Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Website URL:

Un satmarean, ultimul procuror al Procesul de la Nurnberg

Benjamin Berell Ferencz, ultimul procuror în viaţă care a condamnat crimele nazismului în celebrul proces de la Nürnberg, s-a nascut în 11 martie 1920 la Satu Mare într-o familie de intelectuali evrei, potrivit paginii sale de internet. Cand avea doar zece luni, familia s-a mutat în America. Traieste in prezent impreuna cu sotia sa Gertrude, in New York si Florida, si are patru copii.

În 1943 a absolvit prestigioasa Facultate de la Harvard, fiind un student eminent. Încă din anii studenţiei înclinaţiile spre Dreptul Internaţional s-au materializat în editarea unei cărţi despre crime de război, socotită un adevărat manual de specialitate.

Dupa absovirea dreptului la Harvard in 1943, s-a  inrolat intr-un batalion de artilerie anti-aeriana care se pregatea de invadarea Frantei. Ca militar inrolat sub comanda generalului Patton, a luptat in toate campaniile americanilor din Europa, se mai arata pe pagina sa oficiala.

în 1945 să fie repartizat în echipa care se va ocupa de investigarea crimelor de război comise de naziști. Benjamin B. Ferencz a fost inclus în echipa de procurori care au participat la celebrul proces de la Nurnberg, unde cei 22 de inculpați naziști au primit condamnări, din care 14 au primit pedepse de condamnare la moarte.

În al nouălea proces din cele doisprezece procese de la Nurenberg, Benjamin Ferencz, la 27 de ani, a fost numit procuror șef al Statelor Unite ale Americii. Este vorba de procesul Einsatzgruppen. Einsatzgruppen se traduce prin ”grup de intervenție”. Mai exact, erau unități paramilitare operate de SS, organizația paramilitară ce reprezenta baza partidului nazist și care a ajuns la o infulență colosală în Reich. Aceste grupuri înaintau spre Est împreună cu Armata germană și aveau ca unic scop eliminarea și anihilarea tuturor elementelor etnice dar și politice pe care regimul nazist le considera subumane. Evrei, romi, oameni cu dizabilitați etc. Se estimează că au fost executați prin împușcare de aceste adevărate comandouri ale morții aproximativ 1 milion de oameni.

După proces s-a stabilit în Germania, împreună cu soţia lui Gertrude, implicându-se în reabilitarea victimelor nazismului și fiind unul din mediatorii care au obținut încheierea Acordului de reparaţii între Israel și Germania de Vest, semnat la 10 septembrie 1952 iar în 1953 a editat Legea Restituirii, în care Germania era obligată să restituie sau să plătească despăgubiri victimelor nazismului.

În 1956, împreună cu soţia şi cei patru copii, a revenit în Statele Unite, unde a practicat avocatura, fiind asociat cu celebrul avocat Taylor Telford, unul din judecătorii de la Nurnberg.
Potrivit paginii sale de internet, Benjamin Ferencz este considerat unul din parintii fondatori ai Curtii Penale Internationale, dar “viziunea sa asupra legislatiei impotriva razboiului este mai degraba un deziderat cata vreme propria sa tara, Statele Unite, refuza sa recunoasca jurisdictia Curtii Penale Ineternationale sau a Curtii Internationale de Justitie.”

Benjamin Ferencz este un critic dur al razboaielor descrise pe pagina sa de internet drept “ilegale” duse de Statele Unite. “Drept raspuns la crimele de razboi comise de Statele Unite in Vietnam, si-a dedicat rstul vietii sale infiintarii Curtii Penale Internationale care poate judeca oficiali din orice guvern care comit crime de razboi.

 

 

 

16 - MAI "Ziua Rezistentei Romilor"

Ziua de 16 mai este sărbătorită de numeroase grupuri ca Ziua Rezistenţei Romilor, amintind de revolta de la lagărul de concentrare Auschwitz-Birkenau a prizonierilor romi care s-au baricadat în barăci şi şi-au făcut arme pentru a lupta cu gardienii înainte de a fi trimişi în camerele de gazare.

