Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

Şahiştii albaiulieni au debutat cu dreptul în anul 2014!

Şahiştii albaiulieni au debutat cu dreptul în anul 2014!

  Desi nu au putut fi insotiti la turneul desfasurat in acest weeekend la Rimnicu Vilcea de antrenorul lor Marius Ceteras, juniorii Mihnea Costachi si Iustin Ciorgovean si-au trecut in cont primele succese din acest an.
  Mihnea Costachi (CSU Alba Iulia), care nu a implinit inca 14 ani, s-a impus in openul national de seniori "Memorialul Constantin Radulescu" cu 5,5 puncte din 7 partide. Rezultatul excelent al elevului Scolii gimnziale "Ion Agarbiceanu" i-a adus un premiu de 1000 lei si 15 puncte ELO. Mihnea Costachi a fost urmat in clasament de teiusanul Adrian Secheres (CSS Timisoara) si Mihai Bida (AEM Luxten Timisoara),  ambii cu 5,5 puncte, dar cu coeficienti Bucholtz inferiori.
  O evolutie excelenta a avut si Iustin Ciorgovean (CMS Alba Iulia) care a castigat turneul de juniori "Trofeul Sperantelor - Marin Constantin" desfasurat in paralel cu openul de seniori. Juniorul albaiulian a acumulat 6,5 puncte din 7 partide, fiind urmat de Radu Ilie (Sah Club Rimnicu Vilcea) cu 5,5 puncte si Angeliana Panescu (Sah Club Brasov) cu 5 puncte. Participarea lui Iustin Ciorgovean la turneul vilcean a fost posibila datorita sprijinului acordat de firma IPEC din Alba Iulia si Fundatia Comunitara Alba.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top