Items filtered by date: Wednesday, 09 November 2022 - Like - stiri Alba Iulia

Instagram implementează opţiuni pentru programarea postărilor

Creatorii de conţinut şi brandurile vor putea să programeze postările pe Instagram direct din aplicaţie, fără să mai apeleze la alte soluţii, relatează Știripesurse.

După testele din ultimele săptămâni, Instagram a decis să lanseze funcţia de programare a postărilor. Aceasta va fi disponibilă pentru anumite branduri şi creatori de conţinut, dar nu pentru toţi utilizatorii platformei, informează News.ro.

Cu noua facilitate, din cadrul aplicaţiei pot fi programate fotografii şi Reel-uri pe o perioadă de până la 75 de zile.

Opţiunile pentru programarea postărilor pot fi găsite în cadrul procesului de publicare, la „Advanced Settings”. Acolo, se aleg ora şi data dorite, după care se revine la fluxul normal de publicare.

Nu este cel mai simplu proces posibil de programare al postărilor, însă, scuteşte utilizatorii de apelarea la soluţii terţe sau la aplicaţia Creator Studio dezvoltată separat de Meta.

Spre deosebire de Facebook, care oferă de mulţi ani această facilitate pentru pagini, Instagram o lansează cu mare întârziere şi o oferă, cel puţin deocamdată, doar anumitor conturi.

Nu se ştie când şi dacă opţiunea programării postărilor pe Instagram va fi disponibilă pentru toţi utilizatorii platformei.

Știripesurse

 

 

 

 

Read more...

Bacșișul la restaurant ar putea fi impozitat cu 10%

Bacșișul va fi impozitat cu 10%, dacă proiectul de lege depus încă de acum 3 ani de fostul ministru de finanțe, Eugen Teodorovici, va trece de plenului Camerei Deputaților.

 

 

 

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686