Sinti si roma, au oferit diferite forme de rezistență în lagarele de concentrare. Cel mai important moment fiind atunci când SS-ul a vrut să ucidă la data de 16 Mai 1944 în lagărul B II de la Auschwitz-Birkenau, “lagarul de țigani”, prizoneri sinti și romi în camerele de gazare. Aceștia însă s-au înarmat cu pietre și unelte și s-au baricadat în cazarmă astfel au fost în măsură să evite exterminarea iminentă pentru moment. Deşi revolta nu a avut succes, "tabăra ţigănească" fiind într-un final distrusă, iar oamenii ucişi, aproximativ 2900 , momentul este simbolic, căci marchează rezistenţa romilor împotriva regimului nazist. Au existat şi cazuri de romi care au reuşit să evadeze din lagăr, cu ajutorul unora ca Paul Kreber.
Cu ocazia Zilei Rezistenței Rome, Uniunea Civica a Tinerilor Romi din Romania organizează un mars pașnic de la orele 15:00 în fata Ministerului Muncii și Justiției Sociale (str. Demetru I.Dobrescu, nr.2), marșăluind spre Palatul Victoria , cu dorința de a transmite un mesaj contra rasismului și a extremismului îndreptate împotriva romilor.

MAVARO, brandul care a uimit Bucurestiul

Bucharest Fashion Week 2017 a revenit, în perioada 21-23 aprilie, cu o ediție plină de surprize ale designerilor români și internaționali. Designeri, modele, personalități și profesioniști din lumea modei au prezentat noile colecții.

Evenimentul remarcabil al acestui festival plin de rafinament a fost prezența brandului MAVARO ce duce mai departe tradiția marochinăriei din Sebeș. Prin  design și eleganță, alaturi de brandurile de talie internațională, brandul original din Sebeș Alba s-a remarcat prin linii de design  ce desăvârșesc exigențele unei femei moderne, interesante, care dorește să se facă remarcată și iubită atât la servici cât și în timpul liber. Liniile de design de tineret au atras prin impunerea culoriilor de esență tinerească pregătind tinerele pentru o viață de night style ready for party.

Mavaro Industries este o companie româno-italiană care lucrează în domeniul marochinăriei, o afacere de familie cu un istoric impresionant. Mavaro este continuarea poveștii Capris, una dintre cele mai importante fabrici din România, unul dintre brandurile de renume a județului Alba cu o istorie de peste150 de ani. În inima acestei istorii vechi s-a născut brandul Mavaro cu meșteri iscusiți specializați în domeniul marochinăriei.

Bucharest Fashion Week (BFW) 2017  pentru MAVARO înseamnă o treaptă foarte înaltă pe care a urcat. A fost un eveniment cu un real succes și asta mă bucură enorm de mult pentru că s-a depus foarte multă muncă și efort pentru a pregăti aceasta minunată colecție. Mulțumesc în primul rând celei care a avut încredere în brandul MAVARO și ne-a invitat cu mare drag fără să stea pe gânduri și anume VALERIA SABO - Premium image consultant, organizatorilor BFW si nu in ultimul rand grupului MAVARO care este familia mea”, a declarat doamna Georgeta Furdui, manager Mavaro Industries.
BUCHAREST FASHION WEEK este considerat cel mai important eveniment de moda si face parte din circuitul international al show-urilor de gen fiind promovat la nivel global alaturi de Milan Fashion Week, Paris Fashion Week, London Fashion Week, New York Fashion Week.

Cel mai reputat festival de modă din România a reunit designeri consacrați dar și tinere talente care au reușit într-un timp foarte scurt să pătrundă pe piața fashion de la noi, în cadrul evenimentului grandios ce a avut loc la Ambasad’Or Events, dintre acești îi amintim pe Laura Olteanu, Nausica Mode, Mineli Boutique, Andreea Dogaru, Anne’s Bridal Weeding Dress, By Cristina Oae, Atelierele Ilbah, Brinelli, Bord’s by Flower Ferre, Privato, Eugen Olteanu, Wanda’s Dream, Mayra Fashion Store, L’Atelier Ioana Calin, Adam&Eva Swimwear, Zevo Bags, Cristiana Maria Purdescu, Felba, Mavaro Bags, Hardcore Fashion, Sorana Darclee by Eos, Alberto Suits and Tailoring, THAÏS & STRÖE.

