Biserica Shincheonji - Pastorii din diferite țări ale lumii care au stabilit memorandumuri de înțelegere cu biserica Shincheonji au fost invitați la o conferință de presă pe 2 aprilie

Biserica Shincheonji -  Pastorii din diferite țări ale lumii care au stabilit memorandumuri de înțelegere cu biserica Shincheonji au fost invitați la o conferință de presă pe 2 aprilie

"Putem învăța cuvântul descoperit pentru că Dumnezeu locuiește în biserica Shincheonji", spun pastorii

Shincheonji Biserica lui Isus, Templul Cortului Mărturiei (Shincheonji Biserica lui Isus, sub conducerea președintelui Lee Man-hee) a găzduit o conferință de presă cu pastori din diferite țări ale lumii care au încheiat memorandumuri de înțelegere cu Shincheonji la ora 17:00 (KST), pe 2 aprilie. Au participat 1.500 de pastori din întreaga lume, împreună cu reporteri și jurnaliști pe ZOOM.

Shincheonji Biserica lui Isus a găzduit acest eveniment pentru a împărtăși progresul înregistrat în cadrul seminarelor online care au început anul trecut, memorandumurile de înțelegere stabilite până în prezent, împreună cu câteva exemple. Kim Shin-chang, șeful Departamentului de Misiuni Internaționale, a declarat: "Mulți participanți din Africa la seminarul biblic din august anul trecut ne-au contactat pentru a stabili memorandumuri de înțelegere cu noi, ceea ce a dus la primul memorandum de înțelegere în septembrie cu Biserica Worship in the Presence of God din Uganda", explicând cum a început Shincheonji să stabilească pentru prima dată memorandumuri de înțelegere cu alte biserici.

În timpul conferinței de presă au fost împărtășite câteva exemple și mărturii de la pastorii care au încheiat memorandumuri de înțelegere cu Shincheonji.

Dongsu Kim, pastorul șef al Bisericii Păcii, a mărturisit: "În trecut, tot ce am predicat a fost că toată lumea trebuie să creadă în Isus și că împărtășirea harului în acest fel va duce la mântuire. Fără împlinire, credeam că împărăția cerului era un loc unde se mergea după moarte. Credeam că există înviere după moarte", exprimându-și convingerile sale incorecte despre mântuire.

În prezent, pastorul Kim predă Cuvântul Descoperit din Shincheonji membrilor săi. El a mai declarat: "A venit vremea ca toți pastorii să vină și să învețe, astfel încât să poată trăi o viață de credință în adevărul corect. Vreau să împărtășesc Cuvântul Descoperit din Shincheonji colegilor mei pastori. Vreau ca ei să învețe Cuvântul și să-și dea seama că ideile lor despre mântuire sunt incorecte."

Pastorul Willifred Endohu, un pastor care își conduce biserica de 11 ani în Coasta de Fildeș, s-a prezentat spunând: "Am studiat teologia la un seminar și am fost pregătit să fiu pastor prin întâlniri de rugăciune și am început să slujesc o biserică într-o cameră foarte mică. Din fericire, 11 ani mai târziu, membrii mei au ajuns la aproximativ 500 de membri. De asemenea, sunt și lector la un institut de seminare".

Pastorul Wilifred Endohu învață în prezent Lecția 16 din Nivelul Introductiv în Centrul Misionar Sion din Shincheonji. Pastorul Wilifred Endohu a declarat: "Gândurile și cunoștințele mele despre Biblie au fost sfărâmate și se schimbă prin lecțiile pe care le învăț în Shincheonji. Isus și Cuvântul care a devenit trup au atins o coardă sensibilă în inima mea. Vreau, de asemenea, să predic Cuvântul Descoperit după ce voi termina de studiat. Vreau să împărtășesc acest Cuvânt oamenilor din congregația mea care m-au urmărit în ultimii 8 ani", arătându-și aspirațiile după terminarea cursurilor din Shincheonji.

El a mai adăugat: "Vreau să exprim cât de recunoscător față de președinte, pentru că așa am putut primi Cuvântul Descoperit de la Dumnezeu. El nu ar fi putut preda un Cuvânt atât de profund dacă nu i-ar fi întâlnit pe Dumnezeu și pe Isus. Vreau să le spun colegilor mei pastori că ceea ce am văzut și am verificat este că toate răspunsurile se află în Biblie, iar Shincheonji mărturisește aceste răspunsuri conform Bibliei. Vă rog să veniți și să verificați voi înșivă".

