Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 633

La promenadă prin oraş, alături de sportivele de la CSU Alba Iulia

La promenadă prin oraş, alături de sportivele de la CSU Alba Iulia

  Cu doar câteva zile înaintea startului noului sezon competiţional, baschetbalistele de la CSU Alba Iulia au organizat în dupăamiaza zilei de duminică, 22 septembrie, o acţiune de promovare a primelor meciuri din sezon. Asfel, locuitorii au avut posibilitatea de a se întâlni la o plimbare prin cetate cu sportivele de la acest club, într-un mod relaxant, care totuşi a pregătit tensiunea meciurilor ce vor urma.  Sportivele au oferit informaţii despre primul tur al Cupei României, cu Phoenix Galați, care va avea loc în Sala de Sport a Universității ”1 Decembrie 1918” miercuri, 25 septembrie, de la ora 18:00, manșa tur, respectiv joi, 26 septembrie, de la aceași oră, manșa retur. Sportivele, alături de cei doi antrenori și președintele Consiliului de Administrație al clubului au împărțit pliante și au invitat la cele două dispute locuitorii orașului care s-au aflat la acel moment în Cetatea Alba Carolina, în zona Catedralei Încoronării, în Piața Cetății și în șanțurile Cetății. Astfel de acțiuni de promovare a meciurilor de pe teren propriu, organizate de clubul universitar, vor continua în prioada următoare, atât în diferite zone din Alba Iulia, cât și în mai multe unități de învățământ din oraș.
  Reamintim faptul că anul acesta lotul pregătit de antrenorii Miroslav Popov și George Lăncrănjan este alcătuit din: AnneMarie Părău, Tiffany Brown, Sasa Cadjo, Jovana Vukoje, Breanna Salley, Alexandra Uiuiu, Chastity Reed, Ildiko Nagy, Khadijah Whittington, Larisa Toma, Andreea Beldian, Mihaela Gherman și Sica Cuzic.
  CSU Alba Iulia debuteză în sezonul competițional 2013/2014, miercuri, de la ora 18:00, cu o partidă din primul tur al Cupei României la baschet feminin, împotriva nou-promovatei Phoenix Galați.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686


Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686