Logo
Print this page

Niciun weekend fără şah !

Niciun weekend fără şah !

  Luna decembrie se anunţă a fi una plină de evenimente pentru iubitorii şahului din judeţul Alba, în următoarele săptămâni fiind programate mai multe turnee de şah rapid şi şah clasic, atât pentru copii, cât şi pentru seniori, după cum urmează:

  Duminică 8 decembrie orele 9.30 hotelul Nichi din Parcul Arini (Sebeş) va găzdui “Cupa Moş Niculae”, cu turnee separate de şah rapid pentru seniori, juniori peste 12 ani şi copii sub 12 ani.

   Sâmbătă 14 decembrie orele 9.30 la Casa de Cultură din Ocna Mureş vor avea loc două concursuri cu premii în bani pentru seniori şi juniori organizate de deputatul Cornel George Comşa (PPDD) şi organizaţia locală a Partidului Poporului Dan Diaconescu.

  Sâmbătă 21 decembrie orele 9.30 Clubul Municipal de Şah va organiza la Alba Iulia “Cupa Moş Crăciun”, concurs de şah rapid pentru copii şi juniori.

  Vineri 27 decembrie, orele 9.30 la Teiuş va avea loc tradiţionalul concurs local de şah rapid pentru seniori şi juniori, care se organizează anual de Sfântul Ştefan.

  Nu în ultimul rând, în weekendurile 20-22 şi 28-29 decembrie, Clubul Municipal de Şah Alba Iulia şi Asociaţia Judeţeană de Şah Alba vor organiza la Alba Iulia campionatele judeţene de şah clasic pentru seniori şi veterani.

  Pe lângă turneele mai sus enumerate, este aşteptată o participare numeroasă a şahiştilor din judeţul Alba la turneul de şah rapid “Cupa Napocensis Activ – ediţia a II-a” care se va desfăşura sâmbătă 7 decembrie începând cu orele 9,30 la cafeneaua Vent Caffe din Cluj Napoca, precum şi participarea unei echipe din judeţ la un turneu internaţional pe echipe organizat la Vârşeţ (Serbia) în perioada 13-15 decembrie.

© Albaiulianul. All rights reserved.