Items filtered by date: Saturday, 12 October 2013 - Like - stiri Alba Iulia

Victorie importantă: CSU Alba Iulia- CSM Târgovişte 61-50

  • Published in Sport

  CSU Alba Iulia a reuşit să treacă cu bine primul test major al actualei ediţii de campionat şi a învins cu scorul de 61-50(17-12, 19-15, 11-14, 14-9) pe fosta campioană din 2012, CSM Târgovişte. Chiar dacă echipa vizitatoare nu mai dă senzaţia că este robustă şi puternică precum în sezonul trecut, a reuşit să ofere un duel plin de suspans dus până în ultimele minute ale partidei.
  În faţa celor aproximativ 300 de spectatori, CSU a început mai greu partida, însă a reuşit să câştige primele două sferturi. La pauză tabela indica 36-27. Partea secundă a partidei a fost mai dramatică, ambele echipe făcând multe greşeli, mai ales în faza de finalizare a acţiunilor. Sfertul al treilea a fost câştigat de jucătoarele din Târgovişte şi păreau că sunt capabile să întoarcă rezultatul. Ultimul sfert a părut echilibrat, crispat, cu multe ezitări, însă pe final jucătoarele de la CSU au reuşit să se desprindă, nemailăsând şanse adversarelor.
  Această victorie este a doua consecutivă obţinută de echipa albaiuliană pe teren propriu împotriva echipei din Târgovişte, multiplă campioană naţională şi deţinătoarea Cupei României.
  Următorul meci al lui CSU Alba Iulia va fi luni, 21 octombrie, iar în postura de adversar va fi campioana sezonului trecut, ICIM Arad. Meciul se va juca tot în Sala de Sport a “Universităţii 1 Decembrie 1918” din Alba Iulia şi va fi al doilea test major pentru echipa albaiuliană.

Read more...

Ajutoarele pentru încălzirea persoanelor cu venituri mici se acordă o singură dată pe an, în decembrie

  Persoanele care folosesc ca sursă de căldură lemnele de foc şi care se încadrează în criteriile de acordare a ajutoarelor de căldură, vor primi sprijinul guvernamental o singură dată, pentru toată iarna, în luna decembrie. Această informaţie a fost oferită de Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu.“Ajutoarele pentru încălzirea cu lemne vor fi acordate o singură dată, pentru toată iarna. Cererile pentru aceste ajutoare se pot depune până la 20 noiembrie, iar plata se va face în decembrie”, a declarat ministrul Muncii, în cadrul unei conferinţe de presă susţinute la Deva.
  De asemenea, Mariana Câmpeanu a ţinut să precizeze “am încercat să găsim o metodă europeană prin care să nu mai stea asistenţii sociali să umble prin bătăturile oamenilor şi să numere găinile sau să vadă dacă drujba e funcţională sau nu. Aceste active, care se află şi în evidenţele primăriilor, vor fi trecute într-un tabel şi, printr-o metodă pe care o foloseşte şi Ministerul Agriculturii, utilizând unitatea de dezvoltare economică, la fel ca în UE, ele sunt transformate valoric şi se face un punctaj”.
  Conform celor declarate de Mariana Câmpeanu, în ultimul an s-a redus gradul de fraudare a sistemului de la 25 la 12 procente, iar activitatea de control încrucişat al veniturilor de care dispun solicitanţii de ajutoare de încălzire va continua şi în perioada ce urmează.
  Potrivit ministrului Muncii, în iarna trecută, peste 230.000 de persoane au beneficiat de ajutoare pentru încălzire cu energie termică, alte 230.000 au primit sprijin pentru încălzirea cu gaze naturale şi peste 600.000, la încălzirea pe lemne. În total, anul trecut, pentru ajutoarele de încălzire s-au cheltuit 365 de milioane de lei, însă se estimează că în acest an suma va creşte, deoarece s-au adăugat ajutoarele pentru încălzirea cu energie electrică. (mediafax.ro)

Read more...

Bahmu este designer vestimentar!

