Items filtered by date: Sunday, 10 November 2013 - Like - stiri Alba Iulia

Fotbal judeţean: Liga a IV-a, etapa a 11-a

  • Published in Sport

 

 

 

  La sfârşitul acestei săptămâni s-au jucat meciurile contând pentru etapa a 11-a a ligii a IV-a. Iată rezultatele înregistrate:
Sâmbătă, 09 noiembrie:   
ARENA ALBA IULIA – OLIMPIA AIUD 2-1 (1-1)-FOTO. N. Găldean (10 şi 60) respectiv G. Cotoară (17).
CUPRIROM ABRUD – VIITORUL SÂNTIMBRU 3-2 (3-1): R. David (17, 22, 35) respectiv Drăghiciu (23), Sg. Oara (51).
METALUL AIUD – MUREŞUL VINŢU DE JOS 3-2 (2-1): Vaida (5), R. Andone (41), B. Cristea (88, penalty) respective Sârbu (26), Fleacă (61).
Duminică, 10 noiembrie, ora 11.30:
PERFORMANŢA IGHIU – INDUSTRIA GALDA DE JOS 0-0.
ENERGIA SĂSCIORI – CS OCNA MUREŞ 0-0.
DALIA SPORT DAIA ROMÂNĂ – INTER CIUGUD 0-0.
Iată clasamentul după această etapă:
#     Echipa     M    V    E    I    Gol    +/-    P
1    Industria Galda de Jos 11    10    0    1    21 - 3    18    30
2    Arena Alba iulia 10    8    2    0    15 - 3    12    26
3    Viitorul Sântimbru 10    6    1    3    21 - 12    9    19
4    Cuprirom Abrud 10    5    2    3    19 - 14    5    17
5    Metalul Aiud 10    5    2    3    14 - 12    2    17
6    Inter Ciugud 11    4    3    4    16 - 15    1    15
7    Rapid CFR Teiuș 10    4    3    3    12 - 12    0    15
8    Performanța Alba Iulia 10    3    1    6    14 - 15    -1    10
9    Olimpia Aiud 10    2    3    5    8 - 21    -13    9
10    Energia Săsciori 10    2    2    6    13 - 20    -7    8
11    Dalia Sport Daia Română 10    2    1    7    12 - 18    -6    7
12    Mureșul Vințu de Jos 10    2    1    7    14 - 21    -7    7
13    CS Ocna Mureș 10    1    3    6    8 - 21    -13    6
14    FC Cugir 0    0    0    0    0 - 0    0    0

  Etapa cu numărul 12 va aduce următoarele meciuri: Olimpia Aiud- CS Ocna Mureș; Rapid CFR Teiuș- Arena Alba iulia; Viitorul Sântimbru- Metalul Aiud; Cuprirom Abrud- Energia Săsciori; Industria Galda de Jos- Dalia Sport Daia Română; Mureșul Vințu de Jos- Performanța Alba Iulia.

 

 

 

Read more...

Cea mai puternică femeie din IT-ul românesc: "Aş fi vrut să mă fac medic"

  • Published in Monden

Lucrează de aproape 20 de ani într-o industrie dominată de bărbaţi şi a fost implicată în dezvoltarea mai multor companii IT, însă puţini ştiu că meseria pe pe care ar fi vrut să o urmeze este cea de medic.
Carmen Sebe este considerată cea mai puternică femeie din IT-ul românesc, ea fiind implicată în toate marile exit-uri ale cunoscutului antreprenor Radu Georgescu, preşedintele Gecad Group. Carmen Sebe şi-a început cariera în industria IT la mijlocul anilor ’90 la un distribuitor Autodesk. Aşa l-a întâlnit pe Radu Georgescu care pe atunci era reseller Autodesk. După ce a lucrat o perioadă, în Anglia, în marketing şi vânzări, Sebe a acceptat propunerea lui Georgescu de a lucra în compania RAV, tot pe partea de marketing şi vânzări.

“M-am întors special să lucrez cu Radu. Îmi plăcea foarte mult firma”, declară Sebe.  După exitul de succes (RAV a fost cumpărat de Microsoft) Carmen Sebe a condus mai multe companii din grupul lui Georgescu, printre care şi GECAD ePayment (achiziţionată de Naspers). Din 2006 a ocupat poziţia de director executiv la Avangate, companie care a fost vândută recent către fondul de investiţii Francisco Partners, iar din 2011 ocupă poziţia de director operaţional.

