Aparitie excentrica a lui Ilie Nastase la Wimbledon

FOTO: Daily Mail FOTO: Daily Mail

Fostul mare tenismen român, Ilie Năstase, a şocat spectatorii de la Wimbledon, venind în tribune cu un costum de general.
Site-ul dailymail.co.uk a publicat luni seara, după încheierea jocurilor de la Wimbledon, un amplu articol destinat celor mai extravagante vestimentaţii afişate în acea zi la Wimbledon. Atenţia jurnaliştilor britanici a fost captată de nimeni altul decât Ilie Năstase, fostul mare tenismen român, care a venit îmbrăcat în haină militară.

„Generalul Maior Năstase, dictatorul de modă SW 19! Fostul jucător de la Wimbledon a sosit îmbrăcat din cap până în picioare în uniforma armatei române (şi da, el are dreptul să o poarte)", este titlul articolul scris de englezi despre ţinuta lui Năstase.
„Chiar dacă Andy Murray s-a calificat luni în sferturile de finală, în centrul atenţiei a fost românul Ilie Năstase. Mulţi spectatori au fost surprinşi de alegerea vestimentară a fostului mare tenismen (...), care a arătat ca un dictator sud-american în anii '70. Ilie Năstase a venit la Wimbledon îmbrăcat în uniforma armatei române. El a purtat un ciudat costum albastru închis, în stil militar şi ochelari de soare", mai scriu englezii, care fac referire inclusiv la viaţa amoroasă a lui Năstase. „La fel de elegant ca întotdeauna. În perioada sa de glorie, fostul star al tenisului a recunoscut că s-a culcat cu mai mult de 1000 de femei."
„În timpul carierei sale de tensimen, cel poreclit Bufonul Bucureştiului a fost ofiţer în Armata Română şi angajat al Ministerului Apărării sub regimul comunist. Comunismul a căzut în 1989, iar Năstase a declarat mai târziu că a fost pur şi simplu o onoare să aibă un asemenea rangul militar. În 2008 el a fost numit general în retragere printr-un decret prezidenţial", îşi încheie englezii articolul despre Ilie Năstase.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top