  • Published in Monden

  Adriana Bahmuteanu debuteaza in lumea modei cu o colectie pentru femeile cu forme. Aceasta si-a deschis de curand un atelier vestimentar, unde isi petrece majoritatea timpului.
  “Toata viata mi-a fost greu sa ma imbrac frumos. Ba nu-mi gaseam haine de-a gata, pentru ca aveam masuri atipice, ba, daca ma duceam la o croitoreasa de lux pretul depasea bugetul. Ma gandesc ca, la urma urmei, nu sunt singura femeie” cu forme “din tara asta si ca la fel ca mine mai sunt multe. Pentru voi, cele care sunteti mai plinute si va gasiti cu greu ceva de imbracat in oras de-a gata, exista un atelier de unde puteti comanda, la preturi prietenoase, hainute pentru toata ziua”, explica Adriana Bahmuteanu.(reginele.ro)

Read more...

Dieta cu struguri!

  • Published in Monden

  Strugurii sunt fructele minune ale toamnei, si ar fi pacat sa nu profitam de acestea. Plini in antioxidanti si vitamine, strugurii sunt folositi din antichitate in lupta cu kilogramele, in special dupa o vara in care am mancat cam ce am vrut, cand am vrut, iar kilogramele nu au intarziat sa apara.
  Strugurii negri contin o cantitate mult mai mare de zahar, de aceea este recomandat sa limitezi consumul acestora la doar 200 gr pe zi. Restul de struguri din dieta vor fi albi sau roze. In doar 7 zile, dieta te va ajuta sa scapi de 4 kilograme, iar daca vei continua cu un stil de viata sanatos, vei reusi sa slabesti in continuare.
  Strugurii sunt excelenti si in curele de detoxifiere, deoarece contin multi antioxidanti, care cresc imunitatea organismului fata de factorii externi si ajuta organismul la eliminarea substantelor nocive. Aceste fructe minunate contin resveratrol, un antioxidant puternic care iti mentine piele frumoasa si sanatoase pentru mai mult timp (de aceea strugurii sunt utilizati si in tratamentele cosmetice).
  Strugurii sunt surse excelente de vitamine (A, B1, B2, acid folic, C, K si E) dar si de minerale (calciu, fier, mangan, zinc si cupru), ajuta organismul in perioadele de anemie, iti ofera energie, te protejeaza impotriva cancerului si ajuta sistemul osos.
ZIUA 1
Mic dejun: 200-250 g struguri.
Prânz: 200 gr supă de legume, 150 g pui/ curcan la grătar, salată verde.
Gustare: un ciorchine mic de struguri albi.
Cină: salată (ciuperci, roşii, ardei, măsline, porumb, salată verde).
ZIUA 2 si ZIUA 5
Mic dejun: 200-250 g struguri.
Prânz: 200 gr supă de legume, 150 gr friptură de vită, salată verde (sau de varză).
Gustare: un pahar (200 ml) suc struguri albi/negri (făcut la blender, fără zahăr).
Cină: 200 gr friptură de pui/vită, ardei copţi.
ZIUA 3 si ZIUA 6
Mic dejun: stafide cu cereale integrale şi 200 ml lapte.
Prânz: 200 gr supă de legume, 150 gr orez basmati cu ciuperci.
Gustare: 200 g struguri albi.
Cină: 200 gr peşte slab la grătar cu broccoli şi sos de iaurt facut in casa.
ZIUA 4 si ZIUA 7
Mic dejun: stafide cu cereale integrale şi 200 ml lapte.
Prânz: 150 gr supă de legume, 150 g pui/ curcan la grătar, salată verde.
Gustare: 200 g struguri albi.
Cină: salată.
(reginele.ro)

Read more...

Poliţiştii au aplicat 44 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 11.160 lei, în urma operaţiunii "VATRA 2013"

  Pentru asigurarea unui climat de legalitate în mediul de afaceri, efectivele Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba continuă activităţile specifice pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul panificaţiei, conform Planului de acţiune „VATRA 2013”,  întocmit la nivelul Poliţiei Române.
  În perioada 05 - 11 octombrie a.c., poliţiştii din Alba au efectuat 59 de controale ce au avut drept scop combaterea evaziunii în domeniul panificaţiei, fiind vizaţi atât producătorii, cât şi cei care vând produsul finit către populaţie.
  Astfel, în această perioadă au fost verificate 17 de societăţi comerciale, 29 de mijloace de transport şi 13 persoane fizice, fiind constatate 5 infracţiuni, dintre care 4 la Legea nr. 241/2005 pentru prevenirea și combaterea evaziunii fiscale şi o infracţiune de delapidare.
  Valoarea totală a prejudiciului cauzat prin infracţiunile menţionate a fost estimat la 47.000 lei.
  Poliţiştii au aplicat 44 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 11.160 lei şi au confiscat bunuri în valoare de 1.190 lei.
  Astfel de acţiuni ale poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba vor continua şi în perioada următoare.