De ce IT?

“IT-ul mi-a plăcut din facultate (n.r. Politehnică). Am dat la Politehnică deoarece la matematică şi la fizică mi-a fost uşor să învăţ. Erau nouă candidaţi pe loc atunci când am dat eu la Politehnică. Eu aş fi vrut să dau la Medicină. Şi acum regret că nu m-am făcut medic. Mi se pare una dintre cele mai frumoase meserii”, declară Sebe.

De ce director operaţional şi nu executiv?

“Când am angajat echipa din Statele Unite erau două opţiuni să rămân director general şi să coordonez şi echipa de acolo sau să angajăm un director general în Statele Unite şi să preiau eu a doua funcţie, de director de operaţiuni”, afirmă Sebe.  Carmen Sebe spune că tranzacţia Avangate-Francisoc Partners s-ar fi realizat mult mai târziu dacă nu ar fi renunţat la poziţia de director executiv. “Americanii vor să se raporteze la americani. Eu nu aveam networkingul necesar astfel încât să pot să ma duc să angajez pe cineva. Ca director executiv aveam nevoie de cel puţin an de zile pentru a îmi crea o reţea. Mi s-a părut că e mai eficient să fac eu un pas în spate, să rămân cu partea operaţională. A fost cea mai bună decizie pentru companie”, consideră Sebe.

Avangate are 150 de angajaţi, dintre care 120 în România, 20 în SUA şi restul în Germania, Olanda şi Taiwan. Compania care estimează o creştere de 60-70% pentru 2013 şi 2014, intenţionează să se extindă în zone precum America Latină sau Asia.  “China este o zonă la care ne-am uităm tot timpul, problema aici este că este o ţară închisă din punct de vedere business. Ca să deschizi un birou aici îţi ia 7-8 luni de zile. Dar, oamenii din Taipei deservesc şi China. India este, de asemenea, o zonă care se dezvoltă foarte frumos”, declară Sebe.

Cea mai bună decizie

“Cea mai bună decizie pe care am luat-o la nivel de firmă a fost legată de momentul în care am angajat nişte oameni în România, care s-au dovedit a fi aur pentru companie. E important să ştii să îţi alegi, oamenii, echipa”, spune Sebe. Găsirea unor oameni foarte buni este esenţial pentru o firmă, dar păstrarea lor în companie se dovedeşte a fi de cele mai multe ori cea mai complicată problemă, dar nu a fost cazul şi la Avangate. “E greu să păstrezi oamenii buni, dar eu nu am avut problema asta, iar ei nu au avut salariile cele mai mari, ar fi putut să accepte slujbe internaţionale în orice moment. E important să fi corect faţă de ei, atunci când compania creşte, măreşti salariile, când e  o perioadă mai grea, strângem toţi cureaua” afirmă Sebe.

Cum arată o zi de lucru
“Ajung la birou la 9.00- 9.30. Citesc email-urile, iar apoi încep şedinţele. Am avut zile şi cu mai mult de opt şedinţe. La ora 17.00 încep şedinţele cu oamenii de peste Ocean. Acasă ajung în jurul orei 20.00.  Sunt zile în care imediat ce ajung acasă încep să sune telefoanele, deoarece cei din State abia se trezesc şi ei au Inboxul plin cu chestii venite de la noi şi astfel ziua de lucru durează câteodată şi până la ora 22.00.
Cine e şi ce face Avangate

Fondată în 2006,Avangate este lider în piața de soluții eCommerce pentru producătorii de software și servicii cloud, sprijinindu-i pe aceștia să își crească vânzările online prin orice punct de vânzare și orice model de business ar aplica, dar și să dezvolte propriile canale de distribuție pentru a-și scala afacerile cât mai profitabil și pentru a intra pe noi piețe.  Soluțiile Avangate includ o platformă de comerț electronic completă, modulară și sigură ce integrează eCommerce, facturare  abonamente, plăți la nivel global, un sistem de management al partenerilor, dar și o rețea de afiliați ce se află în continuă expansiune.
Avangate a fost preluat de către compania americană de investiții financiare Francisco Partners, la începutul lunii octombrie. Francisco Partners, lider pe piața de investiții financiare din Statele Unite, cu un buget de peste 7 miliarde dolari, va aduce Avangate o infuzie de capital financiar care să alimenteze pe viitor expansiunea companiei, dezvoltarea de noi produse și creșterea întregului business.
Sursa: www.capital.ro

Read more...