Președintele Lee a vorbit despre modul în care a ajuns să împărtășească Cuvântul și despre rolul pastorilor astăzi.

"Apocalipsa este despre re-creare. Dacă vă uitați la Apocalipsa 21, primul cer și primul pământ pier și sunt create un cer nou și un pământ nou. Este vorba despre crearea din nou a oamenilor și a întregii creații", a declarat președintele Lee, explicând că cei care sunt născuți din sămânța lui Dumnezeu sunt secerați și pecetluiți pentru a crea noua împărăție a lui Dumnezeu și noii oameni în momentul Apocalipsei.

El a mai adăugat: "A scrie cuvântului din toate capitolele Apocalipsei în inimile oamenilor înseamnă a secera, a pecetlui și a-i educa pe cei care au fost născuți din sămânța lui Dumnezeu și a-i transforma în cetățeni ai Împărăției lui Dumnezeu. [Acesta este motivul pentru care] Isus mi-a arătat evenimentele din toate capitolele Apocalipsei și mi-a poruncit să le mărturisesc tuturor bisericilor", explicând astfel rolul pastorului promis de astăzi.

În remarcile sale de încheiere, președintele Lee a declarat: "Trebuie să devenim luptători pentru libertate ai Împărăției lui Dumnezeu care să restaureze ceea ce Dumnezeu a pierdut. Să luptăm și să îl învingem pe diavol cu sângele lui Isus și prin cuvântul de mărturisire și să creăm poporul împărăției lui Dumnezeu, astfel încât ca Dumnezeu să vină în sfârșit și să împărățească peste lume după 6 000 de ani". Aceasta este ceea ce [Dumnezeu] ne-a făcut cunoscut prin Biblie. Sper ca toată lumea să înscrie cuvintele din toate capitolele din Apocalipsa - care este legea cerului - în inimile lor. Există un singur Dumnezeu, o singură Biblie și o singură speranță. Și noi, ca și cei care credem în Dumnezeu, suntem tot una. Noi suntem una!"

De asemenea, au fost prezentate câteva exemple cu privire la ce se întâmplă după stabilirea memorandumurilor de înțelegere. O biserică numită Early Church of the New Era din Statele Unite ale Americii a invitat un instructor din Shincheonji, unde aproximativ 100 de membri ai bisericii învață învățăturile din Shincheonji Biserica lui Isus. Un pastor filipinez își învață membrii după ce a absolvit cursurile biblice din Shincheonji Biserica lui Isus. O școală de seminere din Pakistan a deschis cursuri în cadrul instituției după ce decanul acesteia a stabilit un memorandum de înțelegere cu Shincheonji.

Potrivit Shincheonji Biserica lui Isus, 2155 de pastori, 22 de școli seminariale, 958 de biserici din 67 de țări au stabilit memorandumuri de înțelegere cu Shincheonji Church of Jesus. Shincheonji Church of Jesus furnizează materiale teologice și instructori pentru bisericile și școlile de seminare care au încheiat memorandumuri de înțelegere cu ei pentru a educa oamenii din Biblie, așa cum s-a decis în acord.

Acest eveniment este disponibil pentru vizionare pe canalul oficial de Youtube al Shincheonji (https://bit.ly/SCJyoutube).

Shincheonji Biserica lui Isus predă Apocalipsa și secretele împărăției cerurilor prin seminare online din octombrie 2021. Liderii celor 12 seminții au urmat prima prelegere a președintelui Manhee Lee despre Apocalipsa, iar toate sunt disponibile în 24 de limbi diferite pe Youtube, cu peste 1,5 milioane de vizualizări până în prezent.

Shincheonji Biserica lui Isus a difuzat lecțiile de nivel intermediar pe Youtube începând cu 31 martie și până pe 27 iunie, la ora 10:00, în fiecare luni și joi, de două ori pe săptămână, pe canalul lor oficial de Youtube.

 

Last modified onMonday, 04 April 2022 09:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686