Cupa „Florea Grup" tenis de câmp – ediția a III-a

Cupa „Florea Grup" tenis de câmp – ediția a III-a

Prima competiție locală de tenis de câmp din acest an va fi „Cupa Florea Grup".  Evenimentul, aflat la cea de a treia ediție, va avea loc în perioada 15 – 17 septembrie 2017, pe terenurile Tenis Pro Lincă (Aleea Sf Capistrano, nr 1, Alba Iulia).

Meciurile se vor juca la dublu, iar categoriile sunt: Open Partener, 35 - 50 ani,  50 – 60 ani și + 60 ani. Partidele se dispută în grupe de patru echipe (după caz, trei sau cinci), după sistemul „fiecare cu fiecare", două seturi. La 1-1, tiebreak 10 puncte. Pentru Open Partener, regulamentul este 2 din 3 seturi, cu set decisiv. Primele două echipe se vor califica în grupele semifinale, după care se va juca semifinala 1, semifinala 2, finala. Premiile constau în cupe, medalii, obiecte sportive, vouchere Florea Taxi, servicii la Hotel Tansilvania și titlul „Campionul toamnei".

Pentru înscrieri sau mai multe informații, participanții au la dispoziție următoarele numere de telefon: Tel.: 0763 615 072; 0762 642 176. Termen limită pentru înscrieri: vineri, 15 septembrie 2017, ora 11:00.

Sponsorul principal al acestei competiții este Florea Grup. „În tenis, ca și în business, trebuie să muncești mult pentru a deveni bun. Este motivul pentru care am ales să susținem această competiție sportivă care are deja o tradiție de 3 ani: pentru că știm că toți cei care participă sunt orientați spre a deveni mai buni de la an la an, întocmai ca și Florea Grup", spune Marcel Florea, director general. Alături de tenis, compania sprijină și alte proiecte care încurajează sportul și mișcarea, între care se numără și fotbalul, șahul sau ciclismul.

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top