Items filtered by date: Friday, 21 March 2014 - Like - stiri Alba Iulia

Perspectiva administrației locale privind proiectele și domeniile prioritare cu impact asupra dezvoltării locale, finanțabile din fonduri structurale în următorii 7 ani

 

 

 

 

Prima dezbatere între autoritaţile locale şi Ministrul Fondurilor Europene facilitată de Institutul pentru Politici Publice (IPP)

Prima întâlnire faţă în faţă între Ministrul Eugen Teodorovici şi conducerea structurilor asociative ale Autorităţilor Administraţiei Publice Locale pe marginea celei mai recente versiuni a Acordului de Parteneriat pentru fondurile europene structurale și de investiții aferente exerciţiului financiar 2014 – 2020 se va desfăşura luni, 24 martie a.c. începând cu ora 14:00 la sala Jade din clădirea UzineExport (Bd. iancu de Hunedoara nr. 8, Bucureşti) sub coordonarea Institutului pentru Politici Publice (IPP) şi a Ministerului Fondurilor Europene.  Atât cea de-a doua versiune oficială a Acordului cât şi prima versiune a Programelor Operaţionale lansate spre dezbatere publică stabilesc în detaliu priorităţile de finanţare privind investiţiile din fondurile europene în următorii 7 ani.

Primarii şi preşedinţii de Consilii Judeţene reacţionează pentru prima dată de la publicarea acestor importante documente, iar Ministrul Eugen Teodorovici şi Directorul Direcţiei Generale Programe Europene din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Gabriel Friptu, răspund întrebărilor reprezentanţilor administraţiei publice locale.

 

 

 

 

Read more...

În luna mai reîncepe competiția „Cultură pentru cultură”

 

 

 

Proiectul „Cultură pentru cultură”,  demarat de Consiliul județean Alba în anul 2006, cu scopul revitalizării vieții culturale în mediul rural, continuă și în acest an, ajungând la cea de-a IX-a ediție.

Președintele Consiliului Județean Alba, domnul Ion Dumitrel, a participat astăzi la prima întâlnire tehnică organizată cu reprezentanții celor 25 de comune care s-au înscris pentru ediția din acest an a proiectului.

Organizată  sub forma unui concurs de către Consiliul Județean Alba, în parteneriat cu Centrul Cultural „Augustin Bena” al județului Alba, manifestarea „Cultură pentru cultură”, oferă, pentru ediția din acest an, premii în valoare totală de 500.000 lei.

Cele 25 de comune înscrise în competiție se vor întrece în 4 etape zonale și o etapă finală, ce se va desfășura cu ocazia Târgului de Fete de pe Muntele Găina, de la sfârșitul lunii iulie. Premiul pentru câștigătorul finalei are valoare de 100.000 de lei, toți banii acordați ca premii în cadrul competiției putând fi folosiți de comunele câștigătoare doar pentru investiții în domeniul culturii.

„În cei opt ani, de când organizăm acest concurs, 60 din cele 67 de comune ale județului Alba au concurat în cadrul lui. Dacă până acum regulamentul competiției nu permitea câștigătorilor să se încrie și la ediția din anul următor, am decis ca din acest an să eliminăm această prevedere. Este o măsură care stimulează competiția, mai ales că acești 8 ani de concurs au permis crearea și consolidarea unor grupuri folclorice foarte bune, la nivel de comune, precum și renovarea a multe dintre căminele culturale din județ.

Și în acest an păstrăm regula de a organiza fazele zonale cu ocazia unor sărbători locale consacrate, reușind asftel să reducem costurile logistice ale competiției. ” -  a declarat domnul Ion Dumitrel, Președintele CJ Alba.

Prima etapă zonală, cea dedicată zonei Blaj, va avea loc în data de 11 mai, cu ocazia sărbătorii de pe Câmpia Libertății de la Blaj. Se vor întrece aici comunele Mihalț, Cergău, Roșia de Secaș, Cetatea de Baltă, Sîncel și Șpring.

Următoarea întrecere este cea de pe zona Sebeș, ce va fi organizată la Loman în data de 17 mai, cu ocazia urcării oilor la munte. Aici vor fi prezente comunele Vințu de Jos, Cîlnic, Săliștea, Pianu, Săsciori și Cut.