 

8 aprilie – Ziua internationala a romilor

Ziua internațională a romilor se sărbătorește în fiecare an la începutul lunii aprilie. Ideea de a marca o astfel de zi a luat naștere la Londra, în 1971, la primul congres internațional al romilor. La acest congres au fost puse bazele Uniunii Internaționale a Romilor, a fost ales drapelul dar și imnul internațional al romilor. Roata cu spiţe „chakra“ a fost adoptată atunci ca simbol al etniei romani. Culoarea verde a drapelului sugereazǎ pǎmîntul şi natura, albastrul sugereazǎ cerul, iar roata roşie de pe drapel simbolizează soarta şi nomadismul tradiţional, în relaţie cu spaţiul originar, al Indiei.

Romii nu dispun de un stat şi nici nu cer aşa ceva. Ei cer doar sǎ fie respectaţi şi sǎ-şi poatǎ pǎstra tradiţiile într-o simbiozǎ, cît mai armonioasǎ posibil, cu modernitatea.

Din 1993, IRU are statut de organizație consultativă pe lângă Organizația Națiunilor Unite.

Celebrarea Zilei Internaţionale a Romilor, zi în care se comemorează totodată şi romii care au fost victime ale tragediilor istoriei, promovează identitatea culturală, valorile şi tradiţiile acestei minorităţi.

În statele din Europa de Est, inclusiv România, data de 8 aprilie a fost consacrată Zilei romilor începând cu anul 1990.

În România, ziua de 8 aprilie este recunoscută prin Legea nr.66/2006, ca “Sărbătoarea etniei romilor din România”. Legea a fost adoptată de Parlamentul României la inițiativa deputatului romilor, domnul Nicolae Păun.

Minoritatea romă din România (romi uneori scris și rromi, cunoscuți popular și ca țigani  roma - în limba romani) constituie unul dintre grupurile etnice minoritare cele mai mari din România

Această importantă zi, pentru romii de pretutindeni, reprezintă pe de o parte, un prilej de a celebra cultura, istoria și contribuția romilor în societate, iar pe de altă parte, un cadru favorabil pentru a semnala problemele majore cu care se confruntă romii din toată Europa.

Exponatul lunii aprilie la Muzeul National al Unirii Alba Iulia

Marți, 4 aprilie 2017, ora 11.00, la Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia va fi vernisat exponatul lunii aprilie, Coif roman (galea) din perioada războaielor daco-romane (sec. II d.Hr.) descoperit la Vinerea (judeţul Alba).
Exponatul, intrat de curând în colecțiile muzeului albaiulian, reprezintă o piesă de echipament militar roman, mai exact un coif (galea), datată undeva în partea finală a războaielor daco-romane (sec.II). Coiful descoperit întâmplător la Vinerea (județul Alba) constituie o raritate.

         Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba, Universitatea Babeș-Boyai Cluj Napoca, Direcţia Judeţeană pentru Cultură Alba  şi Muzeul Național al Unirii Alba Iulia.

 

 

 

PREMIERA " CAPRA CU TREI IEZI "

Teatrul de Păpuși PRICHINDEL Alba Iulia are plăcerea să anunțe prezentarea noii producții teatrale cu titlul CAPRA CU TREI IEZI în regia colectivă: Teodora Popa, Ramona Mincu Benchea, Viorica Boda, Irina Melnic, având la bază povestea cu același titlu scrisă de Ion Creangă. Spectacolul va avea PREMIERA pe data de 8 aprilie 2017, ora 12.00 la sediul teatrului.

Duminică, 2 aprilie între orele 17.00 - 18.00, vă așteptăm pe traseul Poarta I - Piața Cetății pentru a vă întâlni cu personajele din spectacol.

Capra cu trei iezi, o creație colectivă și originală a Teatrului de Păpuși PRICHINDEL din Alba Iulia, aduce în scenă un spectacol  surprinzător, plin de haz, cântec și culoare. O poveste care încântă publicul indiferent de vârstă în care regăsim povețele pe care Ion Creangă a vrut să le transmită. O piesă îmbogățită cu personaje noi, construită pe un scenariu cu foarte mult umor, o scenografie cu puternice accente tradiționale românești  și acorduri vesele. Cei trei iezi cucuieți vă invită să țineți piept împreună lupului cel rău... !!!

