Antrenorul Stelei inaintea meciului cu Aktobe: 'Vom încerca sa marcam multe goluri''

agerpres agerpres

Antrenorul echipei Steaua București, Constantin Gâlcă, a declarat, marți, într-o conferință de presă, că ''roș-albaștrii'' vor încerca să marcheze cât mai multe goluri în meciul cu FK Aktobe, de miercuri, din manșa a doua a turului trei preliminar al Ligii Campionilor la fotbal.

''Este un meci important, care ne poate asigura calificarea în grupele Europa League. Cred că va fi un joc în care ne vom crea multe ocazii. Sper să marcăm repede și să dominăm meciul, în fața unui adversar care caută contraatacurile și atacurile rapide. Încercăm să marcăm multe goluri. Nu cred că va fi doar 1-0'', a afirmat Gâlcă, la stadionul ''Steaua''.

Tehnicianul stelist a indicat că Aktobe are un joc care face ca la mijloc să apară un spațiu și steliștii ar putea încerca să stăpânească acest spațiu și să ajungă repede la poartă.

''Am o mentalitate de învingător și nu vom juca la 0-0, vreau să marcăm goluri și să câștigăm acest meci. Am încredere mare în echipă, în ce joacă și în mentalitatea jucătorilor'', a subliniat Gâlcă.

''Nu suntem mulțumiți cu Europa League, ne gândim la grupele Champions League'', a menționat antrenorul Stelei, care consideră că meciul cu Aktobe nu e decisiv pentru cariera sa de antrenor: ''Vor fi meciuri mult mai importante''.

Gâlcă nu știe încă echipa de start, dar o va decide după antrenamentul programat miercuri dimineața.

Fostul mijlocaș consideră că Sânmărtean are un moral bun după jocul și golul marcat cu CS Universitatea Craiova.

Tehnicianul se confruntă cu unele probleme de lot, Valentin Lemnaru și Florin Gardoș fiind indisponibili pentru meciul de miercuri.

''Lemnaru a făcut o leziune, o întindere sau o ruptură, nu știm prea bine ce are. Avem nevoie de jucători ca el și de aceea am decis să joace în meciul de la Aktobe. E greu să intri și să marchezi de la primul meci, care are încărcătură mare. Sper să-l recuperăm sportiv și fizic cât mai repede'', a explicat Gâlcă.

''Sperăm ca Gardoș să reintre de joi la antrenamentele cu echipa și să joace în meciul de la Cluj'', a mai spus Costel Gâlcă.

Antrenorul Stelei a vorbit și despre posibilele transferuri la campioana României: ''Îmi doresc un jucător ca Breeveld (Pandurii), dar vom vedea ce se va întâmpla. Despre Luchin știu și eu că ar trebui să semneze și sper să facă acest lucru cât mai repede. El revine în campionat și cu gândul de a juca din nou la națională. Poate evolua pe două posturi și astfel putem odihni alți jucători. Despre Hamza Younes nu știu mai multe decât s-a scris în presă, dar sper să vină la Steaua''. Fostul internațional stelist a recunoscut că unii jucători își doresc să plece în străinătate, dar dacă va pleca vreunul atunci vor veni jucători de aceeași valoare.

''E prea devreme pentru a emite o părere despre lupta pentru titlu, s-au dus doar două etape, apreciază Costel Gâlcă. După 5-6-7 etape vom vedea că vor rămâne doar câteva echipe în frunte''.

Antrenorul Stelei speră că toate echipele românești se vor califica mai departe în cupele europene și are încredere în acest lucru. ''Ar fi bine pentru fotbalul românesc'', a menționat Costel Gâlcă.

Gâlcă a vorbit și despre presiunea existentă: ''La orice club e presiune, unele vor să ajungă în Liga Campionilor, altele se bat la retrogradare. Am venit la un club câștigător, care vrea performanță și asta îmi doresc și eu''.

Echipa Steaua întâlneşte, miercuri, de la ora 20.30, pe Arena Naţională, formaţia Aktobe, într-o partidă contând pentru manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor. Partida tur, disputată în Kazahstan, s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

AGERPRES

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686