Items filtered by date: Friday, 12 May 2023 - Like - stiri Alba Iulia

Evenimente in weekend la Spatiile RYMA

Va salut cu entuziasm si va invit la evenimentele din weekend de la Spatiile RYMA, organizate in colaborare cu Hideout Events. Deocamdata activitatile noastre sunt doar in weekend si in incinta, insa din 19 mai se va redeschide terasa interioara si scena pentru concerte si treptat, terasa mare, galeria de arta si locul de joaca pentru copii. Va vom tine la curent cu evolutia amenajarilor. Va rog sa ne promovati pe cat posibil aceste doua evenimente din 12-13 mai, va atasez si un scurt text. Va multumim anticipat si va asteptam....la dans!
 
În weekendul acesta două eveniemente cu muzică menită să scoață lumea la dans vor avea loc la Spațiile RYMA, în incinta redenumita Hideout@RYMA. Vineri, 12 mai, un  invitat special de la Cluj revine la Alba Iulia, DJ Wicked care a colaborat cu artiști că Macanache, Bitza, cu un set special de muzică funk și hip hop, numai de pe vinyl. Sâmbăta seara, un alt DJ care a strâns și el sute de petrecăreți anul trecut în aceeași locație, Grig, revine cu un set de muzică techno, împreună cu alți doi DJs, Anne și Firy. Intrarea la cele două evenimente este 30 de on. Mai multe detalii găsiți pe pagina de facebook Hideout Events. Evenimentele sunt realizate în colaborare cu Asociația RYMA.   https://www.facebook.com/HideoutRec
 
Read more...

Weekend în siguranță alături de jandarmii din Alba

În perioada 12-14 mai, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean “Avram Iancu” Alba și Grupării de Jandarmi Mobilă “Regele Ferdinand I” Târgu Mureș vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică la evenimentele care se desfăşoară pe raza județului Alba.

Jandarmii vor fi prezenți la evenimentul Noaptea Muzeelor desfășurat la Biblioteca Batthyaneum, Muzeul Museikon și Muzeul Unirii precum și la Sărbătoarea Libertății, organizată la Blaj pe Câmpia Libertății.

Sâmbătă, în municipiul Alba Iulia se va desfășura meciul de fotbal dintre echipele CSM Unirea Alba Iulia și CS Metalurgistului Cugir, iar în Ocna Mureș meciul de fotbal dintre CS Ocna Mureș - ACS Târgu Mureș. 

Tot sâmbătă, în municipiul Alba Iulia, vom fi prezenți la marșul motocicliștilor, manifestare promoțională pentru conștientizarea motocicliștilor în trafic.

Vom fi prezenți și în localitatea Ciugud la manifestarea promoțională CoBuild unde va fi o expoziție de utilaje.

Duminica, vom asigura măsuri de ordine publică în localitatea Iclod pe timpul unei manifestări religioase ocazionată de sărbătorirea hramului bisericii.

Jandarmeria Alba recomandă participanților la aceste manifestări să respecte măsurile dispuse de organizatori și să adopte un comportament civilizat.

 

Dacă vă aflați într-o situație dificilă sau dacă sunteți martorii săvârșirii unor fapte antisociale, solicitați ajutorul jandarmilor sau apelați numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686