Logo
Print this page

Conectarea cu lumea adevărată: Apocalipsa este descoperită.

Conectarea cu lumea adevărată: Apocalipsa este descoperită.

Pe fondul creșterii incertitudinii cu privire la prezentul și viitorul omenirii declanșat de pandemie, dezinformarea cu privire la COVID, inclusiv lipsa de încredere în domeniul medical și neînțelegerea din lumea religioasă, fac ca grijile vieții de zi cu zi să crească.

În Statele Unite, circulă zvonuri conform cărora vaccinul COVID este „semnul fiarei”. Acest termen biblic apocaliptic provine din Apocalipsa 13 și este interpretat de obicei ca fiind atașat de Satana și prin urmare, opus lui Dumnezeu. În plus, oamenii, indiferent de originea religioasă, întâlnesc frecvent întrebarea - COVID-19 înseamnă „sfârșitul pământului?”

Shincheonji Biserica lui Isus a anunțat că va organiza o rundă de seminare săptămânale intitulate „Mărturia prorociei și a împlinirii Apocalipsei, noul legământ al lui Dumnezeu” în perioada 18 octombrie - 27 decembrie, lunea și joia, de la ora 9:00.

Seminarele, transmise în direct pe YouTube și pe Facebook, vor oferi explicații despre prorociile consemnate din fiecare capitol din Apocalipsa pe baza metodei întrebărilor (cine, ce, când, unde, de ce, cum). Printre lectori se numără președintele Lee Man-hee, care a spus că este un martor care a văzut și a auzit toate evenimentele cărții împlinite fizic în lumea reală (Apocalipsa 22:16).

Anterior, Seminarul Cuvântului SCJ, care a fost organizat în august, a atras 1.700 de pastori și 28.000 de oameni la nivel global. „Numărul de participanți în acest moment reflectă interesul și efortul lor de a înțelege cuvintele Apocalipsei în mod consecvent alături de cuvintele celorlalte cărți ale Bibliei”, a spus dl. Kim Shin-chang, director general al Departamentului Misiunii Internaționale al Bisericii Shincheonji

Biserica Shincheonji a adăugat, de asemenea, că cartea Apocalipsei este scrisă în pilde și nu a fost explicată prin lumea reală, ci doar prin gândurile umane și teoriile speculative non-biblice care i-au înșelat pe credincioși și au instigat la dezordine socială. Biserica subliniază, de asemenea, că înțelegerea adevăratului sens al cărții Apocalipsa înseamnă să vezi cum prorociile exprimate în pilde s-au împlinit fizic în lume astăzi, conform Bibliei.

Mai mult, puteți viziona clipul seminarului căutând „Mărturia prorociei și a împlinirii Apocalipsei” pe YouTube sau accesând linkul de mai jos.

Link-ul Seminarului: https://www.youtube.com/channel/UC8UBmSLlZf4ivNQg11r9idw

Chairman Lee spoke to African Pastors.PNG

Worship at African Pastors' Bible Seminar.PNG

 

 

 

Last modified onSunday, 10 October 2021 12:03

Latest from Redactia Stiri Albaiulianul

© Albaiulianul. All rights reserved.