Logo
Print this page

Drama traita de Cristi Chivu

dailyrecord.com dailyrecord.com

Retras din activitate la finalul lunii martie, Cristi Chivu trăiește o adevărată dramă, despre care a acceptat să vorbească în premieră.
Chiar dacă s-a retras din fotbal, Chivu nu a scăpat de problemele medicale. Fostul căpitan al naționalei a dezvăluit că abia la începutul lunii iulie a început să meargă din nou.
"Am început să merg din nou acum o lună. Acum îmi petrec timpul alături de familie. M-am operat ca să pot să merg din nou. Vreau doar să-mi trăiesc viața și să mă joc cu copiii mei", a declarat Chivu pentru Inter Channel, vizibil emoționat.
În urmă cu o săptămână, fostul portar al lui Inter, Francesco Toldo, l-a invitat pe Chivu să joace în meciuri de caritate, însă acesta se teme că durerile insuportabile nu-i vor permite să facă acest lucru.
"I-am zis lui Toldo să mă lase puțin timp să văd dacă mai pot să încalț ghetele de fotbal. Abia apoi voi vedea dacă voi putea juca", a completat Chivu.
Fostul mare fotbalist s-a retras din activitate în martie 2014, din cauza unor probleme la un deget de la piciorul drept.
Chivu s-a operat prima dată la acest picior în august 2012, a mai suferit patru intervenții chirurgicale, însă nu și-a mai putut reveni.
Din cauza complicațiilor, medicii americani l-au avertizat pe Chivu că există pericolul să nu mai poată să meargă vreodată.

© Albaiulianul. All rights reserved.