Items filtered by date: Wednesday, 28 May 2014 - Like - stiri Alba Iulia

COMUNICAT DE PRESA

Alba Iulia, 29 Mai 2014

 

Conferința de lansare a proiectului

”Caravana ocupării în satele din regiunile Centru, Nord Est și Sud Est”

 

Conferința de lansare a proiectului”Caravana ocupării în satele din regiunile Centru, Nord Est și Sud Est”, organizată de către Asociaţia Pakiv Romania în parteneriat cu SC Technical Training SRL București și Eco Tech Srl Italia, Joi, 29 mai 2014, la Alba Iulia, s-a bucurat de un real interes din partea celor peste 50 de persoane prezente, atât potențiali beneficiari ai proiectului: șomeri, persoane ocupate în agricultura de subzistență, persoane inactive, cât și reprezentanți ai autorităților publice locale, reprezentanți ai societății civile, reprezentanți ai mediului de afaceri, reprezentanți ai mediului academic și universitar, precum și mass media locală.

 Proiectul, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013,  Axa prioritară 5, ”Promovarea măsurilor active de ocupare”, va fi implementat pe o perioadă de 18 luni și își propune să contribuie la creșterea oportunităților de ocupare pentru șomeri, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, persoanele ocupate în agricultura de subzistență și persoanele inactive din zonele rurale, din regiunile Centru, Nord Est și Sud Est.

 În cadrul proiectului ”Caravana ocupării în satele din regiunile Centru, Nord Est și Sud Est” vor fi furnizate servicii integrate de informare, consiliere și de formare profesională în mediul rural pentru cel puțin 1000 de persoane. Programele de formare profesională vizează calificarea a 875 dintre viitorii beneficiari ai proiectului în ocupații non agricole. După finalizarea programelor de formare, 15 antreprenori, selectați dintre absolvenții care au obținut certificate de calificare, vor fi susținuți și asistați să-și înființeze mici afaceri în domenii non agricole, contribuind astfel la relaxarea dependenței față de agricultura de subzistență și la creșterea calității vieții în mediu rural.

Read more...

Iata de ce vitamine si substante nutritive ai nevoie pentru ca parul ta sa creasca mai repede!

  • Published in Monden

Multe dintre femei isi fac schimbari frecvente de look, de coafura, care afecteaza uneori parul. Insa daca l-ai avut lung, apoi scurt si acum il vrei din nou lung, aici ai nevoie de putin ajutor.

In primul rand, pentru ca parul si pielea ta sa fie sanatoasa, trebuie sa ai o dieta zilnica bazata pe multe lichide necarbogazoase, legume, verdeturi si fructe.

Atunci cand corpul tau are nevoie de anumite vitamine, acest lucru iti afecteaza parul, lasandu-l uscat si fara viata.

Chiar daca vei incerca o multitudine de produse cosmetice nu il vei face nici mai sanatos, nici sa creasca mai repede.

De aceea, iti venim in ajutor, prezentandu-ti cateva vitamine si substante nutritive de care parul tau are nevoie pentru a creste si a fi sanatos!

In dieta ta zilnica trebuie sa introduci proteine si vitamine, astfel parul tau devenind mai stralucitor si vei observa rapid ca firul de par va incepe sa se ingroase.

Daca te confrunti cu problema varfurilor despicate, trebuie neaparat sa mergi la un coafor pentr a-ti taia varfurile deteriorate si apoi sa consumi alimente ce contin vitamina C, vitamina ce are puterea de a preveni despicarea varfurilor.
De asemenea, masajul usor al scalpului cu uleiuri si consumul de lichide stimuleaza cresterea firelor de par.

O data pe saptamana cel putin, este nevoie sa folosesti balsam si masca pentru par degradat, de calitate superioara, astfel parul tau recapatandu-si hidratarea.

Pentru ca parul tau sa creasca mai repede si sa-si recapete vitaliatea, este nevoie sa introduci in alimentatia ta :

 

  • Proteine (pestele este bogat in proteine)
  • Biotina ( morcov, oua, ficatei)
  • Minerale ( cereale, carne rosie, cacao)
Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686