Items filtered by date: Wednesday, 11 February 2015 - Like - stiri Alba Iulia

Elena Udrea, arestata preventiv pentru 30 de zile

Înalta Curte de Casație și Justiție a decis, miercuri seara, arestarea preventivă pentru 30 de zile a deputatului Elena Udrea în dosarul Microsoft.

În urma hotărârii instanței supreme, Elena Udrea va fi dusă în arestul Poliției Capitalei.

Elena Udrea a fost reținută marți seară de procurorii DNA, după mai multe ore de audieri, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență (fapte în legătură cu încheierea și derularea acordului cadru de licențiere Microsoft din anul 2009, a contractelor subsecvente și a actelor adiționale la acestea); trafic de influență (fapte în legătură cu derularea contractului e-România); trafic de influență (fapte în legătură cu pretinderea și primirea a 500.000 de euro); și spălare de bani.

Read more...

Festivalul International de Film Etnografic ZLATNA

Festivalul Internaţional de Film Etnografic (FIFE) Zlatna, din judeţul Alba, îşi deschide porţile pentru a treia oară, către toţi iubitorii de film. Organizatorii acestui eveniment cultural, care a devenit o tradiţie pentru oraşul Zlatna, au plăcerea să anunţe că în perioada 5-7 iunie 2015 se desfăşoară a treia ediţie a FIFE Zlatna.

Cu această ocazie, vă anunţăm că filmele pe teme etnografice pot fi înscrise în competiţia festivalului până la data de 15 mai 2015. Persoanele interesate să înscrie filmele în competiţia FIFE Zlatna, ediţia a III-a, pot obţine informaţiile necesare de pe site-ul festivalului www.etnofilmzlatna.ro.

Coordonator de proiect

Elena Boholţ

0733.876.010                             

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686