ŞOC BANCAR FĂRĂ PRECEDENT!

 

 

 

Un nou record pentru rata creditelor neperformante. Conform ultimului raport al BNR, ponderea neperformantelor în totalul creditelor acordate de bănci a ajuns la pragul de 21,56%, în creştere faţă de luna anterioară.
Ce înseamnă rata creditelor neperformante
Rata creditelor neperformante ia în considerare creditele şi dobânzile restante de peste 90 de zile şi/sau cele în cazul cărora au fost iniţiate proceduri judiciare faţă de operaţiune ori faţă de debitor (identificate în reglementările naţionale ca fiind categoria „Pierdere 2”) ca proporţie în total credite şi dobânzi clasificate.   Reglementarea de prudenţă bancară defineşte iniţierea de proceduri judiciare ca fiind cel puţin una dintre următoarele măsuri luate în scopul recuperării creanţelor:
a) darea de către instanţă a hotărârii de deschidere a procedurii falimentului;
b) declanşarea procedurii de executare silită faţă de persoanele fizice sau juridice.
  Definiţia menţionată a „ratei creditelor neperformante” este conformă cu recomandările Ghidului de compilare a indicatorilor de stabilitate financiară, elaborat de Fondul Monetar Internaţional, fiind şi cea mai utilizată pe plan internaţional.
  Ca volum al creditului considerat restant, se ia în calcul întregul sold al creditului şi dobânzilor aferente, indiferent de numărul ratelor restante.
  BNR: 18% din credite au fost acordate companiilor insolvente

  Volumul creditelor acordate de instituţiile financiare companiilor aflate în insolvenţă sau faliment este considerabil - 23,6 miliarde lei, reprezentând 18% din totalul creditelor acordate companiilor nefinanciare, la nivelul lunii iunie 2013, a declarat vineri directorul Direcţiei Juridice a Băncii Naţionale a României, Alexandru Păunescu, la Conferinţa Naţională de Insolvenţă.
  Volumul creditelor restante generate de aceste firme este de 19,9 miliarde lei, respectiv 84% din totalul creditelor cu restanţe de peste 90 de zile. Cele mai multe credite către companiile insolvente au fost garantate predominant cu garanţii imobiliare, iar creditele fără nicio garanţie reprezintă 11,4% din totalul restanţelor la nivelul lunii iunie 2013.
  Dificultăţile în onorarea plăţilor ar putea afecta şi creditorii externi ai firmelor insolvente. Datoria externă a acestora însuma două miliarde euro în iunie 2013, reprezentând 6,1% din datoria externă a companiilor nefinanciare. Datoria pe termen scurt este de 36% din total, preponderent pe relaţia mamă-fiică. Din păcate, gradul de concentrare a datoriei externe se menţine ridicat, iar 10% din companiile care au datorie externă reprezintă peste 48% din volumul creditelor externe acordate companiilor insolvente', a spus reprezentantul BNR.
  El a subliniat că există o corelaţie strânsă între deteriorarea disciplinei de plăţi şi intrarea în insolvenţă, iar firmele insolvente generează 61% din volumul incidentelor majore de plăţi contabilizate de BNR, respectiv 3,1 miliarde lei.
  În 2012, firmele nou intrate în insolvenţă sau faliment au cu 20% mai mulţi salariaţi decât cele din 2011, activele totale sunt duble, iar datoriile bancare sunt semnificativ mai mari, 7,9 miliarde lei comparativ cu 4,4 miliarde lei.
  Dintre companiile intrate în insolvenţă în ultimii 5 ani, 85% au intrat în faliment, iar 75% sunt deja radiate de la Registrul Comerţului, iar în stadiul de reorganizare sunt doar 1,1%, arată datele prezentate de reprezentantul BNR.
  Avem cea mai mare rată a creditelor neperformante din regiune!