Echipa spectacolului este formată din: dramatizarea: Cristian Pepino, regia colectivă: Teodora Popa, Ramona Mincu Benchea, Viorica Boda, Irina Melnic, scenografia: Marian Sandu, muzica: Levente Szöcs, distribuția: Ramona Mincu Benchea, Irina Melnic, Teodora Popa, Viorica Boda, Rareș Bogdan Porca, Mădălin Costea, Piekny Ghiciuc, Cătălina Mihăilă, regia tehnică: Elena Madaras, sculptură/pictură: Marian Sandu și Oriana Pelladi, lumini: Ovidiu Tămășan, Călin Popa, sunet: Florin Andrea, tehnicieni scenă: Răzvan Laszlo, Horia Oarga, croitorie: Mirela Tămășan, tâmplărie: Marin Goia.

Durata spectacolului: 50 minute

 Prețul biletului la premieră este de 5 lei.

COMUNICAT DE PRESĂ - Teatrul de Papusi PRICHINDEL Alba Iulia

 

Pretul final al gazelor pentru populatie va creste cu 1-2% de la 1 aprilie

Tariful final al gazelor pentru populație va crește cu 1-2% de la 1 aprilie, când prețul gazelor de producție internă va fi liberalizat, a declarat Niculae Havrileț, președintele Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energie (ANRE), într-o dezbatere pe această temă, informează Agerpres.

"ANRE va continua să fixeze prețul final pentru consumatorii casnici de gaze. Prețul va fi stabilit anual, urmând ca eventualele diferențe să fie recuperate anul următor", a explicat Havrileț.

El a arătat că, în următoarele zile, până la sfârșitul săptămânii, ANRE va emite un ordin în care va aproba un preț final reglementat pe care furnizorii pentru piața reglementată vor trebui să îl respecte.

"Practic, în ceea ce privește prețul final, de la 1 aprilie va fi o ajustare modică de 1-2% pentru consumatorii casnici pentru întregul an gazier de acum încolo până la 1 aprilie 2018. Dacă în această perioadă vor fi diferențe mari față de prețul pe care îl stabilim acum, vom discuta la momentul respectiv dacă este nevoie sau nu de o nouă ajustare, dar nu mai puțin de 5%. Nu discutăm decât dacă vor fi diferențe mai mari de 5% față de acest preț", a subliniat șeful reglementatorului.

Havrileț a mai spus că ANRE va calcula prețul final de la 1 aprilie pornind de la prețul actual de 60 de lei pe MWh pentru gazele de producție internă, însă, pe viitor, autoritatea nu va mai putea da prețuri de referință.

"Considerăm că acest preț este o bază foarte bună pentru a se forma prețurile în mod liber și vom vedea anul viitor dacă a crescut, cu cât a crescut", a apreciat președintele ANRE.

Totodată, el a explicat că, dacă pe parcursul următorului an gazier, adică aprilie 2017 — aprilie 2018, vor fi diferențe foarte mari între prețul pieței și cel pe care l-a luat în calcul ANRE pentru prețul final, se ia în calcul posibilitatea unor ajustări trimestriale sau semestriale.

"Aceasta dacă vor fi diferențe mai mari de 5%. Dacă nu vor fi diferențe mai mari de 5%, vom merge așa până anul viitor și vom vedea atunci", a mai arătat Havrileț.

El a susținut că nu există riscul ca prețul gazelor de producție internă să ajungă la nivelul celor de import, atâta vreme cât necesarul de import este de circa 2% la nivelul unui an.

În urmă cu două săptămâni, Emil Calotă, vicepreședinte al ANRE, a declarat că liberalizarea pieței gazelor nu este legată doar de evoluția prețurilor, ci trebuie privită ca o transformare într-o piață care funcționează după regulile de competiție.

"La gaze, liberalizarea de care vorbim — aici se fac multe comentarii și confuzii — nu înseamnă neapărat cum evoluează prețurile, este de fapt formula de a simplifica o decizie și un proces extrem de complicat în a înlocui transformarea unui sector vital pentru România, care este sectorul de gaze, într-un sector funcțional pe principiile economiei de piață. Liberalizarea nu înseamnă doar cum evoluează prețul, ci înseamnă ce mecanisme am pus la punct să funcționeze piața după regulile de competiție, care sunt regulile pe care jucătorii trebuie să le respecte și cum funcționează piețele principale, secundare și derivate în sectorul respectiv, cum asiguri protecția unei categorii de consumatori și cum creezi o predictibilitate din punctul de vedere al evoluției inputurilor economice, care, sigur că da, până la urmă înseamnă prețuri și tarife", a spus Calotă.

