The Biblical Prophecies of War Answered in Shincheonji – Europe Online Bible Seminar Prorociile biblice ale războiului cu răspuns în Shincheonji - Seminar Online Biblic European

The Biblical Prophecies of War Answered in  Shincheonji – Europe Online Bible Seminar Prorociile biblice ale războiului cu răspuns în  Shincheonji - Seminar Online Biblic European

Pe 22 aprilie 2022, la cererea pastorilor din Europa, Shincheonji Biserica Isus, Templul Cortului Mărturiei (Shincheonji) a organizat un seminar online intitulat "Shincheonji, Războiul și Pacea la Vremea Sfârșitului, Matei capitolul 24". 

Seminarul, care a fost susținut de președintele Shincheonji, Man Hee Lee, prin intermediul întâlnirii Zoom, a avut ca temă Matei 24 și evenimentele actuale ale războiului și modul prin care acestea sunt legate între ele. 

Președintele Lee, care a declarat anterior că a fost doar un fermier de la țară, dar ales ca mesager de Isus, care l-a pus să vadă, să audă și să mărturisească bisericilor despre toate evenimentele din Apocalipsa, a abordat detaliile acestui capitol pentru pastorii curioși. 

„În prezent, există un război... credeți că acesta este războiul la care se referea Isus? Sunt sigur că nu era cazul", a declarat președintele Lee. „Eu vorbesc despre ceea ce am văzut și am auzit din realitatea împlinită din Matei 24. Ei bine, dacă am văzut realitatea împlinită din Matei 24, ar fi bine să-i cunosc foarte bine conținutul, nu-i așa? Care împărăție se luptă cu care împărăție, aceasta este întrebarea".

El a continuat să explice că, așa cum spune capitolul, va exista o lucrare de înșelăciune, iar un neam se va ridica împotriva altui neam și o împărăție împotriva altei împărății - aceste împărății se vor lupta între ele.

Chairman Lee explained. „Pentru că Isus vorbea despre templul din Ierusalim, una dintre aceste împărății trebuie să fie templul lui Dumnezeu, cortul, poporul din Ierusalim", a explicat președintele Lee.

„Ierusalimul se referă la cortul credincioșilor, el se referea la o biserică... el explică cum două biserici se luptă între ele", a adăugat președintele Lee. "De ce a numit-o în schimb împărăție împotriva altei împărății? Pentru că o biserică este împărăția lui Dumnezeu formată din oamenii din Ierusalim, iar cealaltă biserică este împărăția diavolului și împărăția sa".

Președintele Lee a precizat că este esențial să înțelegem că aceste „două împărății" se referă la grupuri diferite și că, deși Matei 24 nu explică ce sunt aceste două organizații, ele apar în cartea Apocalipsa. În calitate de martor, el a explicat, de asemenea, împlinirea acestor prorocii.

Acest seminar a avut loc în mijlocul lecțiilor de Pildele și Nivelul Intermediar din Shincheonji, care sunt difuzate în prezent pe YouTube. Acesta se desfășoară în întreaga lume, pe fiecare continent: Asia, America și Europa, urmând ca pe 23 aprilie să fie susținut în Africa.

2.155 de pastori, 22 de școli seminariale și 958 de biserici din 67 de țări au stabilit memorandumuri de înțelegere cu Shincheonji Biserica lui Isus. În urma memorandumurilor de înțelegere, mai mulți pastori și instructori de seminar din țări precum SUA, Filipine și Pakistan, își învață membrii și studenții învățăturile Shincheonji.

Evenimentul, precum și lecțiile de nivel intermediar din Shincheonji, care vor fi difuzate până pe 27 iunie, în fiecare luni și joi, pot fi vizionate pe canalul oficial de Youtube al bisericii.

(https://www.youtube.com/c/SCJRomaniaTV).

'전세계_신천지_MOU체결_목회자_초청_간담회'에서_신천지예수교_이만희_총회장이_기도하고_있는_모습_.jpg

신천지예수교_이만희_총회장이_2일_줌ZOOM으로_열린_'전세계_신천지_MOU체결_목회자_초청_간담회'에서_말씀을_전하고.png

 

 

 

Last modified onWednesday, 27 April 2022 17:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686