Read more...

Judecătoarea Dinu se simte umilită în arest: Analfabeţii, cu care nu ai ce să discuţi şi care nu te înţeleg, în acelaşi loc cu cei cu studii superioare

  Judecătoarea Viorica Dinu, arestată în dosarul în care este acuzată că a primit mită, a declarat joi, în faţa magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti, că se simte "umilită" de condiţiile din închisoare, întrucât "persoanele cu studii superioare nu trebuie să stea în acelaşi loc cu analfabeţii.
  În opinia ei, închisorile din România nu sunt pregătite să încarcereze oameni cu studii superioare.
"Faptul că sunt închisă mă umileşte şi nu îmi oferă nicio altă formă de educare. În prezent, în România, penitenciarele nu sunt pregătite să încarcereze persoane cu studii superioare. Acestea sunt amestecate cu analfabeţi, cu care nu ai ce să discuţi şi care nu te înţeleg. Indiferent ce se întâmplă în viaţă cu un magistrat, el trebuie să îşi păstreze demnitatea. Eu am mi-am pierdut această demnitate dintr-o greşeală sau din prea multă milă faţă de oameni", a spus Viorica Dinu.
  Judecătorii Curţii de Apel Bucureşti urmează să ia o decizie cu privire la menţinerea stării de arest în cazul inculpaţilor Viorica Dinu, Antonela Costache şi alte trei persoane, printre care şi fratele lui Dinel Staicu, Marian Staicu.
  Următorul termen din dosar a fost fixat de instanţă pentru 17 octombrie.
  Viorica Dinu şi Antonela Costache au fost trimise în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), împreună cu alte 21 de persoane, în 5 iulie.
  Antonela Anemary Costache, judecător la Tribunalul Bucureşti - Secţia penală, în prezent suspendată din funcţie, a fost trimisă în judecată pentru constituire a unui grup infracţional organizat, luare de mită, trafic de influenţă, complicitate la infracţiunea de trafic de influenţă şi alte trei infracţiuni informatice.
  Viorica Dinu, care şi-a dat demisia din funcţia de judecător la Secţia penală a Tribunalului Bucureşti, după ce a fost începută urmărirea penală în cazul ei, va fi judecată pentru constituire a unui grup infracţional organizat, cinci infracţiuni de trafic de influenţă, dintre care una în formă continuată şi trei infracţiuni de luare de mită.
  În acelaşi dosar au mai fost trimişi în judecată Marian Staicu, fratele lui Dinel Staicu (care a purtat numele Nuţu în perioada 8 martie 2011 - 09 aprilie 2013), avocatul Costel Daniel Petre, din Baroul Bucureşti, soţia acestuia, Daniela Petre, avocata lui Dinel Staicu, Ileana Alina Răducanu, şi soţul acesteia, Bogdan Marian Bobocel.
  Alături de aceştia vor fi judecaţi Sorin Vasilescu şi Iulia Neamţu, grefieri la Tribunalul Bucureşti, Angela Cîrlan, Leon Marius Neagu, Marian Vasile Tudor, Marian Catrin, Carmen Ionela Dăncuţă, Nicolae Petrişor, fost Duduianu, zis "Cristofor", Ştefan Mincă, zis "Rosovelt", Laurenţiu George Dinu, zis "Gore", Cornel Lucian Enculescu, Tony Viorel Iaparnicu, Dragoş Pandele şi Silviu Constantin Amza, Bogdan Petrică Bagoli şi Dragoş Dumitrescu.
  Procurorii au arătat, în actul de sesizarea a instanţei, că Viorica Dinu şi Antonela Costache se foloseau de calitatea de magistrat pentru a promite pronunţarea unor hotărâri judecătoreşti "dorite de mituitorii sau cumpărătorii de influenţă", în cazurile în care erau învestite să judece respectivele cauze penale.
  Procurorii îl acuză pe Marian Staicu de faptul că, în perioada august 2012 - februarie 2013, prin încercări repetate de corupere a magistraţilor, a urmărit să obţină la Tribunalul Bucureşti o soluţie definitivă de punere în libertate a fratelui său, Dinel Staicu, judecat în stare de arest preventiv pentru infracţiuni asimilate corupţiei.
  Pe 14 ianuarie 2013, dosarul a fost repartizat la Secţia II-a penală a Tribunalului Bucureşti, la completul din care făceau parte judecătoarele Dinu şi Costache. Procurorii suţin că repartizarea a fost efectuată fraudulos de magistratul Antonela Costache, pe atunci preşedinte al Secţiei Secţiei a II-a penale, care a introdus şi a modificat în sistemul ECRIS date informatice (complexitate şi parametri de timp), "fără drept (cu depăşirea limitelor autorizării), astfel încât caracterul aleatoriu al distribuirii a fost eludat, iar dosarul a fost repartizat la singurul complet care devenea în acest fel eligibil".
Sursa: www.gandul.info