  FMI a arătat într-un grafic că România are cea mai mare rată a creditelor neperformante din regiune, fapt ce contribuie la vulnerabilitatea României la şocuri.
  Conform raportului FMI, România are o rată a neperformantelor mai mare decât Ungaria, Bulgaria, Ucraina, Moldova, Croaţia, Lituania, Bosnia şi Herţegovina, Macedonia, Letonia, Rusia, Cehia, Slovacia, Polonia, Belarus, Turcia şi Estonia.
  Mai mult, conform graficului FMI, România a avut şi cea mai mare creştere din 2011 până acum.
  BNR trebuie să propună un plan de restructurare a creditelor neperformante (surse)
  Banca Naţională a României trebuie să elaboreze, până la finele acestui an, un studiu cu privire la cauzele care au dus la acumularea creditelor neperformante în sistemul bancar şi să propună un plan de restructurare a acestor credite, potrivit angajamentelor asumate de Guvern în faţa FMI şi a Comisiei Europene.
  BNR va elabora până la finele anului un studiu detaliat despre motivele pentru care băncile din România nu iau măsuri pentru a reduce creditele neperformante şi de ce provizioanele pentru aceste credite sunt încă în bugetul băncilor. BNR trebuie să propună apoi un set de măsuri pentru restructurarea creditelor, întrucât existenţa acestora cauzează creşterea costurilor de împrumut în întregul sector bancar', au declarat surse oficiale.
  Potrivit acestora, după ce finanţatorii externi vor analiza măsurile propuse de BNR, vor pune la dispoziţia băncilor şi expertiza altor ţări care au fost în aceeaşi situaţie.
  Spre exemplu, băncile din Irlanda au luat la rând toate creditele restante şi au stat de vorbă cu fiecare client în parte pentru a vedea de ce acesta nu-şi poate plăti ratele la timp şi ce se poate face pentru a îmbunătăţi situaţia.
  Finanţatorii externi vor să ştie care este capacitatea băncilor de a restructura aceste credite şi dacă există probleme în acest sens', au mai spus sursele citate.
  Potrivit Raportului asupra stabilităţii financiare pentru 2013 realizat de Banca Naţională a României (BNR) şi publicat recent, nivelul relativ ridicat al ratei de neperformanţă care influenţează nefavorabil profitabilitatea bancară se datorează şi menţinerii în portofoliu a unei ponderi semnificative a debitorilor restanţieri, inclusiv a acelora care au demonstrat ca au o probabilitate foarte scăzută de a mai plăti.
  De exemplu, în cazul portofoliului populaţiei, circa 70 la suta din debitorii neperformanţi (care deţin fie credite imobiliare, fie credite de consum garantate cu ipoteci) se aflau în stare de nerambursare de mai mult de un an sau înregistraseră stări de nerambursare multiple (în iunie 2013). Băncile au folosit pe scară relativ largă soluţii de restructurare/reeşalonare şi executare silita, dar eficienţa acestor tehnici de gestiune a creditelor neperformante a rămas până în prezent sub potenţial', se spune în raportul băncii centrale.
  BNR precizează că este posibil ca alte două soluţii folosite mai puţin de către bănci - cesiunea de creanţă şi anularea creanţelor - să aibă eficienţă mai bună în curăţarea bilanţurilor.
  Potrivit raportului băncii centrale, cel mai important efect pozitiv în cazul folosirii mai ample a soluţiilor menţionate ar fi cel de îmbunătăţire a imaginii sectorului bancar românesc, prin diminuarea stocului de active cu calitate scăzută.
  De exemplu, scoaterea din bilanţ a expunerilor neperformante generate de sectorul companiilor (prin cesiune de creanţă sau operaţiuni de anulare a creanţelor) ar diminua rata de neperformanţă aferentă acestui sector de la 23,4 la sută (valoarea din august 2013) la 7,5 la sută. Respectiva scădere s-ar datora reducerii volumului mare de credite neperformante generate de debitori care au probabilitate scăzută de a-şi mai onora serviciul datoriei (creditele care au restanţe mai mari de 365 de zile însumează 19,7 miliarde lei, respectiv 74 la sută din totalul creditelor neperformante, în august 2013)', se precizează în raport.
  Totodată, raportul susţine că sectorul bancar românesc a înregistrat pierderi în anul 2012 (2,3 miliarde lei), ca urmare a creşterii substanţiale a volumului de provizioane aferente riscului de credit, pe fondul creşterii volumului creditelor neperformante, respectiv al reevaluării garanţiilor.
  Totuşi, băncile de talie mare au reuşit în general sa rămână pe profit. Scăderea cheltuielilor cu provizioanele în raport cu perioada similara din anul 2012, precum şi diminuarea costurilor de finanţare, pe fondul îmbunătăţirii percepţiei asupra riscului suveran al României, au condus la trecerea pe profit a sectorului bancar românesc în primele opt luni din 2013 (1,5 miliarde lei).
SURSE: BNR, FMI, AGERPRES, capital.ro

 

 

 

Read more...