Urmează întrecrea de pe zona Apusenilor, în data de 18 mai, organizată la Negrileasa, cu ocazia sărbătorii din Poiana Narciselor, pentru comunele Almașu Mare, Sălciua, Meteș, Poiana Vadului, Albac, Bucium și Ocoliș.

Ultima faza zonală, Aiud, se va desfășura în data de 3 iunie în zona Țarcu, între localitățile Ponor și Rîmeț, punând la încercare comunele Ciugud, Fărău, Livezile, Cricău, Noșlac și Stremț.

Căștigătorii fazelor zonale se vor întrece apoi în faza finală a competiției ce va avea loc la sfârșitul lunii iulie, cu ocazia Târgului de fete de pe Muntele Găina.

Proiectul „Cultură pentru cultură” are ca scop revitalizarea culturii în mediul rural,  dar şi dezvoltarea turismului cultural în aceste zone. Vor fi promovate tradiţii şi obiceiuri specifice fiecărei zone şi localităţi, iar participanții vor realiza și expoziții cu lucrări ale meşterilor populari, precum şi expoziții gastronomice cu mâncăruri tradiționale.

 

 

 

Read more...

ZIUA POLIŢIEI ROMÂNE 2014 – COMPETIŢII SPORTIVE ORGANIZAT DE IPJ ALBA

 

 

 

În cadrul manifestărilor organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba pentru sărbătorirea la 25 martie a Zilei Poliţiei Române, zilele de 19 şi 21 martie au fost rezervate sportului rege.

Astfel, miercuri 19 martie, 16 echipe din cadrul structurilor MAI din judeţ, autorităţi locale şi structuri de colaborare, s-au confruntat pe terenul de fotbal al unei baze sportive din Sebeş, pentru trofeul Cupa Poliţiei 2014.

Trofeul a fost adjudecat de echipa Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba în vreme ce, pe locul II s-a clasat echipa Penitenciarului Aiud, locul III a fost ocupat de echipa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba iar pe locul IV s-a clasat echipa Baroului de Avocaţi Alba.

Azi, se desfăşoară confruntarea pe terenul de fotbal dintre 16 echipe alcătuite la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba iar mâine, începând cu ora 11,00, în parcarea Stadionului Cetate din Alba Iulia, va avea loc  concursul de îndemânare în conducere, „Cupa siguranţei rutiere 2014”.

Competiţia este organizată şi în acest an de Serviciul Rutier Alba, cu sprijinul Clubului Sportiv Auto Fairplay iar cei ce doresc să participe la acest concurs, sunt aşteptaţi să se înscrie, mâine dimineaţă, începând cu ora 10,00, în parcarea Stadionului Cetate.  

Reamintim că luni, 24 martie, începând cu orele 10,00, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba va fi  organizată „ZIUA PORŢILOR DESCHISE”, când, toţi cei vor dori să viziteze instituţia vor putea afla mai multe despre atribuţiile poliţiei în ansamblu dar şi aspecte specifice fiecărui serviciu, compartiment sau birou şi să asiste la un exercițiu demonstrativ privind intervenţia poliţiei într-un caz de evadare de sub escortă.

 

 

 

Read more...

Lider TNL Alba: Asaltul mitocăniei unor politicieni învechiți împotriva generației de lideri tineri din Alba

 

 

 

Presa județului nostru a cuprins în ultimele zile o serie de materiale pline de jigniri și ocară împotriva unor tineri lideri din partea unor politicieni ai trecutului. Sunt acei oameni, concetăţeni de-ai noştri, cărora ura personală le ia minţile, interesele de partid le tulbură puținul bun simț pe care îl posedau. Am asistat cu toții cum o portavoce a PDL, domnul Nistor de la Sebeș, s-a apucat să îl umple de noroi pe un tânăr coleg de-al meu, Florin Roman.