Potrivit acestuia, discuțiile din spațiul public legate de liberalizarea pieței gazelor nu trebuie reduse la mărirea sau micșorarea prețurilor.

"Nu trebuie să simplificăm, să spunem mărim, micșorăm sau nu prețul. Când vorbim de liberalizare, trebuie să spunem cât de funcțională e o piață dereglementată, unde intervenția statului se rezumă, după ce a definit politici și strategii, la a face reguli și a urmări ca ele să fie respectate", a continuat Emil Calotă.

corectnews.com

 

 

 

 

 

 

 

Printul de Wales, vizita oficiala in Romania

Prinţul de Wales îşi începe, miercuri, vizita oficială în România. În cadrul acestei vizite, Prințul Charles va fi decorat de președintele Klaus Iohannis cu ordinul "Steaua României" în Grad de Mare Cruce, în semn de "preţuire pentru activitatea în România şi pentru promovarea imaginii acesteia în lume", informează Stiripesurse.ro.

Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummell, a declarat săptămâna trecută că vizita Prinţului Charles, un mare prieten şi admirator al României, reprezintă celebrarea forţei legăturilor dintre cele două ţări. 

"Aceasta va fi a doua vizită oficială a Alteţei Sale, dar nu este străin de România. Face frecvent vizite private aici. Este un mare prieten şi admirator al României, are o fundaţie aici, care susţine prezervarea arhitecturii tradiţionale şi dezvoltarea meşteşugurilor tradiţionale, spre exemplu", a afirmat diplomatul britanic. 

El a subliniat că vizita Prinţului Charles reprezintă 'celebrarea şi evidenţierea forţei legăturilor noastre bilaterale'. 

Paul Brummell a arătat că Prinţul Charles va avea întâlniri cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul Sorin Grindeanu, dar şi cu organizaţii care lucrează în domenii variate, dar care 'au un numitor comun - implică o colaborare, într-un fel sau altul, între Marea Britanie şi România'. 

"Cred că acesta este mesajul principal: că vizita Alteţei Sale reprezintă celebrarea modalităţilor, de o diversitate imensă, prin care oamenii şi organizaţiile din România şi Marea Britanie colaborează pentru a face lucruri bune", a precizat Brummell. 

Administraţia Prezidenţială a anunţat că preşedintele Klaus Iohannis îl va primi, miercuri, pe Prinţul Charles la Palatul Cotroceni şi că temele de discuţie vor viza dezvoltarea şi aprofundarea relaţiei de Parteneriat Strategic dintre România şi Marea Britanie, inclusiv în domeniul securităţii, evoluţia relaţiilor dintre cele două ţări în perspectiva Brexit, cu accent pe situaţia comunităţii româneşti din Marea Britanie, precum şi ampla activitate caritabilă desfăşurată de Prinţul de Wales în România. 

Şeful statului îi va conferi Prinţului Charles "Steaua României" în Grad de Mare Cruce, în semn de "preţuire pentru activitatea în România şi pentru promovarea imaginii acesteia în lume". 

Vizita oficială a Prinţului Charles în România se încheie vineri.

corectnews.com

 

 

 

„Bursele Europene: Jurnalisti in Dialog”

Reprezentanța Comisiei Europene și Freedom House România anunță deschiderea înscrierilor pentru ediția 2017 a programului „Bursele Europene: Jurnaliști în Dialog”.

Programul se adresează ziariștilor din presa locală și regională - print, online, radio, TV -, precum și bloggerilor și freelancerilor care sunt interesați să cunoască modul în care Uniunea Europeană influențează viața comunității locale în care își desfășoară activitatea.

Pentru a fi selecționați în program, vă puteți înscrie până vineri, 21.04.2017 (inclusiv), prin transmiterea către Freedom House România a CV-ului dumneavoastră și a cel puțin unui articol, analiză, reportaj ori postare în care ați abordat tematica europeană.

