Acum se ştie! De ce a murit cu adevărat Bruce

magnanews.ro magnanews.ro

După decenii de speculaţii şi conspirativită, se ştie acum despre actorul şi karatistul Bruce Lee de ce a murit cu adevărat.

Cauza oficială a morții celebrului actor și maestru al artelor marțiale Bruce Lee a fost edemul cerebral, însă cercetătorii susțin că aceasta ar fi de fapt hiponatremia, care apare atunci când organismul nu poate elimina apa suficient de repede, conform SpotMedia.

La aproape 50 de ani de la moartea lui Bruce Lee, o nouă cercetare sugerează că moartea bruscă a starului a fost provocată de faptul că a băut prea multă apă.

Maestrul artelor marțiale, întemeietor al stilului Jeet Kune Do, a murit în iulie 1973, la numai 32 de ani, cauza oficială a decesului fiind edemul cerebral, adică umflarea creierului.

Un studiu realizat la Universitatea Autonomă din Madrid și publicat de Clinical Kidney Journal susține că Lee a băut mai multă apă decât îi permitea organismul și că adevărata cauză a decesului ar fi hiponatremia, relatează Sky News.

Lee consuma o cantitate mare de fluide, inclusiv alcool și sucuri, folosea marijuana, iar rinichii lui au fost afectați de practicarea intensivă a artelor marțiale, toate aceste aspecte fiind factori de risc pentru apariția hiponatremiei, arată studiul.

 

magnanews.ro

 

 

 

Last modified onFriday, 25 November 2022 09:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686