            Domnul Nistor învenintat de situația dezastruoasă a propriului partid, PDL, care se prăbușește în sondaje, și împins probabil și de alți anonimi portocalii din jurul său, a declanșat același mecanism învechit de ură și mizerie de care ne-am săturat cu toții! Este vorba de  disperarea politică a unui tip de oameni reprezentat de domnul Nistor de la PDL. Aceştia au stat mereu în spatele unei sigle şi în spatele altor lideri, nu au realizat nimic, şi acum văd cum lumea li se prăbuşeşte şi ei rămân fără obiectul muncii, fără micile combinaţii care i-au consacrat.

            Metoda de acţiune e simplă: cum apare un tânăr, cineva din generația nouă care face treabă sau care are curajul opiniei, aceste veritabile reptile fosilizate ale politicii ies la iveală și lovesc cu ce e mai grotesc și mai urât mirositor. Pentru aceste personaje nu există dialogul, vocabularul, respectul muncii - chiar şi a adversarului politic, nu există noţiunea de critică, ci doar adularea şefului.

            Sunt tânăr și am ales să fac politică în Alba, ca liberal. Domnul Nistor nu mi-a fost niciodată un reper, pentru că nu a realizat nimic, mai mult decât a fi umbra în întuneric a domnului Hava și de a pierde niște alegeri. În schimb m-am uitat mereu cu respect la munca unor oameni ca Florin Roman – cel împroșcat cu sârg – sau la alţii care au făcut ceva cu adevărat pentru oraş şi judeţul Alba.

Eu am puterea să recunosc și când altul face ceva, indiferent de partidul din care face parte, chit că îl cheama Roman sau Hava. Dar am și curajul să critic când primăria aruncă bani pe geam, când șomajul mai ales la tineri e uriaș – majoritatea prietenilor mei alegând să plece în alte părți. Domnule Nistor, sunteți total rupt de realitate când spuneți că șomjul e doar 3%!. Vreau de la domnul Hava și de la prietenii lui care conduc orașul practic de când mă știu, de 20 de ani, răspunsuri și soluții pentru locuri de muncă, nu să își trimită lacheii să ne înjure, așa cum ne-a luat la țintă domnul Nistor azi, pe toți cei care îl criticăm.

Aș vrea ca în politica pe care o voi face în viitorul apropiat, să putem să recunoaștem și unii și ceilalti ce este bun și la adversar. Azi din păcate, Hava și camarila PDListă preferă să înjure în loc să recunoască și contribuția echipei liberale din ultimii 2 ani. Este o echipă de oameni tineri care deși NU a fost la putere, totuşi a sprijinit absolut toate proiectele benefice orașului și s-a opus oricărei risipe de bani și proiectelor aberante. La fel, la nivel de județ, mai ales prin contribuția lui Florin Roman ca vicepreședinte de Consiliu Județean o sumedenie de proiecte au fost realizate. Spun cu mâna pe inimă, că rolul său în implementarea autostrăzii Sebeș-Turda a fost foarte mare și decisiv, deși tocmai asta doare în mediile PDListe, iar acei oameni, politicienii învechiți nu suportă că există și altcineva care chiar FACE CEVA în Alba.

Trebuie să ne despărțim de astfel de politiceni ai trecutului! Nu întâmplător ei atacă acum furibund deoarece se apropie alegerile și partidul lor, PDL, se duce de râpă, așa cum știm cu toții. Eu ca tânăr refuz să fac o astfel de politică a urii și îi invit pe prietenii, colegii și concetățenii mei din Alba Iulia să dea șansa pentru viitor unui alt model de politician, pus pe treabă și cu bun simț, și care nu confundă funcția publică cu propria persoană. Avem de ales foarte curând între două feluri de a face politică: cel al trecutului, al domnului Nistor, cu invective și negură în suflet, și de cealaltă parte cel al noii generații pusă pe fapte și privrea spre viitor, reprezentată de Florin Roman.

 

 

 

Read more...

Două recorduri naționale și adjudecări spectaculoase

221 de actori ai pieței de artă, care au ridicat paletele de licitare, online sau direct pe scena licitației, 350 de video-spectatori, peste 300 de participanți în sală, un total de 642.750 euro, o rată de adjudecare de 82,47%, două recorduri naționale și răsturnări de situație. Aceasta a fost Licitația de Primăvară 2014. Un spectacol savuros antrenat de pasiunea colecționarilor și iubitorilor de artă pentru creația românească importantă, pentru noutatea lucrărilor de artă europeană pe piața autohtonă și pentru vivacitatea artei contemporane românești.