Joi 14 noiembrie, de la ora 09.00, la Hotel Parc are loc expoziţia „Dobrogea-oameni şi locuri” organizată de Serviciu Judeţean Alba al Arhivelor Naţionale

  Joi, 14 noiembrie, de la ora 09.00 sunteţi invitaţi în sala de conferinţe a Hotelului Parc din Alba Iulia, unde va avea loc expoziţia „Dobrogea-oameni şi locuri” organizată de Serviciu Judeţean Alba al Arhivelor Naţionale. În perioada 15-30 noiembrie, cei interesaţi de această expoziţie sunt aşteptaţi la sediul instituţiei, iar intrarea va fi gratuită.
  În lungul drum parcurs de români spre Marea Unire, unul dintre cele mai importante momente a fost reintegrarea Dobrogei în hotarele României. La 14 noiembrie 1878 a fost dată citirii Proclamația către dobrogeni a Principelui României Carol I de Hohenzollern, care consfințea preluarea de către România a administrației Dobrogei.
  Cu ocazia aniversării a 135 de ani de la acest eveniment, Serviciile Judeţene Alba şi Constanţa ale Arhivelor Naţionale, Consiliul Judeţean Alba, Asociaţia Arhiviştilor „Ioan Pleşa” Alba Iulia şi Asociaţia Arhiviştilor şi Prietenilor Arhivelor „Ovidius” Constanţa au onoarea să vă invite la vernisarea expoziţiei „Dobrogea – oameni şi locuri”.
  Vor fi expuse copii ale unor ilustrate ce prezintă aspecte turistice ale teritoriului dobrogean, dar şi ale unor documente provenind de la Parohia română unită din Constanţa.

Read more...

Alte 5 persoane cercetate pentru participarea la un scandal produs în incinta unui local public din Câmpeni, reţinute de poliţişti

  Pe parcursul zilei de sâmbătă, pe baza probatoriului administrat în cauză, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pe o perioada de 24 de ore, pe baza de Ordonanţă de reţinere, faţă de alte 5 persoane participante la eveniment şi cercetate în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri, fapte pedepsite de art. 180, alin. 2, art. 217, alin. 1 şi art. 321, Cod Penal, respectiv: V.A.N.. de 21 ani, V.A.E.. de 19 ani, V.N. de 43 ani V.M.I. de,19 ani şi V.M.  de 42 ani.
  Cei 5 suspecţi reţinuţi, menţionaţi mai sus, au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Alba, urmând ca în data de 10.11.2013 să fie prezentaţi procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.
  Referitor la cei 4 învinuiţii, respectiv B.I.N., V.C., C.D.S. şi P.S.G., reţinuţi de poliţişti în data de 08.11.2013,  pe bază de Ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni au dispus cercetarea în stare de libertate, luând faţă de aceştia măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile.
  În cauză cercetările continuă, urmând ca în funcţie de probatoriul administrat să fie dispuse măsuri legale faţă de toţi participanţi la eveniment.

Read more...

Victorie de sfert IV: CSU Alba Iulia- Sepsi SIC Sf. Gheorghe 78-65. Statistici, Clasament!

