Logo
Print this page

Jandarmii montani la "înălțime" pe perioada minivacanței

Jandarmii montani la "înălțime" pe perioada minivacanței
Jandarmii de la postul montan Șugag, au fost prezenți în această minivacanță, pe traseele turistice și în zona montană în care sunt prezenți turiștii, în cadrul unei activități de informare, prevenire și combatere a faptelor antisociale.
Pe pârtiile de la Domeniul Șureanu, turiștii prezenți au primit din partea jandarmilor montani, informații despre bună conduită, respectarea legislației și sfaturi utile pentru evitarea evenimentelor negative astfel încât să se bucure în siguranță de acestă minivacanță.
 
Având în vedere că a nins în zona montană înaltă și faptul că meteorologii prognozează o răcire a vremii și precipitații mixte, jandarmii montani sunt pregătiți să intervină în ajutorul celor aflați în dificultate. Tuturor celor aflați la munte în această perioadă le recomandăm să rămână în preajma pârtiilor amenajate, să fie echipați corespunzător și să-și doteze mijloacele de transport pentru circulația în condiții de iarnă și, foarte important, să respecte indicatoarele și semnalizările care atrag atenția asupra unui drum/traseu turistic închis circulației în acest anotimp.
 
În final, reamintim că pe traseele turistice și în zonele montane îi găsiți la datorie pe jandarmii montani, care indiferent de starea vremii sunt acolo pentru siguranța dumneavoastră. De asemenea, la nevoie, solicitați cu încredere sprijinul echipajelor de ordine publică aflate în apropiere sau apelați numărul unic de urgență "112".
 

Buletin Informativ Jandarmeria Alba

© Albaiulianul. All rights reserved.