București, 21 martie 2014

Chiar dacă vedeta serii a fost mult admirata sculptură "Minotaurul" de Salvador Dalí, pentru care s-a licitat într-un ritm specataculos, ajungând să fie achiziționată la suma de 14.000 de euro (de trei ori și jumătate mai mult ca prețul de pornire), atenția publicului a fost acaparată de o altă sculptură a secțiunii de artă europeană - "Îndrăgostiți" de Johan-Laurentius-Helenus Börjeson, al cărei preț a crescut de la 600 de euro la 9.000 de euro (de 15 ori mai mult).

Un alt record de autor vine tot din sfera sculpturilor. Oscar Han, un artist român deosebit, atinge un nou record personal prin lucrarea "Nud", care a fost adjudecată pentru suma de 12.000 euro.

Mult așteptat de pasionații de frumos a fost și Nicolae Dărăscu, ale cărui opere au depășit cu mult estimările. Astfel, "Veneția" a fost achiziționată pentru suma de 32.500 euro (de două ori și jumătate mai mult ca prețul de pornire) și "Flori la fereastră" tot pentru 32.500 euro, dar de trei ori mai mult. Același a fost și cazul lui Gheorghe Petrașcu a cărui operă "Casa morarului" a ajuns să fie adjudecată pentru mai mult de cvadruplul prețului de pornire, 11.000 euro.

Opera "Natură statică cu legume" a lui Tonitza a fost adjudecată pentru 32.500 euro, "Femeia cu pisică" a lui Șirato pentru 30.000 euro, iar "Întoarcerea de la târg" a lui Grigorescu pentru 35.000 euro.

S-au făcut remarcați și Ion Theodorescu-Sion prin portretul "Liolea", achiziționat pentru suma de 20.000 euro (de la 12.000 euro), Nicolae Vermont prin "Frumoasa florăreasă" pentru suma de 9.000 euro (de la 2.500 euro) sau Emilian Lăzărescu prin "Cochetărie" pentru suma de 6.500 euro (de la 1.700 euro).

Din secțiunea de Postmodernism și Artă contemporană, s-a distins Constantin Piliuță (artistul contemporan cu cea mai mare “cifră de afaceri” în licitațiile din România din ultimii doi ani) prin lucrarea "Flori Albastre", care a pornit de la 1.000 euro și a fost adjudecată pentru 9.500 euro. La fel și Ion Musceleanu prin tabloul "Balerină", adjudecat pentru suma de 6.000 euro, de cinci ori mai mult ca prețul de pornire.

Date fiind rezultatele, se pare că publicul român devine din ce în ce mai atras de arta europeană, fără a fi în detrimentul artei românești,  care continuă să fie preferată, exprimând astfel aspirațiile către o piață de artă mai deschisă, mai accesibilă.

Următoarele evenimente organizate de Artmark, în prima parte a lunii aprilie, vizează arta contemporană prin Licitația de Artă Postbelică și Contemporană, anticipează sărbătorile pascale prin organizarea Licitației de Valori Tradiționale și redescoperă eleganța feminină prin Licitația de Bijuterii.

Expoziția celor trei licitații va putea fi admirată începând cu 25 martie și până pe 15 aprilie, la Palatul Cesianu-Racoviță, cu mențiunea că prima licitație va avea loc marți, 8 aprilie, la Athénée Palace Hilton, iar celelalte două vor avea loc miercuri, 16 aprilie, la Club Biavati.

Despre Artmark

Artmark este o casă de licitaţii de artă înfiinţată în 2008 care selectează, evaluează şi pune în circuitul pieţei de artă opere cu autenticitate garantată, susţinând în paralel activitatea Centrului Cultural ArtSociety, care organizează expoziţii de artă de anvergură naţională.

