Kalaşnikov pregăteşte o armă sincronizată la telefon, cu înregistrare video şi busolă

rg.ru rg.ru

Producătorul rus de armament Kalaşnikov, care se află în plină schimbare în ultimii ani, urmează să lanseze o puşcă ”conectată”, în vederea antrenamentului la tir – destinată ”hipsterilor”, a anunţat conducătorul grupului într-un interviu acordat publicaţiei RBK, relatează AFP.

Această puşcă – de tip MP-155 Ultima – are la bază opuşcă de vânătoare existentă – de tip MP-155. În versiunea conectată, este vorba despre o ”armă gadget” în vederea antrenării la tir, a anunţat în acest interviu Dmitri Tarasov.

”Obiectivul nostru este să atragem publicul care a crescut cu gadgeturi şi care nu se pot imagina făeă ele. Vânătoarea clasică a devenit azi mai rară, aproape extravagantă. Din acest motiv, vrem să ne adresăm (…) hipsterilor, generaţiei Z”, declară Dmitri Tarasov.

Arma – dezvăluită prima oară la un forum de armament în august 2020 şi care foloseşte muniţie de calibrul 12/76 – poate fi sincronizată cu un telefon sau un computer. Ea dispune de un numărător al tirurilor, o busolă şi o înregistrare video.

Preţul estimat este de 100.000 de ruble (1.116 euro).

”Vreau cu adevărat ca oamenii să deţină o armă responsabilă şi, în acelaşi timp, asta să le procure un frison (…). De ce să nu profităm de adrenalină şi de plăcerea acestui fel de a ne petrece timpul?”, apreciază CEO-ul Kalaşnikov.

Florin Budescu 

magnanews.ro

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686