Read more...

A 6-a ediţie a concursului de orientare sportivă organizat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, s-a desfăşurat vineri, 11 octombrie, în zona Schit

  • Published in Sport

  Vineri, 11 octombrie s-a desfăşurat Concursul de Orientare Sportivă, organizat de Poliţia Jueţeană Alba, prin poliţia de proximitate, împreună cu Consiliul Judeţean Alba şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba. Locul desfăşurării competiţiei a fost platoul din zona Schit, aflat în apropierea pădurii.
  Acest concurs a devenit o tradiţie pentru organizatori, în acest an fiind organizată ce-a de-a 6-a ediţie, care s-a bucurat de participarea a peste 80 de elevi din şcoli gimnaziale şi licee din judeţul Alba.
  Concursul s-a desfăşurat pe două categorii, respectiv şcoli generale şi licee, participanţii formând  câte 9 echipe pentru fiecare categorie alcătuite din 2 băieţi şi 2 fete care au alergat împreună în pădurea Schit, folosindu-se de o hartă de orientare la scara 1/75.000, pe trasee cuprinse între 2 şi 4 km care au fost prevăzute cu 8 până la 12 posturi de control.
  Au câştigat echipele care au reuşit să atingă toate posturile de control în timpul cel mai scurt. 
  Instruirea sportivilor şi coordonarea starturilor şi sosirilor al fost asigurată de Gheorghe Medea din cadrul Consiliului Judeţean Alba, antrenor de orientare sportivă şi de Marian Constantin, manager al S.C. Obiectiv Sport, S.R.L., fost sportiv de performanţă.
Cupele şi diplomele au fost oferite câştigătorilor de preşedintele Consiliului Judeţean Alba, domnul Ion Dumitrel, de comisar şef de poliţie Rus Mihai, adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba şi de domnul comisar şef Crişan Mircea Şeful Poliţiei Municipiului Alba Iulia.
  Campionii au primit diplome, medalii şi cupe care au fost asigurate de sponsori, respectiv Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – Regiunea I Alba, Asociaţia Sportivă Dinamo Alba, Corpul Naţional al Poliţiştilor şi Asociaţia Apulum Pol Alba.

  Clasamentul final al concursului a fost următorul:
Categoria masculin şcoli generale:
Locul I :  Buzan Darius
        Stan Gheorghe – Şcoala Generală Ion Agârbiceanu Alba Iulia
Locul II : Brânzaniuc Bogdan
         Mihălţan Mihai - Colegiul Apulum Alba Iulia
Locul III : Bobar Andrei
          Hădărugă Silviu –  Şcoala Generală Baia de Arieş

Categoria feminin şcoli generale:
Locul I : Iouraş Alina
       Comşa Ana Maria – Şcoala Generală Benic
Locul II : Cărăbeţ Claudia
    Vinţan Georgiana –  Colegiul Corneliu Medrea Zlatna
Locul III : Panţa Roxana
          Varadea Andreea – Şcoala Ion Agârbiceanu Alba Iulia
Categoria masculin licee:
 Locul I : Olea Andrei
          Popa Flaviu – Liceul Sportiv Alba Iulia
Locul II : Galdea Daniel
         Câmpan Alexandru – Colegiul Mihai Viteazul Alba Iulia
Locul III : Oană Mihai
                Mădăraş Dragoş  – Grup şcolar C. Medrea Zlatna
Categoria feminin licee:
 Locul I : Rognean Xelina
          Brânzea Georgiana – Colegiul Mihai Viteazul Alba Iulia
Locul II : Molnar Carmen Bianca
          Acatrinei Mihaela – Liceul Sportiv Alba Iulia
Locul III : Marincaş Cristina
          Bumb Sorina  – Liceul de Muzică şi Arte Plastice Alba Iulia

Pe unităţi de învăţământ:
Categoria şcoli generale:
    Locul I : Şcoala Generală Ion Agârbiceanu Alba Iulia
Locul II : Colegiul Corneliu Medrea Zlatna
Locul III : Şcoala Generală cu clasele I-VIII Benic
Categoria licee:
Locul I : Colegiul Militar Mihai Viteazul Alba Iulia
Locul II : Liceul Sportiv Alba Iulia
Locul III : Colegiul Apulum Alba Iulia

Read more...

