Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

Contracte noi în cadrul proiectului ”Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Alba”

Contracte noi în cadrul proiectului ”Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Alba”

  Consiliul Județean Alba continuă activitățile de contractare a serviciilor din cadrul proiectului ”Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Alba”.
  În 25 noiembrie 2013 a fost semnat contractul „Servicii de publicitate şi campanie de informare şi conştientizare“ cu prestatorul reprezentat de Asocierea SC Agrafics Communication SRL București și SC Avensa Consulting SRL Iași. Valoarea contractului este de 641.938,90 lei, fără TVA și are o durată de 28 luni de la data emiterii ordinului de începere a serviciilor, 2 decembrie 2013.
  Un alt contract, aflat în procedura de atribuire prin licitație deschisă, este „Supervizarea lucrărilor de construcții din cadrul proiectului“. Valoarea estimată este de 5.056.412  lei fără TVA. Durata contractului este de 47 de luni de la data emiterii ordinului administrativ. Ședința de deschidere a ofertelor va avea loc în 8 ianuarie 2014.
  De asemenea, în procedură de atribuire prin achiziție directă se află contractul „Verificarea proiectului tehnic și a documentației tehnice pentru autorizarea executării lucrărilor de construire pentru depozitul de deșeuri Galda de Jos“. Valoarea estimată, fără TVA, este de 48.811 lei și se va întinde pe o perioadă de 49 de luni.

Informații suplimentare
Contractul „Servicii de publicitate şi campanie de informare şi conştientizare“ are drept scop promovarea sistemului de management integrat al deșeurilor, concomitent cu asigurarea unei bune vizibilități a Proiectului. Prestatorul va derula o campanie de informare și conștientizare care va consta, în principal, în următoarele activități: crearea unui site web al proiectului, producția și diseminarea a 180.000 de pliante, 90.000 de fluturași și 5.000 de afișe, realizarea a 400 de difuzări a unui spot TV și a 800 de difuzări a unui spot radio, publicarea a 20 de machete și 10 advertoriale în presa scrisă, respectiv organizarea a minim 89 de întâlniri în toate localitățile județului.
Supervizarea lucrărilor de construcții presupune acordarea de către prestator a asistenței tehnice specifice în execuția lucrărilor și furnizării de echipamente pentru trei contracte de lucrări: construirea Centrului de management integrat al deşeurilor de la Galda de Jos; închiderea depozitelor neconforme de deșeuri din mediul urban și construirea stațiilor de transfer la Blaj și Tărtăria.
  Ultimul contract are drept obiect furnizarea serviciilor de verificare tehnică de specialitate a documentațiilor tehnice elaborate în cadrul contractului „Asistenţă tehnică oferită de proiectant pe perioada executării lucrărilor de construire a depozitului de deșeuri Galda de Jos“.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top