Proiectul este compus din două seminare pentru jurnaliști și bloggeri, ce vor avea loc în perioada mai - iulie. Locul de desfășurare al acestor seminare va fi anunțat ulterior. Ca și în anii anteriori, participanții cei mai activi în cadrul seminarelor se vor bucura de o vizită sau de un stagiu de studiu la Bruxelles.

Alături de dna Angela Cristea, șef al Reprezentanței Comisiei Europene în România, și de alți vorbitori cu expertiză în domeniu, vom dezbate temele europene ale momentului și evoluțiile politice, economice și de securitate regionale.

Pentru participarea la selecție, vă rugăm să trimiteți CV-ul și un articol, analiză, reportaj ori postare în care ați abordat tematica europeană, redactat și publicat în anul 2016, la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , cu copie la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , până cel târziu în data de 21 aprilie 2017.

Drept titlu al email-ului, sunteți rugați să menționați:
Înscriere [prenume] [nume] BEJD 2017.

 

 

 

 

Cupa „Green Grass Golf”

Clubul de Golf Paul Tomiță împreună cu Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis a organizat în acest week-end cupa Green Grass Golf Pianu, prima cupă din acest sezon. Astfel că Sâmbătă 25 Martie , 35 de concurenți au jucat pe terenul de golf de la Pianu . Evenimentul s-a încheiat cu festivitatea de premiere de la restaurantul „La Stejari” din incinta complexului turistic și sportiv și de masa festivă.

Câștigătorii au fost :

LOCUL 1: Alin Trif (Sibiu, „Paul Tomiță”) – 47 puncte

LOCUL 2: Vlad Florea (Cluj Napoca) – 41 de puncte

LOCUL 3: Cristian Bițoana (Cluj Napoca) – 41 de puncte

Pe o vreme foarte frumoasă, startul s-a dat simultan de pe mai multe tee-uri , pentru a economisi timpul de joc. În deschiderea evenimentului a vorbit Dragoș Medrea , președintele Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis , după care, conform uzanțelor clubului, Laurențiu Coman, președintele Comisiei Sportive , a prezentat condițiile regulamentare de disputare a întrecerii. S-a jucat în sistem „stableford” , HCP jucători, pe distanțe de 6098 metrii domni și 5195 metrii doamne, par 72,1, respectiv 72,5. Turneul a durat aproximativ 5 ore și jumătate, în funcție de HCP-ul jucătorilor.

„Este o primă ediție a unei competiții de golf care este organizată de Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis și sperăm că vor mai urma multe altele. Prin această competiție dorim să promovăm jocul de golf ca o modalitate de petrecere a timpului liber, precum și de a cunoaște oameni noi. A fost o plăcere pentru noi să colaborăm cu Clubul de Golf Paul Tomiță și ne dorim de la următoarea ediție mai mulți participanți și jucători și amatori curioși.” – Dragoș Medrea președintele Rotary Club Alba Iulia Civitas Solis.

Evenimentul a fost susținut de cei 2 sponsori ALOREF și RENAULT.

Clubul de Golf Profesor “Paul Tomiță” a luat naștere în 1995 la inițiativa profesorului Paul Tomiță care s-a retras la pensie în satul său natal Pianul de Jos . Din 1938 pana la pensionare, in 1975, Paul Tomiță a servit cu credință, dragoste și dăruire cauza golfului romanesc, fiind profesor titular de golf la Country Club. Regele Mihai, membrii ai marilor familii Cantacuzino, Ghica, Brâncoveanu, Știrbei, Bibescu, alte mari personalități ale vremii, precum și ambasadorii și diplomații care frecventau Country Club au moștenit de la Paul Tomiță tehnica și măiestria jocului, dar și simpatia față de acest extraordinar om.

Rotary este o organizație a oamenilor de afaceri și reprezentanților diferitelor profesii, care asigura servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate și stabilește relații de bună înțelegere. Membrii Clubului Rotary Alba Iulia Civitas Solis își unesc forțele pentru a promova si derula diferite proiecte in plan social, pentru întreaga comunitatea, nu doar la nivelul Municipiului Alba Iulia ci pe întreg teritoriul județului Alba sub deviza „Servește mai presus de sine”.

 

 

 

Subscribe to this RSS feed