Items filtered by date: Saturday, 15 March 2014 - Like - stiri Alba Iulia

Lovit de masina pentru ca a traversat prin loc nepermis

 

 

 

La data de 14.03.2014, ora 11:53, pe str. Toporașilor din Alba Iulia, un minor în vârstă de 8 ani din Alba Iulia, s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, fiind surprins şi accidentat de un autoturism condus de B.C.I., de 34 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, minorul a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 În cauză cercetările sunt continuate faţă de B.C.I. sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

 

 

 

Read more...

Cu masina prin cetate

 

 

 

În data de 15.03.2014, ora 00:58 Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul ca pe strada Nicolae Iorga din municipiul Alba Iulia, a avut loc un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că S.B.A., de 23 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a avariat mai mulţi stâlpi metalici de delimitare şi o băncuţă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat iar în urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Din primele cercetări a rezultat că autoturismul i-a fost încredinţat lui S.B.A., pentru a fi condus pe drumurile publice, de către S.M.I., de 26 de ani, din Miceşti, cu toate că ştia că nu deţine permis de conducere.

Faţă de tânărul de 23 de ani, care a provocat evenimentul rutier, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis iar faţă de S.M.I. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu deține permis de conducere.

 

 

 

Read more...

Un polițist de la Blaj a refuzat mita

 

 

 

La data de 14 martie, a.c., ofiţeri din cadrul Direcţiei Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie Alba, sub directa coordonare şi îndrumare a procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, au prins în flagrant o persoană care a încercat să mituiască un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba cu suma de 500 de lei.

 În fapt, în data de 14.03.2014, ora 17.57, un agent de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj – Compartimentul Rutier, aflându-se în serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier pe raza  municipiului Blaj, la intersecţia prevăzută cu sens giratoriu dintre străzile Eroilor şi b-dul Republicii, s-a sesizat despre faptul că şoferul unui autoturism nu a acordat prioritate.

Agentul de poliţie a oprit autoturismul condus de G.I., de 21 de ani, din comuna Sâncrăieni, judeţul Harghita şi care era însoţit de B.G., de 40 de ani, din aceeaşi comună.

În momentul în care cei doi ocupanţi ai autoturismului a fost informaţi despre faptul că G.I. va fi sancţionat, i-au oferit polițistului suma de 500 de lei, pentru a   nu-şi îndeplini obligaţiile de serviciu şi a nu lua împotriva conducătorului auto măsura sancţionării contravenționale şi reţinerii permisului de conducere, în vederea suspendării.

Agentul de poliţie s-a desistat de propunerea făcută de cei doi bărbaţi şi a informat de îndată structurile specializate care au organizat şi realizat prinderea în flagrant.

Împotriva celor doi bărbaţi a fost întocmit dosar penal, înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, pentru săvârşirea infracțiunii de dare de mită, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 290 alin 1 Cod Penal iar procurorul de caz a dispus faţă de aceştia măsura preventivă a controlului judiciar.

 

 

 

Read more...

Acţiuni ale polițiștilor din Alba, pentru siguranţa cetăţenilor

 

 

 

Ieri, 14 martie 2014, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, au continuat activităţile pe linia prevenirii, descurajării şi combaterii fenomenului infracţional şi menţinerii unui climat de ordine şi linişte publică, organizând şi desfăşurând acţiuni cu efective mărite, în întreg judeţul. 

          În cadrul acţiunilor au fost controlate 61 de unităţi comerciale şi 238 autovehicule, au fost aplicate 553 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 196.325 lei, din care 30 la Legea 61 din 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 24 la Legea 12/1990 privind activitatea de comercializare a bunurilor, 469 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 30 la alte acte normative.

Au fost confiscate bunuri în valoare de 4.506 lei şi au fost constatate 15  infracţiuni, din care 4 de natură judiciară, două de natură economico-financiară, 6 la regimul silvic, 2 le regimul circulaţiei rutiere şi una la regimul armelor. 11 dintre infracţiuni au fost constatate în flagrant.

De asemenea au fost reţinute 10 permise de conducere şi au fost retrase 14 certificate de înmatriculare.

 

 

 

Read more...

Monica Gabor a ajuns pana la urma la capatul puterilor!

  • Published in Monden

 

 

 

La doar 26 de ani, pacatele adolescentine ale Monicai Gabor se pare ca isi pun amprenta asupra starii sale, vedeta avand parte de o multime de perioade dificile pana la acest moment. Divortul de Columbeanu si recent, moartea mamei au indreptat-o pe Moni spre o depresie totala.

Momentan, fosta doamna Columbeanu este stabilita in state si are cam tot ceea ce si-a dorit: un iubit grijuliu, o viata lipsita de griji. Dar cu toate acestea, Monica Gabor se afla intr-o depresie totala.

Ea  a postat pe pagina sa personala de Facebook un mesaj destul de emotionant: “Sunt trista… Dar e normal sa fim si tristi, nu? Cine poate sa fie fericit in fiecare zi? Nu eu…acesta e un lucru sigur. E greu sa te uiti mereu la partea plina a paharului, sa fii fericit pentru ce ai si sa nu fii nemultumit pentru ce nu ai. E practic deasupra puterilor noastre. Cati dintre noi nu incercam in fiecare zi sa evoluam spiritual, sa practicam compasiunea, iertarea si acceptarea? Dar sa si reusim sa punem aceste lucruri in practica can be very challenging (nu suna la fel in romana: ‘provocator’)”, scrie Monica Gabor.

reginele.ro

 

 

 

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686