmi doresc un singur lucru — ca să înțelegem că suntem o țară democratică. Așa cum eu îmi accept rezultatul, sper să îl accepte și cei care vor să protesteze și nu au de ce să protesteze", a declarat premierul Ponta.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top