Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

Bătăuş din Ighiu arestat de poliţişti

  Bătăuşul din Ighiu a fost prins de poliţiştii de la Poliţia Municipiului Alba Iulia, după ce acesta a bătut un bărbat de 46.
  În cursul zilei de marţi, în urma concluziilor medico legale formulate în cauza privind o agresiune comisă în seara zilei de duminică, 1septembrie, pe raza comunei Ighiu, asupra unui bărbat de 46 de ani, din comună, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iuia au luat măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de F.A.N., de 20 de ani, din comuna Ighiu, care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală gravă, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 182 al. 2 Cod Penal.
  Învinuitul a fost închis în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul
  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, urmând ca în cursul zilei de azi, 04.09.2013, să fie prezentat Judecătoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă.
  Vă reamintim că duminică, 1 septembrie în jurul orei 22.00, poliţiştii Postului de Politie Ighiu au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat a suferit o lovitură în zona capului, în timp ce se afla în centrul comunei Ighiu.
Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că în jurul orelor 21,35, în timp ce se aflau în faţa unui bar din centul comunei Ighiu, între F.A.N., de 20 de ani din comuna Ighiu şi M.S.T, de 46 de ani, din aceeaşi comună, s-a produs un conflict spontan, datorită relaţiei de prietenie dintre tânăr şi fiica lui M.S.T.
În timpul conflictului, tânărul l-a lovi pe bărbatul de 46 de ani, cu pumnul în zona feţei, acesta dezechilibrându-se şi lovindu-se la cap.
  M.S.T. a fost transportat la spitalul din Alba Iulia de unde a fost transferat, în stare gravă, la Spitalul Judeţean Mureş pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.
 Cercetările în acest caz sunt în desfăşurare.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686