Schumacher Jr, vicecampion mondial la karting

motori.fanpage.it motori.fanpage.it

Mick Schumacher (14 ani), fiul multiplului campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, calcă pe urmele celebrului său tată, reușind să devină vicecampion mondial la karting, cu ocazia întrecerilor care au avut loc zilele trecute în Franța.

Concurând sub numele de Mick Junior, fiul lui Schumacher s-a clasat pe locul doi la categoria KF-Junior, după britanicul Enaam Ahmed, la Mondialele de karting desfășurate în localitatea franceză Essay.

Mick a ținut să-i dedice succesul tatălui său, care își continuă lungul drum al recuperării după gravele leziuni cerebrale suferite în timpul unui accident de schi, produs la finele lunii decembrie 2013.

"Normal că sunt mândru pentru că am reuşit o clasare atât de importantă, dar e clar că visul meu rămâne câștigarea titlului mondial. Oricum, sunt doar la începutul carierei", a declarat Mick Junior, care a concurat anterior sub numele de Betsch, purtat de mama sa, Corinne, înainte de căsătoria cu Michael Schumacher.

Michael Schumacher se află într-un dificil proces de recuperare, după accidentul de schi suferit la sfârşitul anului trecut, la Meribel, însă fiul său, Mick, continuă să poarte cu mândrie numele Schumacher pe circuitele lumii.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top