După condamnarea patronului Ioan Niculae, o femeie va conduce Astra Giurgiu

magnanews.ro magnanews.ro

O femeie va conduce destinele clubului Astra Giurgiu, după ce Ioan Niculae a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

Astra va fi condusă de fiica omului de afaceri, Adina Niculae. Absolventă a Academiei de Studii Economice din București, femeia în vârstă de 31 de ani nu este un novice în afaceri. Potrivit aceleiași surse, Adina este asociată cu tatăl său în mai multe business-uri de succes.

În 2010, Niculae avea o avere de 1,1 miliarde de dolari, ceea ce îl făcea al treilea cel mai bogat român, după Ion Țiriac și Dinu Patriciu. În 2013, averea sa ajunsese la 1,2 miliarde de dolari, fiind atunci al 1.372-lea cel mai bogat om al planetei.
Între timp, finanțele sale au mai scăzut, dar magnatul se menține la „cote înalte”. Potrivit celui mai recent Top 300 Capital, Ioan Niculae are astăzi o avere care însumează 300-400 de milioane de euro.

Ioan Niculae este divorțat și are trei copii. Potrivit procurorilor, în perioada august 2008 – martie 2009, între S.C. Interagro S.A. și SC Libarom Agri SRL, societate specializată în producție agricolă și tranzacții cu produse agricole, s-a încheiat și derulat un contract fictiv având ca obiect prestarea unor servicii de publicitate.

În plus, în perioada ianuarie – martie 2009, patronul grupului S.C. Interagro S.A., Ioan Niculae, a inițiat și desfășurat activități de corupere, prin intermediul inculpatului Gheorghe Bunea Stancu, al suspectului Said Baaklini și al unei alte persoane, al unor funcționari publici și înalți demnitari ai statului, cu scopul de a-i convinge să promoveze o Hotărâre de Guvern, prin care să fie acordate facilități fiscale privind subvenționarea achiziției de îngrășăminte chimice.

 

magnanews.ro

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686