Items filtered by date: Tuesday, 04 March 2014 - Like - stiri Alba Iulia

UDMR intra la guvernare. Ponta si Kelemen au semnat acordul

 

 

 

Premierul Victor Ponta a anuntat propunerile pentru componenta NOULUI GUVERN, intr-o conferinta de presa, dupa ce USD a semnat un acord cu UDMR. Presedintii PSD si UDMR, Victor Ponta si, respectiv, Kelemen Hunor, au semnat, luni, la Palatul Parlamentului, acordul pentru intrarea Uniunii la guvernare, informeaza Mediafax.

LISTA MINISTRILOR PROPUSI

NICOLAE BANICIOIU - ministrul Sanatatii

DAN SOVA - Ministerul Transporturilor

EUGEN NICOLICEA - ministru delegat la Relatia cu Parlamentul

FLORIN JIANU - ministru al IMM-urilor

IOANA PETRESCU - Ministerul Finantelor Publice

GABRIELA SZABO - Ministerul Tineretului si Sportului

ROVANA PLUMB - ministrul Muncii, familiei si protectiei sociale

CONSTANTIN NITA - ministru Economie

KELEMEN HUNOR - ministrul Culturii

ATTILA KORODI - ministrul Mediului

GABRIEL OPREA - ministrul Afacerilor Interne

RAZVAN COTOVELEA - ministru la Societatea Informationala

AURELIA CRISTEA - ministru pentru dialog social si societate civila

BOGDAN STANOEVICI - ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni

RAZVAN NICOLESCU - ministru delegat pentru Energie

DOINA PANA - ministru delegat pentru Ape, Paduri si Piscicultura

Acordul semnat de liderii USD si UDMR, luni, prevede reglementarea problemei drepturilor culturale ale minoritatilor nationale, prin legislatie adecvata, reprezentarea proportionala a maghiarilor in institutii si solutionarea problemei infiintarii liniei maghiare la UMF Targu-Mures.

Dupa semnare, Ponta a precizat ca intotdeauna a apreciat "competenta si seriozitatea" la UDMR, si cand au fost impreuna la putere, si cand au fost in opozitie

Premierul a mai spus ca in Romania tensiuni interetnice exista doar in declaratiile de la televizor.

Potrivit articolului 1 din Acordul guvernamental, UDMR face poarte din formula guvernamentala si isi asuma programul Guvernului 2013-2016, adoptat de Parlamentul Romaniei in data de 21 decembrie 2012.

Articolul 2 arata ca, pentru aducerea la indeplinire a prevederilor articolului 1, UDMR va avea membri in Guvernul Romaniei la nivel de ministri si secretari de stat, conform ponderii in cadrul majoritatii parlamentare.

Articolul 3 prevede ca deciziile de actiune la nivelul Guvernului se stabilesc prin consens intre liderii partidelor si formatiunilor politice din cadrul coalitiei de guvernare.

Acordul este semnat de Kelemen Hunor, presedintele UDMR, si premierul Victor Ponta si este valabil pana la urmatoarele alegeri parlamentare.

Potrivit acordului politic semnat de USD, reprezentata de Victor Ponta, Gabriel Oprea si Daniel Constantin, si UDMR, reprezentata de Kelemen Hunor, Uniunea se angajeaza sa sustina Guvernul Romaniei asigurand majoritatea parlamentara.

Cele doua parti se angajeaza sa asigure reprezentarea UDMR in cadrul Guvernului si a celorlalte structuri guvernamentale, in functie de ponderea parlamentara a UDMR in cadrul coalitiei de guvernare.

Partile se angajeaza, de asemenea, sa promoveze, in perioada 2014-2016, doar in baza acordului comun, initiativele politice referitoare la modificarea Constitutiei, problema reorganizarii administrative teritoriale a Romaniei, tinand cont de traditiile, cultura si istoria diferitelor zone ale tarii, reglementarea problemei drepturilor culturale ale minoritatilor nationale, printr-o legislatie adecvata. 

Acordul mai prevede reprezentarea proportionala a cetatenilor de etnie maghiara in diferitele institutii, structuri deconcentrate si institutii la nivel judetean si local, dar si solutionarea problemei infiintarii liniei maghiare prin departamente separate la UMF Targu Mures.

Partile semnatare se vor consulta, potrivit Acordului politic, in legatura cu toate problemele care tin de identitatea culturala, lingvistica, educationala a minoritatilor maghiare.

In privinta oricarei modificari a legii invatamantului, se precizeaza ca partile se vor consulta si nu vor modifica legea decat cu acordul celor doua parti, in special capitolele privind minoritatile nationale.

In conformitate cu program de guvernare 2013-2-16, adoptat de Parlament, se mai arata ca se vor lua masuri guvernamentale inclusiv prin acte normative, pentru punerea in aplicare a prevederilor legii privind ratificarea Cartei Europene a limbilor regionale sau minoritare.

In plus, acordul mentioneaza ca Guvernul va sprijini in continuare adoptarea proiectului de lege privind statutul minoritatilor nationale din Romania, iar in ceea ce priveste aspectele institutionale, Guvernul va sprijini financiar, in mod corespunzator, Institutul pentru Studierea Problemelor Minoritatilor Nationale (ISPMN).

Acordul mai prevede ca se va accelera procesul de restituire a imobilelor cultelor religioase. 

Universitatea de Medicina si Farmacie Targu Mures a fost, incepand din 2011, subiectul unor controverse, in care formatiunile politice maghiare au reclamat nerespectarea dreptului la invatamant in limba materna asa cum prevede Legea educatiei 1/2011, iar cele romanesti, ca se vrea "scindarea".

O Hotarare de Guvern privind infiintarea liniilor maghiare de studiu la UMF Targu Mures a fost aprobata, la sfarsitul lunii martie 2012, de Cabinetul Ungureanu. Actul normativ stabilea ca la universitate va fi infiintata o noua facultate, cu programe in limbile romana, maghiara si engleza.

Aplicarea HG a fost suspendata, in 4 mai 2012, in urma unei decizii a Curtii de Apel Targu Mures, care a admis o solicitare in acest sens formulata de conducerea UMF.

Guvernul Ungureanu a declarat recurs fata de sentinta de suspendare a HG, insa ulterior Guvernul Ponta a retras actiunea.

Respectiva HG a fost una dintre temele motiunii de cenzura a USL in urma careia a cazut Guvernul Ungureanu.

In luna aprilie 2013, Hotararea de Guvern din martie 2012 privind infiintarea unei noi facultati in cadrul UMF Targu Mures, cu programe in limbile romana, maghiara si engleza, a fost anulata de Curtea de Apel Targu Mures.

Corectnews.com

 

 

 

Read more...

Sandu Emilian Ştefan, minorul dispărut de la domiciliu duminică, 02 martie 2014, a fost găsit

 

 

 

În data de 04.03.2014, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost informată de către mama minorului Sandu Emilian Ştefan, că în cursul nopţii precedente, minorul s-a întors la domiciliu.

Sandu Emilian Ştefan, de 13 ani şi 4 luni din municipiul Alba Iulia, era dat în

 urmărire pentru că în după amiaza zilei de 02 martie 2014, a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în perioada în care a

lipsit de la domiciliu, minorul s-a aflat pe raza municipiului Alba Iulia şi s-a ascuns într-un imobil părăsit iar în timpul zilei a vagabondat prin municipiu.

 De asemenea, poliţiştii au stabilit că în această perioadă minorul nu a fost

victima vreunei infracţiuni.

 

 

 

Read more...

Eduard Limonov — rebel politic şi coşmarul cel mai cumplit al lui Putin

Limonov nu este un personaj de ficţiune. El există.

