Logo
Print this page

Vineri pe Stadionul „Cetate” din Alba Iulia, Grand Prix-ul “Ana Maria Groza”, ediţia a IV-a

Vineri pe Stadionul „Cetate” din Alba Iulia, Grand Prix-ul “Ana Maria Groza”, ediţia a IV-a

  Vineri, 4 octombrie, de la ora 11.00, pe stadionul „Cetate” din Alba Iulia, se va desfăşura Grand Prix-ul Ana Maria Groza la atletism, care va avea moto-ul „Eu am reuşit, poţi şi TU!”. Competiţia aflată la ediţia cu numărul IV se va adresa elevilor din clasele V-VIII din şcolile generale aflate pe raza judeţului Alba.

  Elevii vor concura pe 4 categorii, atât la fete, cât şi la băieţi: clasa a V-a şi clasa a VI-a, pe distanţa de 800 metri, clasa a VII-a şi clasa a VIII-a, pe distanţa de 1000 metri.

  Participanţii la Grand Prix vor fi recompensaţi cu premii constând în trofee, medalii, diplome, tricouri, dulciuri, premii în obiecte, în funcţie de locul ocupat la finalul întrecerilor.

  La realizarea acestui eveniment au contribuit Consiliul Judeţean Alba, Primăria Municipiului Alba Iulia, Inspectoratul Şcolar al judeţului Alba, Direcţia pentru Tineret şi Sport a judeţului Alba, Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, AS Club Sportiv Metatron Alba Iulia, Centrul de Cultură “Augustin Bena” Alba Iulia, Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia, Asociaţia Pro Tinereţe – Centrul Județean de Voluntariat Alba, Asociaţia Judeţeană Sportul pentru Toţi.

 

© Albaiulianul. All rights reserved.