Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

Victorie importantă: CSU Alba Iulia- CSM Târgovişte 61-50

Victorie importantă: CSU Alba Iulia- CSM Târgovişte 61-50

  CSU Alba Iulia a reuşit să treacă cu bine primul test major al actualei ediţii de campionat şi a învins cu scorul de 61-50(17-12, 19-15, 11-14, 14-9) pe fosta campioană din 2012, CSM Târgovişte. Chiar dacă echipa vizitatoare nu mai dă senzaţia că este robustă şi puternică precum în sezonul trecut, a reuşit să ofere un duel plin de suspans dus până în ultimele minute ale partidei.
  În faţa celor aproximativ 300 de spectatori, CSU a început mai greu partida, însă a reuşit să câştige primele două sferturi. La pauză tabela indica 36-27. Partea secundă a partidei a fost mai dramatică, ambele echipe făcând multe greşeli, mai ales în faza de finalizare a acţiunilor. Sfertul al treilea a fost câştigat de jucătoarele din Târgovişte şi păreau că sunt capabile să întoarcă rezultatul. Ultimul sfert a părut echilibrat, crispat, cu multe ezitări, însă pe final jucătoarele de la CSU au reuşit să se desprindă, nemailăsând şanse adversarelor.
  Această victorie este a doua consecutivă obţinută de echipa albaiuliană pe teren propriu împotriva echipei din Târgovişte, multiplă campioană naţională şi deţinătoarea Cupei României.
  Următorul meci al lui CSU Alba Iulia va fi luni, 21 octombrie, iar în postura de adversar va fi campioana sezonului trecut, ICIM Arad. Meciul se va juca tot în Sala de Sport a “Universităţii 1 Decembrie 1918” din Alba Iulia şi va fi al doilea test major pentru echipa albaiuliană.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top