"A fost un haiduc ucrainean; idol al underground-ului sovietic; cerşetor, apoi valet al unui miliardar din Manhattan; scriitor la modă parizian; soldat pierdut pe undeva, prin Balcani; şi acum, în imensa harababură postcomunistă, bătrân şef charismatic al unui partid al tinerilor desperados. Personal, se consideră un erou, dar poate fi socotit şi un ticălos. [...] viaţa lui romanescă şi periculoasă spune ceva. Nu doar despre el, despre Limonov, nu doar despre Rusia, ci despre istoria noastră, a tuturor, de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial încoace." - Emmanuel Carrère

Roman biografic sau biografie ficţionalizată, cartea lui Emmanuel Carrère reconstruieşte viaţa unui personaj real, ivit parcă din paginile unei cărţi. Un personaj excentric, ambiguu, evaziv şi schimbător, cu o viaţă aproape neverosimil de aventuroasă, care îi permite autorului să traseze un portret convingător al Rusiei din ultimii cincizeci de ani şi în acelaşi timp să se lanseze într-o explorare uimitoare a paradoxurilor condiţiei umane.

"Ca artist şi politician, Limonov e, fără îndoială, unic şi complex — un adevărat fenomen rusesc, o reflectare a intensităţii neobişnuite ce defineşte viaţa în Rusia. Şi, aidoma ţării din care vine, tocmai contradicţiile sale îl fac atât de viu." - The Guardian

"Intimistă, perspectiva lui Carrère este totodată istorică, ridicând în jurul eroului său echivoc şi temerar o vastă şi vibrantă scenă de teatru: URSS-ul izolat din anii lui Brejnev, apoi dezagregarea comunismului şi, în fine, aruncarea Rusiei în capitalismul mafiot şi într-un haos de proporţii.
Carrère nu-şi asumă niciodată poziţia de judecător, însă ştie să insereze în amplul său roman de aventuri puternic ancorat în real meditaţii profunde asupra destinului atât al individului, cât şi al civilizaţiilor." - Télérama

"Nu mai visează la o insurecţie violentă, ci, mai degrabă, la o revoluţie portocalie, cum tocmai se produsese în Ucraina. O revoluţie paşnică, democrată, de care se teme cel mai tare Kremlinul pe care e gata să îl zdrobească prin indiferent ce mijloace. Iată de ce duce viaţa asta de om hăituit. Cu câţiva ani în urmă, a fost făcut praf cu bâte de baseball. Totul a reînceput, abia dacă a scăpat unui atentat. Numele îi figurează în fruntea listei «duşmanilor Rusiei», adică a oamenilor de suprimat, pe care oficinele apropiate puterii îi propun răzbunării poporului, făcându-le publice adresele şi numerele de telefon. Ceilalţi de pe listă erau Politkovskaia, ucisă cu o puşcă cu aer comprimat, ex-ofiţerul FSB Litvinenko, otrăvit cu poloniu dup 259; ce denunţase deriva criminală a serviciilor secrete, miliardarul Hodorkovski, închis în Siberia pentru că a vrut să se bage în politică. Următorul e el, Limonov."

Emmanuel Carrère este unul dintre cei mai prestigioşi scriitori francezi contemporani. Licenţiat în studii politice, este, de asemenea, scenarist şi regizor. A debutat în 1982, cu un eseu dedicat cineastului german Werner Herzog, dar primul său roman, L’Ami du jaguar, a apărut în 1983. A devenit celebru prin romanele sale care îmbină adevărul biografic cu ficţiunea şi care au fost recompensate cu numeroase premii, printre acestea numărându-se: Prix Femina, Grand Prix Marie Claire du Roman d’Emotion, premiul cititorilor publicaţiei L’Express, Premiul Crésus şi Premiul Globe de Cristal. Romanul Limonov a fost recompensat cu Prix des Prix şi Prix Renaudot în 2011.
La Editura Trei, de acelaşi autor, au apărut Alte vieţi decât a mea, Un roman rus, Ora de schi, Adversarul.

Read more...

Amplasarea radarelor în data de 05.03.2014

 

 

 

Drumul Naţional 1 – Galda de Jos – Teiuş - Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa - limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 1 – Alba Iulia - Sebeş – Cut – Cunţa

Drumul Naţional 1 – Alba Iulia –Sântimbru – Oiejdea

Drumul Naţional 7 – Săliştea – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 7-Alba Iulia – Șibot - limită judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 14 B  - Blaj – Şona – Jidvei - Cetatea  de Balta - Bălcaciu - Biia 

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori – Daia Romana

Drumul Naţional 74 A - Câmpeni –Vadu Moţilor - Albac

Drumul Naţional 74 - Alba Iulia - Micești - Ighiu

Drumul Naţional 74 - Abrud –– Bucium Cerbu - Zlatna – Feneş

Drumul Naţional 75 - Baia de Arieş – Lupşa

Drumul Județean 750 C - Teiuş – Stremţ

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării - Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir - strada Victoriei

 

 

 

Read more...