  • Published in Sport

  Victorie importantă în derby-ul etapei pentru CSU Alba Iulia. Echipa universitară a învins sâmbătă, 9 noiembrie 2013, scor 78-65 (19-22, 16-17, 18-16, 25-10), pe Sepsi SIC Sf. Gheorghe, într-o partidă care a contat pentru etapa a VII-a a campionatului național de baschet feminin, Divizia A.
  În ciuda diferenței finale destul de convingătoare de scor, CSU a început timid partida și a fost condusă încă din primele secunde, aflându-se în permanență în urmărirea adversarului, până în ultimul sfert pe care l-a dominat autoritar. Astfel, trupa antrenată de Miroslav Popov s-a văzut condusă după prima pătrime cu trei puncte, pentru ca la pauza mare să intre în dezavantaj de patru lungimi, scor 35-39. Echipa universitară a început bine sfertul al treilea, a redus imediat din diferență și a trecut pentru moment chiar la conducere cu cinci puncte, însă s-a pierdut pe parcurs și a intrat tot în dezavantaj în ultima pătrime, scor 53-55. Sfertul patru a fost însă unul fără istoric, dominat clar de gazde, care s-au impus autoritar cu 25-10 și și-au adjudecat victoria, obținând al șaselea succes stagional. În urma acestei victorii, scorul întâlnirilor directe cu Sepsi Sf. Gheorghe ajunge la 5-1 pentru CSU Alba Iulia, care a reușit performanța de a nu ceda niciun meci pe teren propriu împotriva trupei din județul Covasna.
  Cea mai eficientă jucătoare a partidei a fost Chastity Reed, de la CSU Alba Iulia, care a reușit 23 de puncte, 10 recuperări și 5 pase decisive, pentru un coeficient de eficiență de 30 de unități.
  Statistică CSU Alba Iulia:
  Chastity Reed - 23 de puncte, 10 recuperări și 5 pase decisive, Breanna Salley - 15 puncte și 4 recuperări, Tiffany Brown - 14 puncte, 5 recuperări și 4 pase decisive, Larisa Toma - 8 puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive, Sasa Cadjo - 8 puncte, 2 recuperări și 3 pase decisive, Annemarie Părău - 4 puncte, o recuperare și 6 pase decisive, Jovana Vukoje - 3 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive, Ildiko Nagy - 2 puncte și 2 pase decisive, Alexandra Uiuiu - un punct și o recuperare și Khadijah Whittington - 2 recuperări.
  La finalul partidei, Miroslav Popov, antrenorul CSU Alba Iulia a declarat: ”Am început foarte timid partida și am jucat prost în apărare și atac, moment în care adversarele au ajuns rapid în avantaj. Am decis atunci să schimb primul cinci și am început încet, încet să ne revenim, să luptăm și să revenim în meci. Echipa din Sf. Gheorghe a arătat că are valoare, însă noi ne-am revenit când a trebuit, pe final, în ultimul sfert, când am aruncat foarte bine de la 3 puncte și ne-am apărat exemplar. Țin să îmi felicit jucătoarele pentru această victorie, dar și suporterii care au creat o atmosferă excepțională și ne-au ajutat enorm în obținerea acestui rezultat favorabil”.
  Breanna Salley: „Cred că diferența dintre meciul acesta și cel cu Arad a fost faptul că am jucat ca o echipă pe final, toate jucătoarele introduse și-au făcut datoria și au marcat, iar acest lucru ne-a adus victoria. Pentru mine a fost un meci important, am lucrat mult la antrenamente săptămâna aceasta, am fost încrezătoare în forțele mele și mi-a ieșit așa cum mi-am dorit. Sunt mulțumită de prestația mea și îmi dă multă încredere pentru viitor”.
  Bogdan Duma, președinte Consiliul de Administrație al CSU:  „Un meci foarte greu, am început slab în apărare și atac, Sf. Gheorghe a reușit să își adjudece primele sferturi și a luat un avans pe tabelă, însă din nou s-a văzut mâna antrenorului Miroslav Popov, care a reușit să schimbe echipa la un moment dat, a scos titularele, a introdus rezervele și s-a vazut rapid o îmbunătățire a jocului. Apoi am început să creștem treptat, iar ultimul sfert a fost fantastic, am dominat clar și am reușit să câștigăm acest meci important pentru clasament, dar și pentru moralul echipei.
  Graţie acestei victorii, CSU Alba Iulia a urcat pe poziţia secundă în clasamentul provizoriu al etapei. Următorul meci pe care fetele de la CSU îl vor juca va fi împotriva codaşei clasamentului CS Nova Vita, iar partida se dispută, sâmbătă, 16 noiembrie, în Sala Sporturilor din Târgu Mureş.

Nr    Echipa     W/L    Puncte
1.    Univ Goldis ICIM Arad   7/0    puncte 14
2.    CS Universitatea Alba Iulia  6/1    puncte 13
3.    CSBT Alexandria  6/1    puncte 13
4.    ACS Sepsi SIC  5/2    puncte 12
5.    Olimpia CSU Brasov  3/4    puncte 10
6.    CS Municipal Satu Mare  4/2    puncte 10
7.    CS Phoenix Galati  3/4    puncte 10
8.    BCM Danzio Timisoara  3/4    puncte 10
9.    CS Municipal Targoviste  4/2    puncte 10
10.    Universitatea CSM Oradea  2/5    puncte 9
11.    CS Rapid Bucuresti  2/5    puncte 9
12.    Universitatea Cluj-Napoca  1/5    puncte 7
13.    SCM CSS Craiova  1/5    puncte 7
14.    CS Nova Vita  0/7    puncte 7

Sursa:CSU Alba Iulia, frbaschet.ro

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686