Items filtered by date: Wednesday, 01 March 2017 - Like - stiri Alba Iulia

„Martisor in carucior”: expozitie cu martisoare, brose si tablouri realizate de persoanele cu handicap din Alba Iulia

Centrul de servicii acordate în comunitate „Sfântul Meletie” din Alba Iulia organizează în aceste zile, în centrul comercial Alba Mall, expoziţia „Mărţişor în cărucior”. Expoziţia cuprinde mărţişoare, broşe şi tablouri cu tematică de primăvară realizate de persoanele cu handicap, beneficiare ale aşezământului social. Expoziţia este şi cu vânzare iar cei interesaţi îşi vor putea achiziţiona un mărţişor „hand made” şi totodată sprijini activităţile persoanelor cu dizabilităţi din cadrul Centrului „Sfântul Meletie”.

„Beneficiarii centrului au realizat în cadrul activităţilor de ergoterapie, mărţişoare din lut, ipsos şi hârtie, precum şi broşe sau tablouri cu tematică de primăvară. Creaţiile lor sunt prezentate în aceste zile în Alba Mall, expoziţia având ca scop promovarea abilităţilor artistice ale persoanelor cu handicap dar şi activitatea aşezământului nostru social” a spus Alexandra Aloman reprezentantul  Centrul social pentru persoane cu handicap „Sfântul Meletie” din Alba Iulia

Aşezământul social „Sfântul Meletie” Alba Iulia este un centru de servicii acordate in comunitate care oferă servicii pentru 40 de persoane cu dizabilităţi. În cadrul centrului sunt oferite gratuit servicii de orientare profesionala, recuperare - ergoterapie si kinetoterapie, socializare, consiliere psihologica, asistenţă şi consiliere sociala pentru persoane cu diferite dizabilităţi. Centrul face parte din reţeaua socială a Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia şi funcţionează în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia prin Direcţia de Asistenţă Socială.

Comunicat - Biroul de Presă al Asociaţiei Filantropia Ortodoxă Alba Iulia

 

 

 

Read more...

Expozitie de grafica – Aurel Sarbu

Joi, 2 martie 2017, ora 17.00, la Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia va fi vernisată expoziţia de grafică a artistului Aurel Sârbu. Cu această ocazie vor fi expuse mai multe lucrări ale artistului sebeşean, membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România, filiala Alba.

Expoziţia este organizată de Consiliul Judeţean Alba şi Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia.

 

 

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed