Items filtered by date: Friday, 08 June 2018 - Like - stiri Alba Iulia

Sara Anastasia, albaiulianca top model international

Cu o experiență de la vârsta de 8 ani în modeling, albaiulianca Sara Anastasia Sas a reușit să cucerească publicul prin aparițiile ei la diferite evenimente organizate în țară și străinătate, prin prezentarea unor colecții create special pentru copii. Cele mai importante evenimente din țară au fost Transilvania Kids Fashion 2015-2016, City Fashion Week 2017,  Prezentare Colecție Branduri Internaționale Astoria 2018,  Prezentare 1iunie 2018 Colecție Designer Ioana Șuteu.

Un top model de viitor, cu o personalitate foarte bogată la doar 11 ani, cu o expresivitate aparte, cucerește întotdeauna publicul cu apariția ei unică. Sara a participat la cel mai mare festival din Dubai -WORLD Fashion Festival Aprilie 2018 -, unde a prezentat colecțiile a 4 designeri renumiți. Un talent bine format la o vârsta fragedă cu multă muncă, ședințe foto în diferite studiouri profesioniste, Sara a reușit să acumuleze experiență vastă, dezvoltându-și treptat treptat personalitatea puternică.  A câștigat 2 premii la Concursul Interbrilliant World Eu 2018 Cehia 2-5 mai 2018 Best Top Model si Super Miss Interbrilliant World EU 2018. Sara este un copil foarte sociabil, cu rezultate școlare foarte bune, prezentă la diverse concursuri de matematică și limba română. A urmat cursuri de înot, echitație, 4 ani dans modern și 2 ani balet.

 

 

 

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686