Items filtered by date: Tuesday, 07 March 2017 - Like - stiri Alba Iulia

Tara care se ofera sa-ti plateasca concediul

Noua Zeelandă a găsit soluţia perfectă pentru a atrage străinii să vină la ei în ţară pentru interviuri de angajare, le plăteşte transportul şi cazarea, scrie The Independent, potrivit Mediafax.

Industria IT din oraşul Wellington căută experţi IT din toată lumea şi autorităţile sunt pregătite să le plătească vacanţele celor care se dovedesc că merită. Programul prin care acest lucru este posibil se numeşte Locksee Wellington şi este un parteneriat dintre Wellington Regional Economic Development Agency (WREDA) şi Workhere New Zealand, care le va plăti celor 100 de candidaţi zborurile, dar şi cazarea (3 nopţi).

Candidaţii vor trebui să vină la interviuri de angajare cu companiile IT din Wellington, dar şi să participe la întâlniri şi trasee turistice prin oraş, apoi companiile le vor face o ofertă de angajare celor mai buni candidaţi.

Cei care doresc să aplice trebuie să o facă până 20 martie, iar călătoria şi interviurile vor avea loc în perioada 8-11 mai.

click aici:  www.independent.co.uk/new-zealand-pay-holiday-agree-job-interview-looksee-wellington-wreda-workhere-travel-tech-career

 

 

 

Read more...

,,SARBATOAREA PRIMAVERII” - Arte si mestesuguri pentru toti

Centrul de Cultură ,,Augustin Bena” Alba organizează, marţi, 7 martie 2017, „Sărbătoarea Primăverii” - Arte şi meşteşuguri pentru toţi, eveniment în care vor evolua copii şi tineri care frecventează cursurile Şcolii de Arte şi Meşteşuguri din cadrul instituţiei judeţene de cultură.

Spectacolul are loc începând cu ora 17,00 la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, iar intrarea este liberă. Cu această ocazie, spectatorii vor viziona momente artistice de parada modei cu accesorii, teatru, muzică uşoară, muzică instrumentală, dansuri populare şi muzică vocală tradiţională. Programul artistic va fi întregit de expoziţii de pictură şi mărţişoare tradiţionale.

„Este un eveniment deosebit pregătit de copiii şi tinerii care frecventează cursurile Şcolii de Arte şi Meşteşuguri din cadrul Centrului de Cultură ,,Augustin Bena”Alba dar  şi un eveniment prin care ne bucurăm împreună de venirea primăverii. Ne dorim să fie o adevărată sărbătoare a primăverii dar şi un moment în care arătăm tinerele talente cu care ne mândrim”  a spus prof. Alexandru Pal, managerul Centrului de Cultură ,,Augustin Bena” Alba.

Şcoala de Arte şi Meşteşuguri a fost înfiinţată în 1969, iar din 2007 funcţionează în cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba fiind condusă de profesorul Marinela Popa. Şcoala vine în întâmpinarea cererilor tot mai numeroase de formare continuă şi se vrea a fi o „pepinieră” de specialişti talentaţi pentru celelalte servicii. Disciplinele din cadrul şcolii sunt: arte plastice, arte vizuale moderne, arte vizuale clasice, canto muzică populară, canto muzică uşoară, teorie şi solfegii, chitară, instrumente de suflat, instrumente cu clape, teatru, dans modern, dans de societate, dans popular, ţesături şi cusături tradiţionale, ceramică, arta lemnului, pictură religioasă.

Comunicat de presă - Centrul de Cultură "Augustin Bena" Alba

 

 

 

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed