Items filtered by date: Wednesday, 16 October 2013 - Like - stiri Alba Iulia

Exerciţii de alarmare publică, mâine în Sebeş

  În cursul zilei de joi, 17 octombrie, în municipiul Sebeş se vor derula două acţiuni de pregătire şi prevenire în cazul dezastrelor, organizate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba.

  În baza Planului de pregătire în domeniul situaţiilor de urgenţă pe anul 2013, în data de 17 octombrie 2013, în municipiul Sebeş, va avea loc începând cu ora 09.00,unexerciţiu cu tema „Activitatea C.L.S.U. şi S.V.S.U. pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de accidente la construcţii hidrotehnice pe Valea Sebeşului”.

  Se vor urmări cu această ocazie: activitatea comitetului local pentru situaţii de urgenţă la punerea în aplicare a schemei organizării - avertizării şi alarmării populaţiei; starea de operativitate a mijloacelor şi echipamentelor de înştiinţare, avertizare şi alarmare; activitatea populaţiei şi salariaţilor la declanşarea semnalelor de alarmare; realizarea cooperării între instituţii pentru realizarea măsurilor de prevenire, protecţie şi intervenţie în localitate.

  În continuare de la orele 12.00 va avea loc verificarea Planului de urgenţă externă al S.C. Kronospan Sebeş S.A. din municipiul Sebeş.

     

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686