Monica Niculescu: Pot spune că am încălzit-o pe Simona pentru finala cu Vinci

digisport digisport

Jucătoarea Monica Niculescu a declarat, după semifinala pierdută la BRD Bucharest Open, că meciul de sâmbătă poate fi considerat unul de încălzire pentru Simona Halep în vederea finalei cu Roberta Vinci de duminică, deoarece numărul 3 WTA va avea parte de slice-uri şi de la italiancă.

"După acel meci de două ore şi 45 din sferturi m-am trezit obosită, mă doare puţin şi piciorul drept. Vremea a fost foarte schimbătoare azi, aşa că m-am bucurat de joc, cu atât mai mult cu câte am făcut un set doi foarte bun. Păcat că setul trei s-a terminat cam repede, mi-ar fi plăcut să dureze mai mult, însă Simona a jucat excelent şi o felicit. Simona are şanse foarte mari mâine, într-un fel pot spune că am încălzit-o şi eu puţin pentru că va avea parte din nou de nişte slice-uri de la Vinci. Sper să câştige Simona. Simona are foarte multă încredere după acele meciuri de Grand Slam, finală la Roland Garros şi semifinală la Wimbledon. Se simte excelent în teren, simte loviturile, are dreapta de rever, serva, deci de ce nu ar fi numărul 1 mondial?", a declarat Monica Niculescu.

Monica Niculescu, învinsă în semifinală de Simona Halep în trei seturi, a afirmat că turneul de la Bucureşti a fost foarte bun pentru ea şi susţine că sâmbătă publicul a susţinut în mod egal ambele jucătoare: "Publicul a fost egal, mi-a plăcut foarte mult. Striga când: Hai Simona, când Hai Monica. Turneul a fost excelent pentru mine, sincer nu am crezut că va fi un public atât dfe numeros, abia aştept să revin la anul".

Mediafax

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top