Items filtered by date: Tuesday, 10 May 2022 - Like - stiri Alba Iulia

Shincheonji "Life ON" voluntar pentru donarea de sânge⋯ "Vă mulțumim că v-ați ocupat de criza națională"

După începerea donării de sânge, "18478 de persoane" au participat timp de 2 săptămâni. Donarea de sânge din din Shincheonji Biserica lui Isus, care a început cu scopul de a rezolva problema lipsei de sânge din Coreea, a realizat un miracol fără precedent. Aceasta reprezintă de 3 ori mai mult decât media zilnică de sânge folosită în toate instituțiile medicale din Coreea. Această donație de sânge a ajutat la rezolvarea problemei naționale a cererii și ofertei de sânge la insuficiența care a continuat de la începutul acestui an din cauza răspândirii noii infecții coronavirus(COVID-19). Cantitatea de sânge din Coreea, care a fost reținută pentru doar 3 zile, a depășit cantitatea corespunzătoare pentru 5 zile și a urcat vertiginos la 5,9 zile.

Shincheonji Biserica lui Isus, Templul Cortului Mărturiei (Shincheonji Biserica lui Isus, președinte Lee Man-hee), care a donat sânge timp de două săptămâni, de la 18 ale lunii trecute până la 1 ale acestei luni, a finalizat donarea în grup a 18478 de membri, cu mult peste numărul de persoane estimat inițial. Numărul total de persoane care au participat la donarea în grup a fost de 27026.

Potrivit managementului de sânge al Crucii Roșii coreene, Shincheonji este singurul caz în care atât de mulți oameni au donat sânge într-o perioadă scurtă de 14 zile. Această donare de sânge este echivalentă cu 3,5 zile de rezerve de sânge. Rezervele de sânge de 1 zi reprezintă cantitatea medie de sânge folosită zilnic de instituțiile medicale din întreaga țară, fiind necesare 5029 de unități pe zi. Donarea voluntară de sânge de către membrii din Shincheonji Biserica lui Isus a ajutat la rezolvarea deficitului național de rezerve de sânge care a continuat de la începutul acestui an. La data de 1, când Shincheonji Biserica lui Isus a finalizat donarea de sânge, cantitatea de sânge din Coreea a crescut vertiginos până la 5,9 zile, ceea ce înseamnă că o criză este anulată.

◆ Cu scopul de a „rezolva dificultățile de aprovizionare cu sânge"

Donarea de sânge a început cu scopul de a rezolva problema lipsei de sânge, care a devenit gravă din cauza răspândirii COVID-19. Cu toate acestea, din cauza pandemiei COVID-19 Omicron, este imposibil de prezis cât de mult sânge va putea fi donat având în vedere condițiile de sănătate și condițiile personale după confirmare, astfel că s-a vizat ca 6000 de persoane să depășească cantitatea de sânge folosită pe zi.

Ținând cont de faptul că 40% dintre persoanele necalificate sunt în medie, Shincheonji Biserica lui Isus a desfășurat o campanie de donare de sânge "Life ON" pentru membri cât mai mult posibil și a încurajat donarea de sânge în întreaga națiune. Ca urmare, peste 3000 de persoane au vizitat deja locul de donare a sângelui pe data de 18 a lunii trecute(prima zi a campaniei de donare de sânge) și 2000 de persoane au donat efectiv sânge, atingând ținta de 6000 de persoane în doar 3 zile.

Cu toate acestea, membrii s-au grăbit voluntar la locul de donare a sângelui după ce au auzit că deficitul național de sânge nu a fost încă rezolvat. În plus, membrii din Shincheonji Biserica lui Isus și familiile lor care au auzit vestea au participat la donarea de sânge, obținând un miracol fără precedent de 18478 de persoane care au donat timp de 2 săptămâni.

Acest lucru este în concordanță cu un total de 6 000 de persoane care au participat la donații de plasmă pentru a dezvolta tratamentele COVID-19 de 3 ori la cererea Centrelor coreene pentru controlul și prevenirea bolilor la începutul COVID-19, când nu existau vaccinuri și tratamente în 2020. În acel moment, au atras atenția nu numai în Coreea, ci și în străinătate, deoarece au avut grijă de criza națională, chiar dacă au suferit de efectele secundare ale COVID-19.

◆ Donarea atât a cardurilor de donator de sânge, cât și a certificatelor de donare de sânge

În prima zi a campaniei de donare de sânge a grupului, Adunarea Generală, inclusiv membrii seniori din 74 de biserici din întreaga țară, au luat inițiativa de a dona sânge pentru a încuraja participarea voluntară a membrilor și a campaniei de donare de sânge.

La donarea de sânge, diverși membri, de la donatorul de sânge care a donat cel mai mult până la donatorul de sânge care a donat pentru prima dată, și-au unit inimile. Există 16 donatori de sânge care au participat la donarea în grup de peste 100 de ori, iar un donator de sânge care a donat cel mai mult sânge este Choi Byung-hyuk, un membrual Bisericii Ulsan, care a participat de 538 de ori până acum și a fost introdus în Hall of Fame al gestionării sângelui.

Shincheonji Biserica lui Isus intenționează să doneze atât cardurile de donator de sânge, cât și certificatele de donare de sânge colectate prin donare de sânge timp de 2 săptămâni la Crucea Roșie coreeană pe data de 9. Shincheonji Biserica lui Isus i-a lăsat pe membrii care au participat la donarea de sânge să o aleagă, iar certificatele de donare colectate până acum valorează 100 de milioane de won($78709.17).

Un oficial de la un centru de sânge coreean a declarat: „Mulți membri din Shincheonji  Biserica lui Isus au participat pentru a umple cererea și oferta insuficientă de sânge. Primim suficient din ținta medie zilnică și nu există o altă organizație care să facă acest lucru."

Un alt oficial a declarat: „Am fost profund emoționat când 6000 de membri au venit și au donat plasmă pentru a dezvolta un tratament pentru COVID-19 în 2020. Încă o dată, aș dori să mulțumesc Shincheonji Bisericii lui Isus pentru că se ocupă de criza națională ori de câte ori apare."

 

 

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686