Logo
Print this page

Devino antreprenor! Înscrie-te în proiectul C.R.E.D. – Comunitate-Responsabilitate-Educație-Durabilitate

Devino antreprenor! Înscrie-te în proiectul C.R.E.D. – Comunitate-Responsabilitate-Educație-Durabilitate

În cadrul proiectului C.R.E.D. – Comunitate-Responsabilitate-Educație-Durabilitate – COD SMIS 140759, subactivitatea A.5.3.1 Susținerea antreprenoriatului inclusiv a ocupării pe cont propriu, Asociația Pakiv România derulează cursuri de de Competențe Antreprenoriale în comuna BISTRA. Participanții la activitățile proiectului sunt persoane cu domiciliul/ reședința în comunele Bistra, Roșia Montană, Sohodol, Vidra și Avram Iancu, recrutați din comunitatea marginalizată, aflată în risc de sărăcie și excluziune socială.

Această subactivitate are ca scop  dezvoltarea spiritului antreprenorial și a abilităților de a-și deschide o afacere pentru minim 30 de beneficiari.
Cursurile se adresează persoanelor care doresc să deschidă și să deruleze o afacere proprie.

Cursul este potrivit pentru cei care doresc să afle primele notiuni in legatura cu domeniul afacerilor. Notiunile sunt prezentate intr-un mod accesibil, astfel incat toti cursantii sa poata dobandi aptitudinile necesare pentru a fi un bun antreprenor.

Experții noștri vor asigura consultanța privind elaborarea unor planuri de afaceri sustenabile, bazate pe realism si finanțabile.

Totodată, se va organiza câte o sesiune de mentorat lunar, iar activitățile se vor realiza în Centrul de Zi pentru Copii Sfântul Nicolae Bistra.

Planurile de afaceri vor fi supuse aprobarii unei comisii de selecție, pe baza unor criterii aprobate de către managerul de proiect, în cadrul unui proces transparent și nediscriminatoriu.

În urma desfășurării selecției de planuri de afaceri, 15 dintre acestea, vor fi subvenționate.

Proiectul ”C.R.E.D.–Comunitate-Responsabilitate-Educație-Durabilitate” este implementat de Unitatea Administrativ Teritorială Bistra în parteneriat cu Asociația Pakiv România și Școala Gimnazială "NICODIM GANEA" Bistra.

Cursul de Antreprenoriat este recomandat tuturor celor care își doresc să pornească pe drumul libertății, dar și al sacrificiilor, asigurate de statutul de antreprenor.

Pentru mai multe informații:

Consilier recrutare

Rîșteiu Ovidiu

0740208711

 

 

 

Last modified onMonday, 22 November 2021 15:32

Latest from Redactia Stiri Albaiulianul

© Albaiulianul. All rights reserved.