Rezultatele la Evaluarea Națională 2021. Situația pe fiecare județ

Rezultatele la examenul de Evaluare Națională 2021 au fost publicate marți pe evaluare.edu.ro. Numele candidaților, ca și anul trecut, sunt anonimizate. Elevii trebuie să introducă un cod primit la examen pentru a vedea ce note au luat la limba română și matematică, relatează Hotnews.

Rezultatele finale, după contestații, se vor afișa pe 4 iulie.
 
Media generală obţinută la examenul de Evaluare Naţională 2021 are o pondere de 80% în calculul mediei de admitere în clasa a IX-a. Restul de 20% este reprezentat de media generală a celor patru ani de gimnaziu.

Repartizarea computerizată a absolvenților de clasa a VIII-a va avea loc pe 24 iulie.

Lucrările cu subiecte la română și matematică la Evaluare Națională 2021 au fost corectate în alte județe, în 92 de centre de corectare. Nota obținută după contestație este nota definitivă, indiferent de punctajul obținut, în plus sau în minus, față de nota acordată la evaluarea inițială a lucrării. Această notă nu mai poate fi modificată și reprezintă nota obținută de candidat la proba respectivă.

Contestațiile se pot depune marți după ora 16.00 și miercuri.

Notele la Evaluarea Națională pe județe

Rezultate Evaluarea Națională 2020 - Județul Alba
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rezultate Evaluarea Națională 2020 - BUCUREȘTI

Mai mult pe Hotnews

 

Last modified onTuesday, 29 June 2021 11:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686