Forumul UE-SUA - Apărare și viitor

Forumul UE-SUA  - Apărare și viitor

Cea de-a treia ediție anuală a Forumului UE-SUA privind apărarea și viitorul reunește factori de decizie politică de pe ambele maluri ale Atlanticului pentru a discuta despre modul în care relația UE-SUA poate consolida în continuare prosperitatea și securitatea colectivă. Acest forum va avea loc în perioada 14 - 15 noiembrie 2023.

Delegația Uniunii Europene în Statele Unite ale Americii, în parteneriat cu Consiliul Atlantic, găzduiește Forumul UE-SUA privind apărarea și viitorul în perioada 14-15 noiembrie 2023, în persoană, la Consiliul Atlantic.

 

De la invazia la scară largă a Rusiei în Ucraina, Uniunea Europeană, statele sale membre și Statele Unite au pus în evidență forța relației transatlantice. Dar munca nu este completă. Nevoia de a consolida cooperarea transatlantică în abordarea unei multitudini de provocări globale și de a profita la maximum de oportunitățile disponibile este mereu prezentă și presantă.

În acest context, Delegația Uniunii Europene în Statele Unite și Consiliul Atlantic vor găzdui Forumul emblematic UE-SUA "Apărare și viitor" pentru a promova o agendă orientată spre viitor pentru relațiile UE-SUA. Pe lângă discutarea dimensiunilor de apărare, de securitate și globale ale invaziei Rusiei în Ucraina, forumul va convoca o serie de dialoguri la nivel înalt privind economia; infrastructura globală și investițiile pentru o creștere durabilă; intersecția dintre comerț, securitate, democrație și tehnologie; tranzițiile ecologică și digitală; combaterea interferențelor străine și a dezinformării; și modul în care se poate coopera cel mai bine cu partenerii globali pe toate aceste fronturi.

 

Alăturați-vă factorilor de decizie politică și experților de pe ambele maluri ale Atlanticului pentru discuții privind modul în care relația UE-SUA poate consolida și mai mult prosperitatea și securitatea noastră colectivă.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686