Minor cercetat pentru furt calificat

 

 

 

La data de 03.03.2014, poliţiştii Postului de Poliţie Hopârta, l-au identificat pe principalul suspect de comiterea unui furt de telefon mobil, faptă în legătură cu care poliţia a fost sesizată la data de 01.03.2014.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că V.A., un minor în vârstă de 17 ani, din comuna Hopârta,  a sustras, în noaptea 21/22.02.2014, dintr-un autoturism parcat pe o stradă din Hopârta, un telefon mobil, profitând de faptul că unul dintre geamurile autoturismului a fost lăsat de către proprietar, deschis.

Telefonul a fost recuperat şi restituit persoanei păgubite iar faţă de minor cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

 

 

 

Read more...

Cercetat pentru furt calificat

 

 

 

În data de 03.03.2014, poliţiştii din Baia de Arieş au depistat în trafic o autoutilitară condusă de R.P., de 41 de ani, din municipiul Sebeş, care transporta cantitatea de 1.200   kg eclise, provenite de la terasamentul căii ferate  dezafectate, de pe tronsonul Muncel - Baia de Arieş.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că eclisele au fost sustrase, în perioada  octombrie-decembrie 2013, de către M.L., de 58 de ani, din Baia de Arieş şi vândute contra sumei de 560 de lei lui R.P..

Bunurile au fost indisponibilizate iar faţă de M.L. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat precum şi în vederea stabilirii întregii activităţi infracționale.

 

 

 

Read more...

6 martie între Patrimoniul Național și istoria națională

 

 

 

Expoziția licitațiilor "Colecția Gen. Constantin Doncea" și "Epoca de Aur" a oferit colecționarilor, și nu numai, prilejul de a viziona o secvență din filmul familiei Ceaușescu și paradoxul unui lider comunist pasionat de artă. Seara de joi, 6 martie, scrie un traseu diferit de cel din 1945, unul de la arta de patrimoniu, prin Luchian, Pallady, Ressu, Dimitrescu și până la reprezentații realismului socialist, Ștefan Szőnyi, Renata Duncan sau Gheorghe Firică.

București, 4 martie 2014

Pentru prima oară în piața de artă românească, Artmark prezintă într-o singură expoziție 17 creații clasate în categoria Fond a Patrimoniului Național Cultural Mobil și una în categoria Tezaur Național. Opere precum "Vedere a satului Grimaud" semnată de Nicolae Dărăscu (estimare: 12.000 - 20.000 €), "Nud pe canapea" de Ștefan Dimitrescu (estimare: 12.000 - 18.000 €) sau "Pe malul Siretului" de Camil Ressu (estimare: 9.000 - 16.000 €) vor putea fi admirate public pentru o ultimă dată. Colecția Doncea adună în mod atipic pentru un om al timpului său doar opere ale marilor maeștri și nu lucrări ale realismul socialist, stil predominant în anii ‘50.

Ștefan Szőnyi, militant reprezentant al realismului socialist al perioadei, va avea trei opere grafice expuse în Licitația "Epoca de Aur": "Țărancă" (estimare: 500 – 700 de euro), la care se adaugă "Lumină peste uzină"(estimare: 300 – 500 de euro) și "Portretul unei muncitoare" (estimare: 400 – 600 de euro). Cea mai valoroasă operă a licitației este "Tricolorul" (estimare: 1.800 – 2.800 de euro), semnată de Doru Tulcan, artist semnificativ, care începând cu anii ’60 construiește, în sens radical opus, împreună cu grupul timișorean Sigma, un stil constructivist local, sincronic cu experimentele din Vest.