În cei cinci ani de existenţă, Artmark, liderul pieței de artă din România (76% cotă de piață în 2013, conform datelor Indexului Pieței Românești de Artă), a organizat peste 120 de licitaţii de artă, care au pus în vânzare peste 15.000 de opere de artă şi obiecte de colecţie (dintre care, numai în 2013, aproximativ 5.000). Piața licitațiilor de artă din România s-a situat în 2013 la aprox. 15,1 milioane euro (comparativ cu valoarea de 14,6 milioane euro în 2012 și 13,7 milioane euro în 2011), într-o piață de artă ce poate fi estimată ca depășind 28 milioane euro. Diversificarea ofertei în piață a dus la creșterea numărului de tranzacții, licitațiile de artă înregistrând adjudecarea mai multor obiecte de artă decât în 2012 cu 6%.

Din poziția de lider, Artmark și-a asumat rolul de formator de piață, promovând activitățile educative și de sporire a interesului și fondului de cunoștințe despre arta românească, în context internațional. În 2013, Artmark a itinerat o seamă de expoziții de licitație la nivel național, facilitând amatorilor de artă din țară (orașe precum Constanța, Timișoara, Arad, Iași, Ploiești, Brașov, Focșani, Buzău, Sfântul Gheorghe, Bacău, Piatra Neamț etc.) accesul la capodopere ale creației artistice românești din colecții private. Tot din seria de evenimente de informare și educare a publicului, Artmark a continuat și dezvoltat, prin Institutul Artmark de Management al Artei, programa de cursuri de weekend despre arta românească și mecanismele de funcționare a pieței de artă.

Către sfârșitul lui 2013, casa Artmark comunică oficial înființarea Consiliului său de Excelență, ce acoperă, ghidează și girează activitatea întregii platforme culturale Artmark, inclusiv Centrul Cultural ArtSociety și Institutul de Management al Artei, cuprinzând ilustre personalități culturale sau publice românești, cu misiunea declarată de a se implica în creșterea vizibilității culturii românești și a impactului acesteia în modelarea societății românești, de la Președintele României (1996-2000) prof. univ. dr. Emil Constantinescu la Prințesa Marina Sturdza ori la artistul Ioan Sbârciu, Președintele Senatului Universității de Artă Cluj, sau la Catrinel Pleșu, directorul Centrului Național al Cărții etc. Este de menționat și numirea în Consiliu a Angelei Baillou, directorul general al Christie’s Austria, în coordonarea activităților pentru Europa Centrală și de Est, pe fondul intensificării colaborării profesionale între cele două case și a interesului manifest al Christie’s pentru evoluția pieței regionale.

Read more...

Amplasarea radarelor în perioada 22- 24.03.2014

 

 

 

Drumul Naţional 1 – Galda de Jos – Teiuş - Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj

Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa - limită judeţul Sibiu

Drumul Naţional 1 – Alba Iulia - Sebeş – Cut – Cunţa

Drumul Naţional 1 – Alba Iulia –Sântimbru – Oiejdea

Drumul Naţional 7 – Săliştea – limită cu judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 7-Alba Iulia – Șibot - limită judeţul Hunedoara

Drumul Naţional 14 B  - Blaj – Şona – Jidvei - Cetatea  de Balta - Bălcaciu - Biia 

Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori – Daia Romana

Drumul Naţional 74 A - Câmpeni –Vadu Moţilor - Albac

Drumul Naţional 74 - Alba Iulia - Micești - Ighiu

Drumul Naţional 74 - Abrud –– Bucium Cerbu - Zlatna – Feneş

Drumul Naţional 75 - Baia de Arieş – Lupşa

Drumul Județean 750 C - Teiuş – Stremţ

Alba Iulia – Bulevardul Încoronării - Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor

Ocna Mureş – Războieni – Noşlac

Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian

Cugir - strada Victoriei

 

 

 

Read more...

Infracțiune rutieră, constatată de poliţiştii din Blaj

 

 

 

La data de 20.03.2014, ora 17.10, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj, l-au depistat în trafic, pe M.C.N., de 20 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Plopilor din municipiu, având permisul de conducere suspendat.

Faţă de M.C.N., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere cu permisul suspendat, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 335, alin. 2 din Codul Penal.

 

 

 

Read more...

Acţiune a poliţiştilor rutieri din Alba Iulia

 

 

 

În data de 20.03.2014, poliţiştii din Alba Iulia au organizat, pe raza municipiului, o acţiune ce a avut drept scop, prevenire a accidentelor rutiere precum şi combatere încălcării prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, inclusiv a celor privind oprirea şi staționarea.

