Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

Victorie lejeră: SCM Craiova- CSU Alba Iulia 53-103

Victorie lejeră: SCM Craiova- CSU Alba Iulia 53-103

  Nouă victorie fără probleme pentru CSU Alba Iulia. Echipa universitară a câștigat în deplasare, scor 103-53 (32-17, 25-17, 20-11, 26-8), cu SCM Craiova, într-o partidă care a contat pentru etapa IX-a a campionatului național de baschet feminin.  Sportivele antrenate de Miroslav Popov au dominat meciul de la un capăt la altul, tehnicianul sârb introducând în teren alternativ două echipe pentru a testa mai multe scheme de joc. CSU a câștigat lejer toate cele patru sferturi, fâcând din partidă practic un antrenament cu public pentru următoarele două dispute dificile, cu ICIM Arad, de miercuri din CEWL, respectiv CSBT Alexandria, de sâmbăta viitoare, din campionat. În urma acestei partide, CSU Alba Iulia rămâne pe treapta a doua a podiumului, cu 8 victorii și o singură înfrângere.
  Marcatoare CSU Alba Iulia: Sasa Cadjo – 19 puncte, Larisa Toma – 16 puncte, Ildiko Nagy – 14 puncte, Breanna Salley – 13 puncte, Jovana Vukoje – 10 puncte, Khadijah Whittington – 9 puncte, Tiffany Brown – 7 puncte, Alexandra Uiuiu – 7 puncte, Annemarie Părău – 6 puncte și Chastity Reed – 2 puncte.
  La finalul partidei Miroslav Popov, antrenor CSU Alba Iulia a declarat: "A fost un meci foarte bun, am împărțit echipa astfel încât fiecare jucătoare să intre în teren 20 de minute, pentru a rămâne în formă pentru meciurile viitoare. A fost un antrenament cu public, am încercat două lucruri noi în apărare și atac, per total am făcut un meci bun, însă întotdeauna avem câte ceva de îmbunătățit".
  Larisa Toma, marcatoarea principală din această partidă a comentat: "A fost dificil că partida s-a disputat atât de devreme, nu e ușor să faci prea multe pe teren în astfel de condiții, dar noi ne-am apărat bine, am marcat destul de ușor și cred că antrenorul a fost mulțumit. Este bine că am avut acest meci mai ușor după deplasarea obositoare din Cehia, dar și în perspectiva viitoarelor partide cu Arad și Alexandria"(comunicat CSU Alba Iulia).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686