Amplasarea radarelor sâmbătă şi duminică

  Inspectoratul Judeţean de Poliţie Alba informează conducătorii auto că la sfârşitul acestei săptămâni vor fi amplasate radare în mai multe locuri din judeţ:

Drumul Naţional 1 – Galda de Jos – Teiuş - Aiud – Inoc – limită cu judeţul Cluj
Drumul Naţional 1- Sebeş – Cut – Cunţa - limită judeţul Sibiu
Drumul Naţional 1 – Alba Iulia - Sebeş – Cut – Cunţa
Drumul Naţional 1 – Alba Iulia –Sântimbru – Oiejdea
Drumul Naţional 7 – Săliştea – limită cu judeţul Hunedoara
Drumul Naţional 7-Alba Iulia – Șibot - limită judeţul Hunedoara
Drumul Naţional 14 B  - Blaj – Şona – Jidvei - Cetatea  de Balta - Bălcaciu - Biia 
Drumul Naţional 67C – Sebeş –Petreşti – Săsciori – Daia Romana
Drumul Naţional 74 A - Câmpeni –Vadu Moţilor - Albac
Drumul Naţional 74 - Alba Iulia - Micești - Ighiu
Drumul Naţional 74 - Abrud –– Bucium Cerbu - Zlatna – Feneş
Drumul Naţional 75 - Baia de Arieş – Lupşa
Drumul Județean 750 C - Teiuş – Stremţ
Alba Iulia – Bulevardul Încoronării - Bulevardului Ferdinand I – strada Clujului, strada Regiment V Vânători, Strada Calea Moţilor
Ocna Mureş – Războieni – Noşlac
Municipiul Sebeş – strada Lucian Blaga, strada Traian
Cugir - strada Victoriei

Read more...

TVA de 9% la carne în 2014!

TVA va scadea la 9%, cel mai probabil, si in sectorul carnii, unde evaziunea a crescut de la majorarea taxei la 24%, a declarat miercuri secretarul de stat din Ministerul Agriculturii Achim Irimescu, informeaza Mediafax.
 „Probabil ca sectorul carnii va fi urmatorul care va beneficia de TVA redus, dar este foarte important modul in care efectuam controlul si masurile pe care le luam pentru reducerea evaziunii in domeniul produselor de panificatie. Decizia viitoare privind reducerea TVA si la alte produse alimentare depinde de succesul masurii in domeniul painii, de reducerea evaziunii si veniturile bugetare", a spus Irimescu, la Forumul Investitorilor Autohtoni.
El a aratat ca analiza realizata de Ministerul Agriculturii in domeniul carnii a indicat doua probleme, respectiv importurile reale si nereale si productia la negru din Romania.
"Din cifrele noastre reiese ca situatia este destul de grava. Dupa cresterea TVA la 24% subit au disparut zeci de mii de tone de carne si produse de carne, care cel mai probabil s-au dus in economia subterana. Circa 71.000 de tone de carne de porc au disparut in economia subterana in 2011-2012", a adaugat Irimescu.
Potrivit datelor oficialului din Ministerul Agriculturii, evaziunea pe TVA in domeniul carnii si produselor din carne a fost in 2011 de 230 milioane de euro.
Reprezentantii investitorilor romani, reuniti in Forumul Investitorilor Autohtoni, au solicitat Guvernului revenirea TVA la 19%, dar si reducerea taxei la 9% si la alte produse alimentare. Potrivit investitorilor, reducerea TVA doar la paine este o masura marginala, fara efecte importante in economie.
La sfarsitul lunii iulie, Guvernul a decis reducerea TVA la paine de la 24% la 9%, de la 1 septembrie, impactul negativ al masurii urmand sa fie compensat prin cresterea tot din septembrie a accizelor la alcool si introducerea de accize la bunuri de lux.
Potrivit premierului Victor Ponta, reducerea TVA la paine ar putea fi extinsa, anul viitor, si la alte alimente.

