Logo
Print this page

Simona Halep are pagina pe Facebook

Simona Halep Facebook Simona Halep Facebook

Jucătoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, şi-a lansat, joi, pagina oficială pe reţeaua de socializare Facebook, ea însoţind anunţul de o poză în care îşi informează fanii despre acest lucru.

Purtând un echipament adidas de culoare roz, pe care îl va folosi în turneele din America de Nord, Halep ţine la piept o rachetă de tenis, iar în mâna dreaptă o hârtie scrisă cu pixul în care anunţă lansarea paginii.

Simona Halep anunţa, în timpul turneului WTA de la Bucureşti, că după finalul sezonului îşi va crea conturi oficiale pe reţelele de socializare, după ce multe pagini false îi erau atribuite. “Sunt false toate. Încerc să îmi fac timp ca să vorbesc mai mult cu fanii, dar a fost o perioadă foarte grea pentru mine. Voi avea grijă de acest aspect după ce voi termina sezonul“, a spus, la 11 iulie, Halep.

Pagina Simonei Halep a fost creată la 16 iulie, însă anunţul oficial a fost făcut în cursul zilei de joi. Până la ora transmiterii acestei ştiri, aproape 450.000 de persoane o urmăreau pe jucătoarea care din 11 august va urca pe locul doi în clasamentul WTA.

© Albaiulianul. All rights reserved.