Poliţiştii au aplicat 53 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.050 lei, din care 20 au fost aplicate conducătorilor auto care nu au respectat normele legale privind oprirea şi staţionarea.

 

 

 

Read more...

ÎNTÂLNIRE ATOP LA CUGIR

Ieri, 20 martie, a.c., şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea, a participat la şedinţa de lucru organizată la sediul Primăriei Oraşului Cugir de Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Alba.

La această şedinţă au mai participat domnul Marincaş Ioan, preşedintele Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Alba, consilieri ai Consiliului Judeţean Alba, primarul oraşului Cugir, domnul Teban Adrian, viceprimarul oraşului Cugir, domnul Rotche Horea, şeful Poliţiei Oraşului Cugir, inspector principal de poliţie Paul Şerban, şeful poliţiei Locale Cugir, domnul Găldău Horaţiu precum şi şeful grupei de jandarmi Cugir, plutonier adjutant Duru Ştefan.

Cu ocazia acestei întâlniri, a fost prezentată o „ Informare privind măsurile întreprinse de Poliţia Oraşului Cugir, pentru îndeplinirea atribuțiilor specifice în anul 2013 şi primele două luni ale anului 2014”.

Din materialul prezentat a rezultat că în anul 2013, numărul infracţiunilor sesizate Poliţiei Oraşului Cugir, a înregistrat o scădere cu 7,53 %  față de anul 2012, de la 611 infracțiuni la 565; 

În ceea ce privește infracțiunile grave, comise cu violență, în anul 2013 au fost înregistrate 2 infracțiuni de tentativă la omor, acestea fiind săvârșite în urma unor conflicte spontane;

În anul 2013, poliţiştii din Cugir a constatat în flagrant delict, un număr de 79 de infracţiuni şi au aplicat 2.885 de sancţiuni contravenționale  în valoare totală de 580.935 lei.

În aceeaşi perioadă, au intervenit pentru soluţionarea unui număr de 13 accidente rutiere soldate cu victime omeneşti, dintre acestea două soldându-se cu rănirea gravă a unor persoane.

Pentru combaterea indisciplinei rutiere, în anul 2013, poliţiştii din Cugir, au aplicat 1.373 sancţiuni contravenţionale, au reţinut 76 de permise de conducere şi 78 de certificate de înmatriculare. În aceeaşi perioadă, au fost constatate 76 de infracţiuni la regimul rutier.

În lunile ianuarie şi februarie 2014, au fost înregistrate două accidente rutiere, în urma cărora victimele au suferit leziuni uşoare iar pentru nereguli constatate privind circulaţia pe drumurile publice, poliţiştii rutieri din Cugir, au aplicat 133 de sancţiuni contravenţionale  în valoare de 18.130 lei.   

În intervenţiile pe care le-au avut, reprezentanţii Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Alba dar şi reprezentanţii administraţiei publice locale, s-au declarat mulţumiţi de activitatea poliţiştilor din Cugir prin prisma reducerii infracțiunilor contra patrimoniului dar şi a creşterii gradului de siguranţă civică.

Domnul Teban Adrian, primarul orașului Cugir, a apreciat în mod pozitiv anihilarea grupării infracționale cunoscută sub denumirea „Talibanii”, subliniind climatul optim de ordine şi siguranţă publică existent în oraş, a relevat buna colaborare cu Poliţia Locală Cugir şi şi-a exprimat disponibilitatea pentru acordarea de sprijin poliţiei în activităţile specifice.

Domnul chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea a apreciat disponibilitatea autorităţilor administrative judeţene şi locale pentru colaborare cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba şi sprijinul acordat de fiecare dată şi a dispus continuarea activităţilor preventive, desfăşurate de poliţiştii din Cugir pe segmentele  stradal, rutier dar şi în mediul şcolar.

Totodată a apreciat în mod pozitiv rezultatele obţinute, în perioada supusă analizei, de către poliţiştii din Cugir şi şi-a exprimat convingerea că acţiunile acestora, vor fi orientate şi mai departe, pentru îndeplinirea misiunii ce le-a fost încredinţată de societate.   

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686