Read more...

Obiceiuri care distrug orice relatie!

  • Published in Monden

  Nimeni nu isi saboteaza relatia cu buna stiinta, insa sunt anumite gesturi si obiceiuri care pot duce la destramarea acesteia. Indiferent cine este vinovatul, trebuie ca aceste obiceiuri sa inceteze pentru ca voi sa aveti o relatie frumoasa, plina de iubire, de comunicare si de respect. Daca relatia ta nu merge prea bine, fii atenta la urmatoarele obiceiuri, pe care le-ai putea avea chiar si tu, si vezi cum poti face astfel incat sa readuci relatia pe linia de plutire.
  Vrem sa schimbam partenerul. Intr-o relatie sunt doi oameni, doua personalitati diferite si este perfect normal sa existe si neintelegeri. Poate despre locul in care vreti sa va petreceti vacanta, poate despre locul in care va veti plimba in aceasta seara, etc. Opinii diferite cu totii avem, insa intr-o relatie avem impresia ca trebuie sa fim pe primul loc. Ei bine, lucrurile nu stau chiar asa.
  Trebuie sa te gandesti din cand in cand si la partenerul tau si sa ii faci si lui pe plac. Renunta la egoismul de care poate ai dat dovada si arata-i ca si opiniile lui conteaza. Si, cel mai important, nu mai incerca atat de mult sa ii schimbi stilul vestimentar, sa il obisnuiesti cu o anumita muzica sau sa ii schimbi prietenii, deoarece nu vei reusi. Din contra, iubitul tau s-ar putea supara si si-ar putea face bagajele sa plece. Iar tu cu siguranta nu iti doresti acest lucru.
  Nu ne mai ingrijim ca la inceput. Evident, la inceput dorim sa impresionam, sa atragem, sa aiba ochi doar pentru noi. Insa cand ne vedem cu prada in gherute, uitam sa mai fim cochete si sexy si ne neglijam. Chiar daca partenerul tau te iubeste si fara machiaj, haine de firma, coafuri bine puse la punct si o silueta mereu perfecta, asta nu inseamna ca nu trebuie sa te mai straduiesti.
Femeile mereu frumoase, care se ingrijesc si care arata mereu bine fac acest lucru in principal pentru ele, apoi pentru partener. Asa ca respecta-te si  aranjeaza-te asa cum o faceai atunci cand erai singura. Nu numai ca iti vei mentine relatia foarte armonioasa, insa partenerul tau va aprecia faptul ca are langa el o femeie dupa care alti barbati doar suspina.
  Ne pierdem increderea. Din cauza experientelor trecute si a relatiilor care ne-au marcat, in care poate am fost inselate sau nu am fost tratate asa cum trebuie, noi femeile, avem tendinta de a nu avea atat de usor incredere intr-un partener nou. Din aceasta cauza, neincrederea si frica de a fi din nou inselate ne face sa fim foarte dependente si geloase. Iar aceste doua mici “calitati” nu plac niciunui barbat.
  Incearca sa intri intr-o noua relatie cu forte proaspete si acorda-i prezumtia de nevinovatie, macar pana la proba contrarie. Cu cat ne gandim mai mult ca suntem inselate cu atat ne sabotam relatia, devenim “detectivi particulari” si ii cercetam tot trecutul iubitului, ii umblam prin telefoane sau prin mail-uri reusind pana la urma sa distrugem increderea lui in noi.
  Certuri publice. Nimanui nu ii place sa isi spele lucrurile in public, cu atat mai putin barbatilor. Chiar daca nu sunteti de acord cu ceva, ai o alta parere sau pur si simplu refuzi sa faci ceva ce nu-ti convine, incearca pe cat posibil sa nu te certi cu el in public. Mai bine zambeste-i frumos si spune-i ca veti vorbi mai multe acasa. Si daca ceva te deranjeaza atat de mult, poti oricand pleca.
  Certurile cu public nu rezolva niciodata nimic, iar voi nu faceti altceva decat sa va umiliti, in timp ce persoanele din jurul vostru se simt prost.(reginele.ro)

Read more...
Subscribe to this RSS feed

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home4/albaiuli/public_html/libraries/joomla/filter/input.php on line 686