Artmark este o gazdă a obiectului frumos sau a obiectului de colecție, ce nu-și propune să comenteze istoria, ci doar să o constate și expună stilistic. Astfel, alăturarea unor obiecte precum: ceasul Eterna din aur alb cu 21 de rubine (preț de pornire: 1.200 euro) primit cadou de primarul Gheorghe Pană din partea lui Nicolae Ceaușescu, documentul rar - notă de plată externă cu semnătura olografă a dictatorului român (preț de pornire: 100 euro), cu un afiș CiCo sau personajul Mihaela al anilor ‘70 – este de natură să re-asambleze expozițional această perioadă istorică.

Expoziţia "Epoca de Aur" poate fi vizitată la Palatul Cesianu-Racoviţă, Str. C.A. Rosetti nr. 5, în perioada 21 februarie - 5 martie. Licitațiile Artmark de la începutul lunii martie se desfăşoară pe data de 6 martie, după cum urmează: Licitația "Colecția Gen. Constantin Doncea, viceprimar al Bucureștiului între 1974-1978" (ora 19.00), Licitația "Epoca de Aur" (ora 20.00).

 Despre Artmark

Artmark este o casă de licitaţii de artă înfiinţată în 2008 care selectează, evaluează şi pune în circuitul pieţei de artă opere cu autenticitate garantată, susţinând în paralel activitatea Centrului Cultural ArtSociety, care organizează expoziţii de artă de anvergură naţională.

În cei cinci ani de existenţă, Artmark, liderul pieței de artă din România (76% cotă de piață în 2013, conform datelor Indexului Pieței Românești de Artă), a organizat peste 120 de licitaţii de artă, care au pus în vânzare peste 15.000 de opere de artă şi obiecte de colecţie (dintre care, numai în 2013, aproximativ 5.000). Piața licitațiilor de artă din România s-a situat în 2013 la aprox. 15,1 milioane euro (comparativ cu valoarea de 14,6 milioane euro în 2012 și 13,7 milioane euro în 2011), într-o piață de artă ce poate fi estimată ca depășind 28 milioane euro. Diversificarea ofertei în piață a dus la creșterea numărului de tranzacții, licitațiile de artă înregistrând adjudecarea mai multor obiecte de artă decât în 2012 cu 6%.

Din poziția de lider, Artmark și-a asumat rolul de formator de piață, promovând activitățile educative și de sporire a interesului și fondului de cunoștințe despre arta românească, în context internațional. În 2013, Artmark a itinerat o seamă de expoziții de licitație la nivel național, facilitând amatorilor de artă din țară (orașe precum Constanța, Timișoara, Arad, Iași, Ploiești, Brașov, Focșani, Buzău, Sfântul Gheorghe, Bacău, Piatra Neamț etc.) accesul la capodopere ale creației artistice românești din colecții private. Tot din seria de evenimente de informare și educare a publicului, Artmark a continuat și dezvoltat, prin Institutul Artmark de Management al Artei, programa de cursuri de weekend despre arta românească și mecanismele de funcționare a pieței de artă.

Către sfârșitul lui 2013, casa Artmark comunică oficial înființarea Consiliului său de Excelență, ce acoperă, ghidează și girează activitatea întregii platforme culturale Artmark, inclusiv Centrul Cultural ArtSociety și Institutul de Management al Artei, cuprinzând ilustre personalități culturale sau publice românești, cu misiunea declarată de a se implica în creșterea vizibilității culturii românești și a impactului acesteia în modelarea societății românești, de la Președintele României (1996-2000) prof. univ. dr. Emil Constantinescu la Prințesa Marina Sturdza ori la artistul Ioan Sbârciu, Președintele Senatului Universității de Artă Cluj, sau la Catrinel Pleșu, directorul Centrului Național al Cărții etc. Este de menționat și numirea în Consiliu a Angelei Baillou, directorul general al Christie’s Austria, în coordonarea activităților pentru Europa Centrală și de Est, pe fondul intensificării colaborării profesionale între cele două case și a interesului manifest al Christie’s pentru evoluția pieței regionale.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.artmark.ro.

