Declarația Culturii Cerului, Păcii Mondiale, Restabilirii Luminii (HWPL) Cu privire la Rusia și Ucraina

Actualul atac al Rusiei asupra Ucrainei provoacă tulburări și tensiuni la nivel global și amenință un viitor pașnic, pe care întreaga omenire trebuie să îl construiască pentru generațiile viitoare.

Agresiunea militară împotriva unui stat suveran nu poate fi o soluție la nicio problemă, iar pericolele unui astfel de război și conflict violent afectează cel mai mult cetățenii nevinovați, inclusiv femeile, tinerii și copiii. Nimic nu poate răsplăti viețile pierdute, iar groaza de a deveni refugiați peste noapte nu poate fi consolată prin nimic altceva decât prin încetarea ostilităților și prin pace.

În calitate de ONG internațional pentru pace înscris în ECOSOC și DGC al ONU, HWPL se alătură ONU și comunității internaționale pentru a condamna acțiunile care provoacă o criză globală și încalcă drepturile omului prin acte de agresiune.

Rusia trebuie să își retragă forțele armate înapoi în țara sa și să asigure siguranța poporului ucrainean. Rusia trebuie să își exprime în mod clar voința de a se alătura discuțiilor și eforturilor de a rezolva în mod pașnic criza actuală. În același timp, trebuie să se prezinte cu respect pentru principiile dreptului internațional și cu o manieră aptă de rectificare, cu un comportament de pace. O astfel de decizie va obține sprijinul întregii comunități globale și va deveni o piatră de temelie în călătoria de construire a unei păci durabile.

HWPL face apel la tinerii din întreaga lume să se alăture vocilor care cer pace și încetarea războiului, pentru concetățenii tineri care împărtășesc aceeași epocă cu noi și care sunt făcuți victime în violența războiului și este pentru viitorul comunității globale.

În plus, pentru rezolvarea pașnică a actualei crize dintre Rusia și Ucraina, susținem și îndemnăm la o acțiune rapidă a ONU și solicităm tuturor națiunilor să își demonstreze dragostea pentru umanitate prin oferirea de ajutor refugiaților.

28 februarie 2022

Mesagerul Păcii al HWPL, Man Hee Lee Familia Globală a Păcii a HWPL

PIC 3.jpg

PIC 2.jpg

 

 

 

Last modified onMonday, 07 March 2022 09:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686