Grupul Internațional al Femeilor pentru Pace IWPG Prezintă Principalele Planuri Pentru 2023 la 6-a Adunare Generală Anuală a Filialei Internaționale

Grupul Internațional al Femeilor pentru Pace IWPG Prezintă Principalele Planuri Pentru 2023 la 6-a Adunare Generală Anuală a Filialei Internaționale

Grupul Internațional al Femeilor pentru Pace (IWPG, președinta Hyun Sook Yoon) a organizat cea de-a 6-a Adunare Generală Anuală a Filialelor Internaționale online la ora 20:00 (KST) pe data de 19 pentru a împărtăși activitățile de pace din 2022 desfășurate de 100 de filiale din 118 țări și pentru a anunța principalele planuri pentru 2023.

 

■  Planuri principale pentru 2023

Sloganul IWPG pentru 2023 este "Consolidarea Parteneriatului Global al Femeilor pentru o pace Durabilă". Există cinci direcții pentru a pune în practică acest lucru. Prima este urgentarea sprijinului pentru Declarația de Pace și Încetare a Războiului (DPCW). Este o direcție de acțiune pentru a sprijini adoptarea DPCW ca rezoluție a ONU și pentru a ne concentra pe strângerea forței cetățenilor din întreaga lume.

În al doilea rând, recrutarea de membri prin înființarea unui sistem de filiale. Există planuri de stabilizare a filialelor din Coreea și de expansiune pentru a înființa mai multe filiale în străinătate. Fiecare filială va semna în mod activ MOA și MOU.

În al treilea rând, consolidarea cooperării și a schimburilor pe continente, țări, clase și subiecte, prin organizarea periodică a "Conferinței Internaționale a Femeilor Lideri pentru Pace". De asemenea, vor avea loc cercetări, discuții și conferințe academice legate de politica de pace.

În al patrulea rând, este vorba de a produce manuale pentru femei în general, de a moderniza materialele de formare existente pentru profesorii de pace de sex feminin și de a stabili un sistem de educație sistematică.

În al cincilea rând, este de a stabili o identitate de marcă proprie a IWPG, de a crea monumente de pace IWPG și de a obține statutul consultativ general în cadrul ECOSOC al ONU.

 

Președinta Hyun Sook Yoon a declarat în evaluarea sa: "Au trecut deja 10 ani de când IWPG a pășit pe calea păcii. Adevărata pace poate fi obținută acolo unde există oameni cu spirit de pace. În acest an, cerem ca mai multe femei să devină membre ale IWPG și să lucreze împreună ca mesageri ai păcii și să răspândească educația pentru pace."

 

În discursul său de felicitare, Erlinda Olivia Tiu (vicepreședinta Federației Naționale a Cluburilor de Femei din Filipine), care a participat la eveniment, a declarat: "Știu că IWPG are peste 100 de filiale internaționale care lucrează împreună pentru încetarea războiului global și

 

pentru realizarea Păcii Mondiale. Sunt martoră la faptul că, cu personalul minim pe care îl are fiecare filială, personalul are o sarcină emormă de a recruta membri și voluntari, de a participa la activitățile de consolidare a păcii și de a gestiona membrii. În această misiune, suntem una!"

 

Profesorul Khin Ni Ni Ni Thein (fondator al Academiei de Apă din Myanmar/inițiator al

Grupului de Gândire al Viitorului în domeniul Apei) din Myanmar a declarat: "IWPG în ansamblul său consideră că Declarația de Pace și de Încetare a Războiului (DPCW) anunțată de HWPL, un grup de cooperare pentru pace, conține răspunsul la pace și îndeamnă la aplicarea rapidă a ceea ce este conținut în clauzele proiectului și la punerea în practică directă a acestuia. Întrucât solidaritatea și încurajarea femeilor sunt chei importante pentru realizarea păcii și pentru stabilirea legilor internaționale, rolul IWPG, care reunește femei din întreaga lume, este, în mod firesc, foarte important în realizarea păcii. Prin urmare, Adunarea Generală Anuală a Filialei Internaționale a IWPG din 2023 este foarte de crucială pentru realizarea unei păci durabile.

 

Între timp, printre sucursalele nou înființate se numără șase sucursale în cinci țări: Melbourne, Australia (director de sucursală Marjorie Rose Raimundo); Das es Salaam, Tanzania (director de sucursală Pendo Addie), Nairobi, Kenya (director de sucursală Sophie); Kampala, Uganda (director de sucursală Norris Linda Nakimbugwe); Mandalay (director de sucursală Khin Mu Mu Han) în Myanmar și Yangon (director de sucursală Crystal Po Gyaw).

 

Au fost selectate sucursalele remarcabile din fiecare categorie și fiecare a primit un premiu de

200.000 KRW și un certificat. Filiala indoneziană a fost selectată pentru cea mai mare acoperire mediatică. Regiunea globală 2 a fost selectată pentru Premiul de excelență globală și a primit un premiu de 500.000 KRW și un certificat.

 

Sărbătorind cea de-a 10-a Aniversare în acest an, IWPG face eforturi pentru a sprijini activitățile

de pace ale femeilor din întreaga lume în fiecare an, ridicând vântul păcii practice în întreaga lume.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686