Persoană de contact: Valeriu Sângeorzan, Tel.: 021 210 30 16, Mobil: 0757 056 109.

 

 

 

Read more...

Visezi…insecte! Ce se va intampla?

 

 

 

Visele sunt creatiile propriului nostru subconstient influentat de tot ceea ce am vrea sa experimentam, ne temem sau am experimentat deja!

Chiar daca nu suferim de nicio fobie, fiecare am avut macar o data un vis in care sa apara insecte, gandaci, albine etc.  Afla acum cum poate fi schimbata viata daca visezi insecte!

Gandacii sunt insecte nu prea frumoase si de care oricui ii este putin teama. Se spune ca daca visezi gandaci care se catara pe tine, este posibil sa urmeze o cumpana in viata ta, o perioada dificila care iti va crea probleme. Daca insa visezi ca ii omori, atunci acea perioada grea va fi depasita cu brio!

Paianjenii sunt o fobie pentru marea majoritate a persoanelor. Daca visezi ca omori un paianjen, vei avea parte de bucurie. Insa daca paianjenul isi tese panza semnifica faptul ca vei primi de undeva o suma frumoasa de bani. Daca panza este deja tesuta, atunci fii sigura ca iti vei indeplini tot ceea ce ti-ai propus pentru urmatoarea perioada.

Albinele simbolizeaza harnicia si prevestec o perioada buna din viata ta. Acestea au in general semnificatii pozitive in vise. De exemplu daca visezi ca omori o albina, atunci inseamna ca relatia cu patenerul tau va fi una durabila si nu vor aparea probleme. Daca visezi  o albina care face miere semnifica  o perioada foarte buna in care veti prospera din toate punctele de vedere. Din pacate, daca visezi o albina moarta atunci veti pierde niste bani.

In cazul in care visezi muste care nu te lasa in pace, trebuie sa te inarmezi cu rabdare, deoarece vor exista unele persoane care va vor sacai. In schimb, vei avea noroc daca omori o musca.

Daca visezi greieri, vei pierde timpul cu lucruri ce nu-ti satisfac interesele. Insa totusi are o semnificatie pozitiva, insemnand ca daca in vis greierasul canta, fii atenta pentru ca esti inconjurata de persoane ce te vorbesc pe la spate. Daca visezi greierul in casa, asa inseamna prosperitate si bani.

Fluturele se transforma din cocon, deci si in vis poate avea semnificatia de evolutie sau schimbare. Daca visezi un fluture cu aripioare colorate, vei avea o perioada buna pe plan profesional, iar daca este mort, trebuie sa fii atenta la tot ceea ce urmeaza!

Reginele.ro

 

 

 

Read more...

Baiatul lui Dinu Maxer dus de urgenta la spital!

  • Published in Monden

 

 

 

Clipe dificile pentru Dinua Maxer si Deaa. Copilul lor s-a lovit ieri dimineata.

Ziua de 3 martie a fost una dificila pentru sotii Deea si Dinu Maxer. Andreas, baietelul lor de doar trei ani a cazut de pe un scaun si s-a izbit cu capul de calorifer. Speriati, parintii au sunat la 112.

“Totul s-a întâmplat în această dimineaţă. Eu eram in drum spre o emisiune şi l-am lăsat pe Dinu, acasă, cu copilul. M-a sunat înainte să ajung la destinaţie şi mi-a spus “vino acasă, băiatul şi-a spart capul!”. M-am întors, am sunat la Salvare. 

L-am dus la Budimex unde l-a pansat, apoi la Bagdasar Arseni, pentru o radiografie şi pentru a-l vedea un neurolog pediatru. Andreas s-a căţărat pe un scăunel ca să se joace cu papagalul primit de la bunici, apoi a alunecat şi s-a lovit de calorifer la ceafă, i-a curs puţin sânge, a făcut un cucui mare”, a declarat sotia lui Dinu Maxer pentru Click!.

Din fericire, baietelul nu a lesinat si nu si-a pierdut cunostinta, iar medicii i-au recomandat antiinflamatoare si ghaeta pentru locul cu pricina.

Reginele.ro

 

 

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686