Presa americana despre Simona Halep

WTA WTA

Simona Halep este considerată una dintre principalele favorite la câștigarea turneului de Grand Slam de la US Open, iar jurnaliștii americani au descoperit un mare avantaj al româncei.
Cea mai importantă revista de profil din America,Sports Illustrated, a făcut-o prefata a turneului de la US Open, incluzând-o pe Simona Halep printre pretendentele la titlu.
Jurnaliștii americani susțin că Halep are un mare avantaj întrucât a scăpat de presiunea apărării punctelor pentru clasamentul WTA, deoarece a avut un parcurs excelent în prima jumatate a sezonului.
"Poate fi considerată "calul din intuneric" la US Open, dar chiar poate avea acest statut o jucătoare de pe locul doi în lume? Succesul din primele șase luni a luat presiunea de pe umerii ei în încercarea de a-și apăra punctele câștigate la cele trei turnee pe care le-a câștigat anul trecut după luna iulie", a scris publicația americană.
Clasamentul WTA publicat la începutul acestei săptămâni arată o diferență de 2.725 de puncte în favoarea Serenei Williams, însă Simona Halep are un motiv de bucurie.
Următoarele două luni pot schimba radical ierarhiile în tenisul mondial, iar după US Open românca poate ajunge numărul unu în lume.
În acest interval, Serena Williams trebuie să-și apere 3.800 de puncte, în timp ce Simona Halep are de apărat doar 1.255 de puncte.

 
 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top