Items filtered by date: Sunday, 19 November 2017 - Like - stiri Alba Iulia

We Love Retro 2017

Sâmbătă, 18 noiembrie, începând cu ora 20, în sala polivalentă din Cluj-Napoca a răsunat din nou muzica anilor ’90, la cea mai mare petrecere retro a anului. Cea de-a patra ediție a Festivalului We Love Retro, din cadrul Transylvania Music Events, a adus pe scenă mult mai mulți artiști decât în edițiile precedente, mai exact, 6 nume reprezentative acestei industrii muzicale: Snap, Haddaway, Corona, Dj Sash!, iar în premiera˘ N&D și Sweet Kiss, care s-au reunit în exclusivitate pentru acest eveniment. A fost prezent și cel mai cunoscut DJ al litoralului românesc și al capitalei din anii 80-90: DJ tovarășu' Sorin Lupașcu;

Organizatorii au pus la dispoziția celor prezenți 2 scene, 60 de barmani profesioniști, 42 de locații pentru bar, un food-court special amenajat cu mâncare specifică anilor 90.

We Love Retro, aduce in fiecare editie in prim plan artisti care au definit muzica anilor 80’-’90-’00 si care conduc la dorinta de retraire a anilor animati de disco ball-uri si casetofoane.

Evenimentul surprinde de fiecare data printr-un line-up diversificat si o productie care reaprinde nostalgia iubitorilor de muzica. De-a lungul anilor, We Love Retro a devenit unul dintre cele mai asteptate evenimente muzicale din Romania.

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686