"Moartea din Carpati" vs. "Hercule"

stirileprotv.ro stirileprotv.ro

Luptătorul Cătălin Moroșanu afirmă că nu îi va da nicio șansă grecului Giannis "Hercule" Stoforidis, meciul dintre cei doi urmând să fie capul de afiș al galei Superkombat World Grand Prix IV, ce va avea loc sâmbătă 2 august, în Sala Sporturilor din Constanța, anunță un comunicat remis AGERPRES.

"I se spune Hercule? O să vadă el când stă față în față cu urmașul lui Ștefan cel Mare! Îl demolez! M-am antrenat în ultima perioadă și vreau să îl fac KO", a anunțat Moroșanu, care s-a pregătit alături de Sebastian "Fiul lui Dracula" Ciobanu, la rândul său anunțat în programul galei de la malul mării.

Cu o rată de 60% a victoriilor înainte de limită, Moroșanu s-a impus prin KO în majoritatea meciurilor încă din prima repriză, așa cum își dorește să facă și împotriva grecului care anul trecut a ajuns până în finala circuitului Superkombat. În vârstă de 25 de ani, Stoforidis a adunat 15 victorii din 19 posibile în cariera sa, fiind unul dintre sportivii cu cea mai rapidă ascensiune la nivel european.

Patru sportivi din Constanța, gemenii Alin și Costin Mincu, Mădălin Crăciunică și Alex Filip, vor lupta în cadrul galei, ultimul fiind prezent pe cardul principal, transmis în direct de Sport.ro și Eurosport. De asemenea, Amansio Paraschiv, Cristi Milea, Claudiu Bădoi, Alexandru Popescu și Vlad "Dracul" Grigore vor participa la cel de-al patrulea World Grand Prix al anului.

Programată să înceapă de la ora 21,00, gala Superkombat va fi transmisă în România de Sport.ro, iar la nivel internațional de Eurosport.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top