Campanie umanitara: HALEP i-a turnat apa pe cap directorului turneului de la NEW HAVEN

wta wta

Jucătoarele de tenis Simona Halep, locul 2 WTA, Petra Kvitova, locul 4 WTA, şi Caroline Wozniacki, locul 11 WTA, i-au turnat apă rece pe cap directorului turneului de categorie Premier Connecticut Open de la New Haven, Anne Worcester, în cadrul campaniei umanitare ALS Ice Bucket.

"ALS Ice Buckek Challenge" este o campanie de donaţii la care au aderat numeroase personalităţi din întreaga lume. Participanţii sunt provocaţi să îşi toarne pe cap apă rece şi să facă o donaţie pentru cerecetarea în domeniul afecţiunilor cerebrale.

Printre cei care au acceptat provocarea de a se uda cu apă rece s-au numărat Bill Gates, Mark Zuckerberg, Justin Timberlake şi Cristiano Ronaldo. Şi preşedintele SUA, Barack Obama, a primit o provocare de a se alătura acestei campanii.

Înregistrarea momentului în care Anne Worcester este udată cu apă de cele trei jucătoare de tenis a fost postată pe contul de Twitter al directorului turneului american.

Simona Halep este principala favorită la New Haven, unde s-a impus anul trecut, învingând-o în finală pe sportiva cehă Petra Kvitova, scor 6-2, 6-2.

La actuala ediţie, Halep este calificată direct în turul secund, fază în care va juca împotriva învingătoarei meciului dintre Magdalena Rybarikova (Slovacia), locul 68 WTA, şi Silvia Soler-Espinosa (Spania), locul 71 WTA, jucătoare venită din calificări.

Partida dintre Rybarikova și Espinosa e programată luni seara, urmând ca învingătoarea să joace cu Simona, cel mai probabil, miercuri seara.

La turneul de la New Haven nu participă nici Serena Williams și nici Maria Sharapova, dar Simona are totuși adversare puternice, precum Petra Kvitova, Eugenie Bouchard sau Caroline Wozniacki.

 

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top