Un ONG Internațional Trimite o Declarație Anti-Război Către 192 de Țări pentru Restabilirea Păcii în Ucraina

Un ONG Internațional Trimite o Declarație Anti-Război Către 192 de Țări pentru Restabilirea Păcii în Ucraina

Multe părți ale societății globale reacționează la invazia militară a Rusiei în Ucraina, denunțând decizia președintelui rus Putin de a ataca devastator și de a ocupa teritoriul ucrainean.

În timpul preediniei sale, Putin a folosit puterea militară pentru a invada i controla teritorii strine, inclusiv Osetia de Sud, Crimeea din Ucraina i, în prezent, pri din nordul, estul i sudul Ucrainei, toate acestea punând în pericol securitatea i stabilitatea global.

Pe data de 28, Heavenly Culture, World Peace, Restoration of Light (HWPL), un ONG internaional cu sediul în Coreea de Sud, afiliat la ECOSOC al ONU i la guvernul metropolitan din Seul, a fcut o declaraie în susinerea unei cooperri globale pentru pace.

Intitulată "Declaraia Culturii Cerului, Pcii Mondiale, Restaurrii Luminii (HWPL) cu privire la Rusia i Ucraina", aceasta cere ca Rusia să i retragă toate forele militare pe propriul teritoriu, comunitatea internaională să protejeze i să gzduiască refugiaii, iar tinerii din întreaga lume să se unească pentru o micare anti-rzboi i pentru pace.

"Agresiunea militară împotriva unui stat suveran nu poate fi o soluie la nicio problem, iar pericolele unui astfel de rzboi i conflict violent îi afectează cel mai mult pe cetățenii nevinovai, inclusiv femeile, tinerii i copiii. ... Rusia trebuie să i retragă forele înapoi în ara sa ... (i noi) cerem tuturor naiunilor să i demonstreze dragostea pentru umanitate oferind ajutor refugiailor."

HWPL a încercat să construiască o reea globală pentru pace prin construirea unei solidarități între liderii i reprezentanii din domeniul politic, religios, tineret, femei i mass-media din întreaga lume. Scrise de 580.000 de cetățeni din întreaga lume, HWPL a trimis în 2018 "scrisori de pace" prin care i-a îndemnat pe efii de stat din 192 de țări, cerând participarea la cooperarea pentru pace.

Pe 26 februarie, Casa Albă a anunat, printr-o declaraie, că Comisia European, Frana, Germania, Italia, Regatul Unit al Marii Britanii, Canada i Statele Unite vor coopera pentru a aplica o sanciune economică în vederea excluderii Rusiei din sistemul financiar internaional prin eliminarea din SWIFT a unor bnci ruseti selectate.

În prezent, forele ucrainene rezistă în faa armatei ruse cu o aprare eficient, iar protestele anti-rzboi i vocile de susinere a Ucrainei prin intermediul reelelor de socializare devin tot mai rspândite în întreaga lume. 

 

 

 

Last modified onFriday, 04 March 2022 09:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686