CM 2014: Shakira, Santana si samba

Agerpres Agerpres

Cântăreața columbiană Shakira, chitaristul mexican Santana, braziliana Ivete Sangalo și o școală de samba vor participa duminică, pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro, la ceremonia de închidere a Campionatului Mondial de Fotbal, transmite AFP.

În prima parte a spectacolului, care va începe la 14h20 (ora locală), chiar înaintea finalei Argentina-Germania, vor cânta Santana, rapperul americano-haitian Wyclef și brazilianul Alexandre Pires, care vor interpreta piesa "Wie Will Find A Way", una din temele oficiale ale Mondialului 2014. Va veni apoi rândul Shakirei, care a ridicat publicul în picioare la Cupa Mondială din 2010, cu 'Waka-Waka', după 'Hips don't lie' în 2006. La a treia sa apariție la o Cupă Mondială, ea va cânta "La la la (Brazil 2014)", alături de brazilianul Carlinhos Brown.

Braziliana Ivete Sangalo va interpreta un potpuriu de cântece populare din țara sa, iar școala de samba 'Academicos do Grande Rio' va evolua înaintea loviturii de începere a finalei. Învingătorul Cupei Mondiale va primi trofeul de la președinta Braziliei, Dilma Rousseff, și de la președintele FIFA, Joseph Blatter. Trofeul va fi prezentat pe Maracana de fostul jucător al echipei FC Barcelona Carles Puyol și de top modelul brazilian Gisele Bundchen.

AGERPRES

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top